Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η apple γιατι τον ειχε αφαιρεσει απο το appstore θυμαται κανεις?

Ο τρόπος που το διέθετε η Apple (με DRM) παραβίαζε την GNU-GPL.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γ@μ@τος, μονο που ακομα κανει σπασιματα στην αναπαραγωγη...

Παιδες η εκδοση 2.0.1 ειναι φοβερη. Πολυ καλυτερης ποιοτητας rendering στους υποτιτλους srt, fixed το καποτε προβληματακι οτι τα κουμπια των dvd menus μερικρες φορες δεν εμφανιζονταν σωστα, δυνατοτητα για DXVA decoding κατ επιλογην, και κυριως multithreaded decoding ωστε να μην υπαρχουν σπασιματα σε 1080p βιντεακια, οπως συνεβαινε στις εκδοσεις 1.x που ειχαν single thread decoding, και αρα κολλαγαν τα 1080p βιντεακια εκτος και αν ειχες super αποδοση ανα core.

Οποιος εχει VLC και δεν εχει παει στην 2.0.1 δεν ξερει τι χανει.

Δημοσ.

Σαν streamer ειναι το απολυτο εργαλειο αλλα στο θεμα του καθαρου media player,στην κορυφη βρισκεται ο PotPlayer.

Δημοσ.

και κατι πολύ σημαντικό, όταν ψάχνεις συνχρονισμένα subtitles και δεν βρήσκεις αλλα έχεις ενος πακιστανου και λεει στην ταινία "για σου" και βγάζει στους subtitles το "γεια σου" μετά απο 5 δευτερόλεπτα ΑΠΛΑ στον VLC η λύση είναι ΑΠΛΗ!

στο πληκτρολόγιο μας : "G" για καθηστέρηση των subtitles και "H" για επιτάχινση! απλο ?

αα και για προσαρμογή της εικόνας στην οθονούλα που έχουμε "C" οσες φορές χρειάζεται.. και είσαι επισήμος καβατζομένοοος κομπλεεε :rolleyes:

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν ένας player κάνεις τα πάντα τόσο εύκολα, αυτό σημαίνει ότι δε θα τα κάνει σωστά. Το vlc χρησιμοποιεί λάθους codecs με συνέπεια τη κακιά εικόνα που έχει στα 720p μια φορά έβαλα χειροκίνητα codecs στον media player classic και είδα πραγματικά άλλη εικόνα και από τότε πήρε δρομο

Δημοσ.

προτιμώ KMPlayer... ;) O VLC δεν ξέρω, κάτι έχει και μου ξυνίζει. Βασικά όπως και να συνηθίσει κανείς... :)

Δημοσ.

Η λύση για τα σπασίματα είναι η απενεργοποίηση της επιλογής "επιταχυνόμενη έξοδος βίντεο (επικάλυψη)" στις ρυθμίσεις, για όσους δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να ενεργοποιήσουν το V-Sync.

Παραδόξως η επιτάχυνση της κάρτας γραφικών δεν απενεργοποιείται με αυτή την επιλογή οπότε πολύ μικρό το κακό.

προτιμώ KMPlayer... ;)

μαζί με όλα τα ads, τα toolbars και την έλλειψη επιτάχυνσης υλικού; grin.png

Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στο DXVA, το KMPlayer το υποστηρίζει... Δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιον τομέα στον οποίο υστερεί σε σύγκριση με άλλους "ελαφριούς" και "πλήρης" players...

Tώρα για toolbars δεν ξέρω τι εννοείς, εγώ στον/στους browser που χρησιμοποιώ δεν υπάρχει κάτι σχετικό με kmplayer toolbar. Αν εννοείς κάτι άλλο με συγχωρείς :(

Εξάλλου δεν νομίζω εύκολα να βρείς τον "οποιοδήποτε" movie player σήμερα, που να μην υποστηρίζει επιτάχυνση υλικού/γραφικών.. Και αν βρείς, έναν σύγχρονο movie player που να μην έχει με κάποιον τρόπο DXVA, η GPU Acceleration στο Linux, θα είναι μια είδηση αντίστοιχη με την.... ανακάλυψη της "ταχύτητας" δίνης :P

Δημοσ.

Μιας κι όλοι λένε τις προτιμήσεις τους :Ρ

1) MPC-HC

2) GOM

3) VLC

Για κάποιον λόγο όποτε τον πρωτοχρησιμοποιούσα, ήθελε ορισμένες μικρορυθμίσεις ενώ οι άλλοι παίζαν out-of-the-box. Επίσης του gui του πάντα μου φαινόταν «κάπως».

Δημοσ.

Από τότε που ανακάλυψα τον VLC, δεν ασχολήθηκα με άλλο player. Με έχει βολέψει απίστευτα αφού έχει ένα σκασμό λειτουργίες, διευκολύνσεις και υποστηρίζει τα πάντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...