nazlos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπερα εχω το nokia x2-01 και εχω ενα συμβολαιο με την cosmote για δωρεαν internet,anyway....Οταν μπαινω στο ιντερνετ ειτε χρησιμοποιω opera ή κανονικα παω αρχικη σελιδα και με παει απο τον browser τον εγκατεστημενο.Καθε φορα πανω αριστερα βγαζει μεσα σε ενα τετραγωνακι ή το γραμμα G ή το E?Υπαρχει καμια διαφορα σε αυτο το θεμα?ρωτησα ενα φιλο και λεει οτι χρεωνεσαι οταν γραφει το Ε αλλα δεν το πολυ πιστεψα...Ξερει κανεις τπτ επι του θεματος?(Εψαξα το manual αλλα δεν λεει κατι)
mpasketpro Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το G και το E ειναι για το σημα απ'οσο ξερω.. Για το σημα του 3G (internet)
nazlos Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Το G και το E ειναι για το σημα απ'οσο ξερω.. Για το σημα του 3G (internet) Ναι αυτο το εχω καταλαβει γτ μολις μπαινω στο ιντερνετ μου τα βγαζει αλλα ποια ειναι η διαφορα τους Επεξ/σία 14 Μαΐου 2012 από nazlos
gs20309 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ναι αυτο το εχω καταλαβει γτ μολις μπαινω στο ιντερνετ μου τα βγαζει αλλα ποια ειναι η διαφορα τους εφόσον έχεις δωρεάν mb από το πρόγραμμα σου στείλε 1 στο 1256 να δεις πόσα έχεις καταναλώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα