dimitris2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Η VideoLan η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του VLC, του δημοφιλούς προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τον αριθμό ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου μεταφορτώσεων του προγράμματος από τους server της από το 2005. Στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερος αν υπολογίσει κανείς ότι το πρόγραμμα βρισκόταν σε δοκιμαστική περίοδο αρκετά χρόνια πριν απο το 2005. Επιπλέον σύμφωνα με εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας, ο αριθμός αυτός μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αν υπολογίσει κανείς της ιστοσελίδες τρίτων που διαμοιράζουν τον VLC player, τις διανομές Linux που το ενσωματώνουν, ή ακόμα τα DVD περιοδικών που το περιλαμβάνουν. Η VideoLan έδωσε στη δημοσιότητα και μερικά ακόμη στατιστικά στοιχεία, όπως το γεγονός ότι το 89% όλων των μεταφορτώσεων πραγματοποιήθηκε από χρήστες Windows, ενώ το 10% προέρχεται από χρήστες Mac. Οι μεταφορτώσεις από χρήστες Linux και άλλες πλατφόρμες έχουν ποσοστό μικρότερο του 1%. Site: neowin.net
ntg1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γ@μ@τος player... Ούτε επιπλέον codecs χρειάζεται για να'χεις εικόνα, υποστηρίζει DTS sound & δέχεται αυτόματα υπότιτλους, χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσεις vobsub και ιστορίες όπως στον WMP12!
corrupted Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γ@μ@τος, μονο που ακομα κανει σπασιματα στην αναπαραγωγη...
aris1986 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Gom player > VLC βεβαια αρχισα με VLC το 2003! Ελεγα θα κατεβασω τον κωνο για να βλεπω τα βιντεακια κινητου αρχικα γιατι θελαν codecs !
SPANK Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Και το αξίζει ο συγκεκριμένος Player , απλα παίζει τα πάντα
Votritis Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γ@μ@τος, μονο που ακομα κανει σπασιματα στην αναπαραγωγη... Σε αυτό ίσος να φταίει ο οδηγός της κάρτας γραφικών,μου είχε τύχει παλιότερα.
corrupted Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε αυτό ίσος να φταίει ο οδηγός της κάρτας γραφικών,μου είχε τύχει παλιότερα. Σε δυο διαφορετικα pc, το ενα με windows, το αλλο με linux, και ati στο ενα, nvidia στο αλλο??? Δε μπορει να ειναι συμπτωση... drivers κατα καιρους εχω αλλαξει, το προβλημα παραμενει.
Anduril Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Γ@μ@τος, μονο που ακομα κανει σπασιματα στην αναπαραγωγη... Και μενα το κανει αυτο και συμφωνω πως μαλλον δεν ειναι θεμα drivers διοτι το μου το κανει απο παλια με οτι τελευταιους drivers ηταν τοτε. Ισως να φταιει και καμια επιλογη απο τα preferences. Παντως οντως ειναι καταπληκτικος player και μου αρεσει πολυ ειδικα μετα την εκδοση 2.0
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Σε δυο διαφορετικα pc, το ενα με windows, το αλλο με linux, και ati στο ενα, nvidia στο αλλο??? Δε μπορει να ειναι συμπτωση... drivers κατα καιρους εχω αλλαξει, το προβλημα παραμενει. Ανοιξε (ενεργοποιησε) το vsync τοτε. Και εγω το ειχα αυτο, και με αλλους players, και σε γρηγορες σκηνες ηταν εκνευριστικο. Βασικα, το μονο πραγμα στο οποιο αφηνω ανοιχτο το vsync ειναι ο player πλεον.
ntg1980 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παιδιά εμένα δε μου'χει κάνει ποτέ σπασίματα στην αναπαραγωγή... Σίγουρα φταίει ο player?
lepaterious Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 η apple γιατι τον ειχε αφαιρεσει απο το appstore θυμαται κανεις?
music_lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτόν,τον έχω πάντα εγκατεστημένο,το θέμα είναι πως ο classic media player μου παίζει πιο ποιοτικά τα mkv αρχεία,με σπασίματα μεν αλλά με καλύτερη εικόνα απο τον vlc.
souz Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εμένα δν μου παίζει πάντως στο iPad! Στο pc ειναι γαμάτος, μόνο με αυτόν βλέπω ταινίες! Ειναι τέλειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα