Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ο φίλος μου θέλει να μου στείλει ένα αρχείο που είχε γράψει σε CD με το poweriso ή ένα παρόμοιο πρόγραμμα δεν θυμάμαι πιο. Γίνεται να το ξαναβάλει στο pc και να μου το στείλει γιατί δεν το έχει πια? Αν ναι με ποιο πρόγραμμα?

Δημοσ.

Να υποθεσω πως το cd περιλαμβανει περισσοτερα απο ενα αρχεια, οποτε συμφερει να τα μαζεψει σε iso?

Αν ναι, πιο ευκολο ειναι να τα μαζεψει σε ενα .rar πχ, εκτος αν το cd εχει καποια συγκεκριμενη ιδιοτητα, να ειναι πχ bootable.

Δημοσ.

Bootable ειναι καθε δισκακι με το οποιο μπορεις να ξεκινησεις το pc σου, πχ το δισκακι εγκαταστασης των windows, το hirens και οποιαδηποτε διανομη λινουξ.

Αυτα, εκτος απο τα αρχεια που περιεχουν και φαινονται πχ στον explorer, περιεχουν πληροφοριες και αρχεια που κανουν το δισκακι bootable και δεν φαινονται απο τον explorer οποτε δεν μπορουν να αντιγραφουν κλπ.

Ενα τετοιο δισκακι το κανεις απαραιτητα σε iso για να διατηρησει το bootability του με καποιο προγραμμα οπως το poweriso, το alcohol, το nero, το blindwrite, το ultraiso κλπ.

Δημοσ.

Bootable ειναι καθε δισκακι με το οποιο μπορεις να ξεκινησεις το pc σου, πχ το δισκακι εγκαταστασης των windows, το hirens και οποιαδηποτε διανομη λινουξ.

Αυτα, εκτος απο τα αρχεια που περιεχουν και φαινονται πχ στον explorer, περιεχουν πληροφοριες και αρχεια που κανουν το δισκακι bootable και δεν φαινονται απο τον explorer οποτε δεν μπορουν να αντιγραφουν κλπ.

Ενα τετοιο δισκακι το κανεις απαραιτητα σε iso για να διατηρησει το bootability του με καποιο προγραμμα οπως το poweriso, το alcohol, το nero, το blindwrite, το ultraiso κλπ.

Είναι bootable το CD ναι. Δεν μπορώ να το κάνω με το παραπάνω πρόγραμμα?

Δημοσ.

Είναι bootable το CD ναι. Δεν μπορώ να το κάνω με το παραπάνω πρόγραμμα?

Αρκεί να μην είναι προστατευμένο και το cdburner θα το κάνει.

Δημοσ.

Αρκεί να μην είναι προστατευμένο και το cdburner θα το κάνει.

Όχι δεν είναι! Ωραία σας ευχαριστώ πολύ θα του το πω! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...