maritinopoulo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γειά σας παιδιά ένας φίλος μου έδωσε το Pirelli Discus Wireless VoIP AG v1 αλλά δεν είχε το cd για να κάνω instal και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. εγώ έχω ένα της forthnet όμως η εμβέλειά του δεν είναι καλή και ήθελα να δοκιμάσω με αυτό. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 δεν χρειαζεται το cd για να το κανεις Install.παιζεις με την Ip που εχει και εκειμεσα ρυθμιζεις τα υπολοιπα.απλα υπαρχει μια περιπτωση να ειναι κλειδωμενο και να μην σε αφηνει να βαλεις αλλα Username και password για αλλη εταιρεια οποτε θα πρεπει να μπεις με admin account και αναλογως ποιο firmware εχει μπορει να γινεται μπορει και οχι. http://www.insomnia.gr/topic/344899-pirelli-discus-wireless-voip-ag-v1/page__st__20 διαβασε εδω και θα δεις.τωρα με την Forthnet ποιο ρουτερ εχεις?επισης μην περιμενεις μεγαλυτερη εμβελεια γιατι και αυτο το ρουτερ ειναι 100Mw Οπως και της forthnet και οπως και τα περισσοτερα ρουτερ. απλα για καλυτερο σημα. α.αλλαξε καναλι.δοκιμασε 1 η 6 η 11 β.βαλε το ρουτερ καπου ψηλα μακρια απο εμποδια και οχι μεσα σε επιπλα.δηλαδη γυρω γυρω να ειναι ανοιχτο και οσο γινεται μακρια απο γωνιες τοιχων που το κλεινουν απο 2 πλευρες. γ.αν η καρτα του Pc σου ειναι Usb βαλε μια επεκταση και βαλτην καπου πιο ψηλα πιο καλα μακρια απο εμποδια και οχι στο πισω μερος του Pc. δ.αν ειναι Pci τοτε το Pc Προσπαθησε να μην το εχεις κοντα στον τοιχο και γενικα κρυμμενο μεσα σε κανα επιπλο γιατι τα κανει χειροτερα.εκει θα μπορουσες να εβαζες μια επεκταση στο καλωδιο της κεραιας αν ειναι αποσπωμενη και να την εβγαζες πιο ψηλα και με μεγαλυτερη κεραια.απλα αν το κανεις αυτο βαλε καλο καλωδιο οσο γινεται ποιοτικο για επεκταση για να μην εχεις απωλειες.αλλιως υπαρχει και η λυση Powerline,καλωδιο ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα