Tsarou4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας μεταξύ Intel Core i5-2500K και AMD FX 8150.
haris013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποια ειναι η χρηση που θα κανεις στον υπολογιστη?τι κοματια εχεις ηδη/θα βαλεις? Sent from a parallel universe using Insomnia
Tsarou4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποια ειναι η χρηση που θα κανεις στον υπολογιστη?τι κοματια εχεις ηδη/θα βαλεις? Sent from a parallel universe using Insomnia δεν τον εχω φτιαξει ακομα τον υπολογιστη ...θα ειναι gaming pc...μέχρι τωρα έλεγα να βάλω τον intel μαζι με αυτη : Asus P8H77-V την μητρικη αλλα τωρα ειπα να κοιτάξω και προς amd...τι προτεινεις;
nikos1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δεν τον εχω φτιαξει ακομα τον υπολογιστη ...θα ειναι gaming pc...μέχρι τωρα έλεγα να βάλω τον intel μαζι με αυτη : Asus P8H77-V την μητρικη αλλα τωρα ειπα να κοιτάξω και προς amd...τι προτεινεις; με τετοιο chipset o 2500K ειναι άχρηστος.βαλε κανα Ζ77/Ζ68 για να εκμεταλλευτείς και τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή.
Tsarou4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 με τετοιο chipset o 2500K ειναι άχρηστος.βαλε κανα Ζ77/Ζ68 για να εκμεταλλευτείς και τον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή. έχεις καμιά καλή στο μυαλό σου;
nikos1982 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 έχεις καμιά καλή στο μυαλό σου; κανε ενα νεο ποστ στις αναβάθμισης συμπλιρονοντας αυτο: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα