Προς το περιεχόμενο

Καμερα παρακολουθησης χωρις τροφοδοτικο.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα. θα ηθελα τη βοηθεια σας σε αυτο το θεμα. δε ξερω αν εχει αναφερθει ξανα κατι παρομοιο. θελω να παρακολουθω ενα χωρο (μεσω wi-fi θα με βολευε) ο οποιος δεν εχει ηλεκτρισμο........... υπαρχει καμια καμερα με μπαταρια, η οποια να λειτουργει και να ξεκιναει εγγραφη με αισθητηρες κινησης? οχι 24 ωρες δηλαδη. ευχαριστω για την οποια βοηθεια.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Επαναφερω το θεμα γιατι ενδιαφερομαι για καμερα χωρις τροφοδοσια.

 

Θελω να μου πειτε αν υπαρχει καμια ασυρματη εξωτερικου χωρου στην οποια να βλεπω απο μια οθονη μικρη tft/pc/tv. Aπλα δεν μπορω να περασω καλωδια στον χωρο και ψαχνω να βρω μια τετοια λυση.

 

Τι θα μου προτεινατε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλες οι κάμερες αυτές δουλεύουν με 12v μπορείς να της δουλεύεις δηλαδή με μπαταρία για μηχανάκι,το θέμα είναι ότι είναι ακριβές οι καλές ασύρματες ή μη κάμερες,οπότε πες και ένα budged.

Ακόμα καλύτερα πάνε σε κάνα δυο καταστήματα και μήλα με κάποιον ιδικό γιατί παίζουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την σωστή επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις με μπαταρια για μηχανακι?Δεν θα εχει καθολου καλωδια δηλαδη απλα θα την καρφωσω στον εξωτερικο τοιχο και θα εχω μεσα εικονα?

Δεν εχω ιδεα ποσα χρηματα εχουν και δεν μπορω να σου πω ενα μπατζετ συγκεκριμενο.Μια καμερα θα ηθελα να εχει μονο στον εξωτερικο χωρο.

 

Σιγουρα θα παω σ'ενα καταστημα αν δεν βρω ακρη εδω απλα ειπα να ρωτησω πρωτα μηπως κανεις γνωριζει πανω σ'αυτο το θεμα καποια πραγματα απο εδω μεσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...