Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμισή επεξεργαστή και μητρικής και είμαι ανάμεσά σε i5 2500k,3550k,3570k.και θέλω μια μητρική στα 130e.Για πείτε μου καμία γνώμη τι να επιλέξω.

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμισή επεξεργαστή και μητρικής και είμαι ανάμεσά σε i5 2500k,3550k,3570k.και θέλω μια μητρική στα 130e.Για πείτε μου καμία γνώμη τι να επιλέξω.

α) Ποιό είναι ακριβώς το τωρινό μηχάνημά σου>

β) Για ποιά χρήση προορίζεται το pc?

γ) Ποιό είναι το μέγιστο ποσό που μπορείς να διαθέσεις?

δ) Ποιά είναι η οθόνη σου?

Δημοσ.

Τώρα έχω i5 760 άπλα μου έκατσε αντικατάστασή της μυτρικης και βρήκα να δώσω τον i5 760 και λέω να πάρω ένα από τους 3.και κάποια Asus μυτρικη όπως είχα στα 130 ευρό.Full HD την έχω και μια 5850 gigabyte.Κάπου στα 350 δίνω mono cpu

Δημοσ.

Τώρα έχω i5 760 άπλα μου έκατσε αντικατάστασή της μυτρικης και βρήκα να δώσω τον i5 760 και λέω να πάρω ένα από τους 3.και κάποια Asus μυτρικη όπως είχα στα 130 ευρό.Full HD την έχω και μια 5850 gigabyte.Κάπου στα 350 δίνω mono cpu

φίλε σόρρυ, αλλά το διάβασα αρκετές φορές το πόστ σου. Πρέπει να μην βιάζεσαι όταν γράφεις. Δεν κατάλαβα ακριβώς,

ο 2500k έχει περίπου 200€, μήπως 350€ δίνεις για σύνολο? Αν και αφού σου κάνουν αντικατάσταση δεν θα πληρώσεις Mobo...

Δημοσ.

Θα μου δώσουν αντικατάστασή μια μυτρικη η θα πάρω το παλιό socket 1156 η κάποιο καινούριο από την Asus.Μέχρι 130ευρο δίνω και λέω να πάρω την p8z77m pro και ένα από tα 2 cpu i5 3550k h i5 3570k.Αξίζει η διαφορά που έχουν;Αυτοί οι επεξεργαστές ανεβάζουν θερμοκρασια?εχω μια ψήκτρα την megahalems prolimatech rev b θα μου τεριαζει?και άλλο ένα να ρωτήσω ένα σετ μνήμες 8gb και για oc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...