Arkoudelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα καλοί μου συνάνθρωποι, Λοιπόν διαθέτω τη παρακάτω μητρική στο 'υπερτούμπανο' pc μου 4ετίας MOBO και ο ένας σκληρός απο τους δυο που έχω πάνω τα έπαιξε. Οι ερωτησούλες μου είναι οι εξής: 1) Σε SATA μπορώ να συνδέσω SATA II/III σκληρό; 2) Καμμία προτασούλα; Σκέφτομαι αυτόν για αγορά HDD Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας =)
rohas Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 1) ναι 2) αναλογα τα € που διαθέτεις παίρνεις και τον αντιστοιχο HDD (φυσικά προτιμάς αυτόν με μεγαλυτερη διαρκεια στην εγγυηση αρκει να μην ειναι χωμα ) 3) σκεψου και την αγορα SSD
Arkoudelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Απλά το βλέπω καθαρά σα κόστος/GB και οι SSD είναι γρήγοροι αλλά με λίγα GB για μένα στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω. Ευχαριστώ για την απάντηση! =)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Άλλο πράγμα κάνει ο ssd και άλλο ο hdd. Κάπου επικαλύπτονται βέβαια αλλά στον ssd εκ των πραγμάτων δεν έχεις την ίδια ανάγκη για χωρητικότητα. Πολλά (και μεγαλα) αρχεία όπως τα mp3 και οι ταινίες, δεν βοηθιούνται από την χωρητικότητά του οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν εγκαθιστώνται εκεί. Εφόσον η μητρική σου δεν έχει καν sata2, δεν έχει νόημα να πάρεις ssd καθώς θα δουλεύει στις ταχύτητες ενός hdd σαν αυτόν που κοιτάς (ο οποίος είναι καλή επιλογή).
Arkoudelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Παράγγειλα το συγκεκριμμένο σκληρό τελικά (για σου ρε Skroutz!) να αναστηθεί το ταλαιπωρημένο μου σύστημα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις =)))))))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα