mouxaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάω σε κάποιο φωτογραφείο για να μετατρέψω τις παλιές μου βιντεοκασέτες (γάμοι, βαφτίσια, γιορτές...) σε DVD. Σήμερα έβγαλε σε προσφορά το e-shop αυτήν την συσκευή στα 15,5ευρώ. Μπορώ να κάνω την δουλεία μου; Πιστεύω πως για το υλικό που διαθέτω σε ώρες βίντεο με 15,5 ευρώ θα μου βγει αρκετά οικονομικότερο από αυτά που ζητάνε έξω και θα μου μείνει και η συσκευή. Τι πιστεύετε; Αν όχι αυτό, τι άλλο; Δεν έχω ασχοληθεί ξανά και δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος από μία τέτοια συσκευή. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το είχα πάρει δώρο αυτό το πραγματάκι στην θεία μου. Από όσα μου έχει πει δεν κατάφερε να γράψει ταινίες σε ψηφιακή μορφή. Λογικά θα κάνει κάτι λάθος. Όταν θα πάω από εκεί θα δω τι παίζει. Νομίζω πάντως πως αξίζει η αγορά του.
mouxaxa Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Από ένα σχόλιο σε ένα blog που βρήκα σε μια γρήγορη αναζήτηση στον γοογλη αναφέρεται ότι δεν μπόρεσε να ανιχνεύσει όλες τις συσκευές που του συνέδεσαν. Εγώ τι κάνω λοιπόν; Αγοράζω;
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω εσύ θα αποφασίσεις. Πάντως και εγώ στην ίδια τιμή το είχα πάρει για δώρο. Πρέπει να το κοιτάξω πρώτα για να σιγουρευτώ αν υποστηρίζει το vhs player της θείας μου ή όχι.
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 κάνε μια αναζήτηση εδώ στο φόρουμ με της λέξεις vhs dvd και θα δεις πάρα πολλά θέματα που να εξηγούν το όλο σκηνικό. Στο συγκεκριμένο πάντως με ενοχλεί που δεν λέει σε τι ανάλυση τραβάει...
LOULATRANS Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 το αγοραζεις απο το καταστημα,και δοκιμαζεις.....αν δεν κανει,ή ειναι χαλασμενο ,το επιστρεφεις.που βλεπεις προβλημα??????????????λογικα ,μια χαρα δουλεια θα κανει,αν δεν ειναι χαλασμενο..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα