Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οριστε φιλε..

http://imageshack.us/photo/my-images/138/68948090.jpg/

Απλα να ξερεις οτι τα περισσοτερα reviews τα κανουν σε χαμηλοτερες αναλυσεις ωστε να δειξουν πραγματικα την δυναμη του cpu στα παιχνιδια χωρις σε αυτο να παιρνει μερος η καρτα γραφικων.Ο καλυτερος τροπος ειναι να δεις live ενα o/c 2500 στα 4,5 και εναν stock για να δεις.γιατι εχω δει να παιζει καλυτερα ενας o/c παιχνιδια με μια gtx 470 απο τι ενας stock με μια 470..Τεσπα.τελειωνει εδω το θεμα..Εισαι ο μονος εδω μεσα και πιστευω και παντου που πιστευει οτι με το o/c κερδιζεις μονο στα benchs και πουθενα αλλου..

Παρε τον 2500Κ για να αισθανεσαι αρχοντας και να ευχαριστιεσαι το +2% και τα +3 frames / sec στα παιχνιδια . Δικα σου ειναι τα λεφτα αλλωστε.

Δεινοσαυρε μην ασχολησαι , το θεμα ανοιξε αποκλειστικα για τον 2500Κ B)

Ειπα σε καποια απο αυτα..Γιατι να μην παρω με 20 ευρω τον 2500k αντι για τον 2400 ενω θα εχω καλυτερες επιδοσεις παντου (εστω και 5%) και να μην εχω και την δυνατοτητα του o/c ωστε σε καποια χρονια να με βοηθησει ακομα περισσοτερο?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

πλακα κανεις ετσι ; Με overclock κατα μεσο ορο εχει 3 - 5 frames διαφορα !

Αν και είναι παραπάνω απο 3 - 5 ας δεχτουμε ότι έιναι τοσο... στα 50 fps ειναι 10% αυξηση, αν εσύ αυτο το θεωρείς λίγο δικαιωμα σου...

Οσο για τα περι εκ΄τος προδιαγραφών κατασκευαστή πραγματικα να δω ακόμη ποσο θύματα του μαρκετινγκ της Intel θα πέσετε?

Πουλάμε τον ίδιο ακριβώς επεξεργαστή με 100 - 200 mhz παραπάνω και χρεώνουμε 0,5Ε το mhz... και το χειρότερο όλων είναι ότι αυτή η τακτική αποδίδει...

Δημοσ.

Οριστε φιλε..

http://imageshack.us/photo/my-images/138/68948090.jpg/

Απλα να ξερεις οτι τα περισσοτερα reviews τα κανουν σε χαμηλοτερες αναλυσεις ωστε να δειξουν πραγματικα την δυναμη του cpu στα παιχνιδια χωρις σε αυτο να παιρνει μερος η καρτα γραφικων. Επειδή το ξέρω σου ζήτησα αυτήν την ανάλυση. Δεν με ενδιαφέρει το ποσοσττό συμμετοχής του cpu στο αποτέλεσμα αλλά το αποτέλεσμα. Ο καλυτερος τροπος ειναι να δεις live ενα o/c 2500 στα 4,5 και εναν stock για να δεις.γιατι εχω δει να παιζει καλυτερα ενας o/c παιχνιδια με μια gtx 470 απο τι ενας stock με μια 470.. Αυθυποβολή λέγεται αν μιλάμαε για full hd ανάλυση. Τεσπα.τελειωνει εδω το θεμα..Εισαι ο μονος εδω μεσα και πιστευω και παντου που πιστευει οτι με το o/c κερδιζεις μονο στα benchs και πουθενα αλλου.. Μην διαστρεβλώνεις τα λογια μου. Σου είπα που κερδίζεις.

Δημοσ.

@stm00192

Αν για καποιον ειναι σημαντικο το +10% ας τον παρει ! Προσωπικα δεν θα εκανα αυτην την αγορα . Επισης το επιχειρημα: θα τον παρω γιατι μπορει σε λιγα χρονια να θελω πιο γρηγορο επεξεργαστη , δεν νομιζω οτι στεκει γιατι αν φτασει καποιος στο σημειο να χρειαζεται κανουριο επεξεργαστη , οι παραπανω επιδοσεις που δινει το overclock δεν ειναι αρκετες.

Δημοσ.

Πω ρε την τρελα μου μεσα... πόσο στενομυαλιά υπαρχει αναρωτιεμαι..??

Ποσες φορές ακομη να πω ότι ένας επεξεργαστής δεν προορίζεται μονο για games, ταινιούλες και διαδύκτιο... υπάρχουν παρα πολλά προγραμματα που μπορούν να ρουφήξουν ότι μπορεί να τους δώσει ο επεξεργαστής, και να για καποιους το να γλυτώσουν πχ 1 ωρα απο ένα 7ωρο rendering ή 1ωρα απο μια 8ωρη προσομοίωση ναι ειναι σημαντικό !!

Δημοσ.

Δεν ειδα καπου να αναφερεται καμια προσομοιωση ή rendering ή compiling .Μονο ενα γραφο απο ενα παιχνιδι !

Δημοσ.

Δίκιο έχεις σ αυτό.

Αλλά να αναγνωρίσεις και την ανάποδη στενομυαλιά:

i5 2500K + noctua ή h100 αντί i7 2600.

Μην επικαλούμαστε το rendering όποτε θέλουμε...

Ουτε noctua χρειαζεται ο 2500Κ για να κανεις καλο υπερχρονισμο ουτε Η100 και με μια ψύκτρα των 30Ε μια χαρά δουλειά γινετε. Ειδικά αμα θελεις ετσι και αλλιως να ξεφορτωθείς την αθλια στοκ (δεν σηκώνω σχόλιο σε αυτό μιας και εσύ ο ίδιος έχεις δει ποσο αθλια είναι).

Το rendering και ολα τα υπολοιπα δεν τα επικαλούμε όποτε θέλω αλλα οποτε γινεσαι προκλητικός λέγοντας ότι το oc ειναι "μοδα" το κανουν μόνο οι "καγκουρες" και γίνεται μονο για την "καυλα". Και απλά αποτελούν τρανή αποδειξη ότι ολες οι παραπανω αναφορές σου είναι το λιγοτερο άτοπες!!

Δημοσ.

Ρε stm00192 το θεμα το εχω ζησει αλλα οχι με i5 2500k.Ο i7 950 που εχω οταν το δουλευω στα 4ghz ειναι καλυτερος σε ολα απο οταν τον εχω stock.Και το ξερω γιατι το ζω καθε μερα και με παιχνιδια που παιζω και με οτιδηποτε αλλο..Αν παιξεις ενα παιχνιδι σε 1920x1080 με καρτα γραφικων την gtx 470 που εχω τωρα και τον επεξεργαστη μου τον i7 950 στα 4ghz και το ιδιο παιχνιδι στην ιδια αναλυση με την ιδια καρτα γραφικων σε stock συχνοτητες τοτε θα δεις διαφορες.Μπορει να παιζω το crysis 2 με 60fps οταν τον εχω σε stock και οταν τον παω στα 4 ghz να παιζω με 72-73 fps.Τωρα οτι και να λενε τα ακουω βερεσε αφου τις διαφορες τις βλεπω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...