Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα συστηματάκι με windows 7 x 64, c2d 2.8 ram 4GB. τον τελευταίο καιρό αργεί πολύ να πάει από την οθόνη του password στην κεντρική . επίσης, όταν είμαι σε ένα φάκελο και πάω πίσω στο "Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ" αργεί πολύ . το ίδιο όπως και γενικά στις διεργασίες κάνει πολύ ώρα. Αυτό το κάνει τον τελευταίο μήνα περίπου κι έχω δοκιμάσει όλα τα κλασσικά ανασυγκρότηση δίσκων, διακοπή της αυτόματης έναρξης ανεπιθύμητων εργασιών στο σταρτ απ, σκανάρισμα με αντιβαιρους ... σκέφτηκα να κάνω και τσεκάρισμα τους δίσκους αλλά δεν ξέρω πως ... καμιά άλλη γνώμη κανείς ;;;;

ΥΓ από το μπουτ στην οθόνη για να βάλω password πάει με κανονική ταχύτητα, πιστεύω λοιπόν ότι δεν έχει θέμα hardware ο δίσκος

Δημοσ.

Hard Disk Sentinel ανέβασε μόνο την αρχική οθόνη για αρχή.

Ανασυγκρότηση με ποιον τρόπο έκανες;;;;;Αν έκανες μόνο με το εργαλείο των windows τότε κάνε και μια με το defraggler αλλά μόνο αν βγει καλός ο δίσκος.

Δημοσ.

Hard Disk Sentinel ανέβασε μόνο την αρχική οθόνη για αρχή.

Ανασυγκρότηση με ποιον τρόπο έκανες;;;;;Αν έκανες μόνο με το εργαλείο των windows τότε κάνε και μια με το defraggler αλλά μόνο αν βγει καλός ο δίσκος.

ευχαριστώ για την απάντηση ... αυτό με την αρχική οθόνη δεν καταλαβαίνω τι θες να πεςι και ανασυγκότηση έκανα πραγματι με το "εργαλείο"

Δημοσ.

Αν το τρέξεις το sentinel βγάζει απευθείας μια οθόνη με πληροφορίες,αυτήν ανέβασε την εδώ σαν εικόνα(Xρήση Πλήρoυς Eπεξεργαστή Kειμέvoυ -> επισύναψη).

Δημοσ.

φίλε elf, έκανα αυτό που είπες το sentinel μου τα εμφάνισε όλα καλά, (δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω γιατί ο υπολογιστής με το πρόβλημα δεν έχει σύνδεση) έκνα και το ντφράγκλερ αλλά τίποτα .... να του ρίξω φόρμα ;;;

Δημοσ.

Ίσως το σύστημά σου να έχει γεμίσει διάφορα αχρείαστα πλέον αρχεία, με αποτέλεσμα προκειμένου ο επεξεργαστής να βρεί και να εκτελέσει αυτό που του ζήτησες(πχ να βρεί και να επαληθεύσει τις πληροφορίες για log in, ώστε να σε πάει στην επιφάνεια εργασίας...), να χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο απο πρίν. Δες το σαν να έχεις μια αποθήκη άνω-κάτω γεμάτη πράγματα και σκουπίδια και απο την άλλη, μια τακτοποιημένη... σε ποιά απο τις δύο θα φτάσεις στην άλλη άκρη της, πιο άνετα και γρήγορα; ;)

Τη τακτοποίηση την έκανες(defraggment), πέτα λοιπόν και τα σκουπίδια και είσαι οκ. :D

Οπότε η πρότασή μου, είναι να κάνεις ένα καθαρισμό με το CCleaner. :)

Δημοσ.

φιλε Σαργιε, το έχω το προγραμματάκι και το κάνω συχνά ... το μόνο που δεν θυμάμαι είανι πόσο πρόσφατα έχω καθαρίσει το μητρώο με αυτό ... θα ξαναδοκιμάσω καιθα δω .... η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος είναι κομμένος στα 2 και ο ενας ειναι φορτωμένος με ταινίες.. όταν όμως πάίζει ταινίες δεν παρατηρώ καμία εμπλοκη, ακόμα και αν πηγή είναι το φλασάκι ... ούτε στην sidebar βλέπω να μου κάνει μεγάλη χρήση ο επεξεργαστής ή η μνήμη γιαυτο οι υποψίες μου στρέφονται στον δίσκο

Δημοσ.

φιλε Σαργιε, το έχω το προγραμματάκι και το κάνω συχνά ... το μόνο που δεν θυμάμαι είανι πόσο πρόσφατα έχω καθαρίσει το μητρώο με αυτό ... θα ξαναδοκιμάσω καιθα δω .... η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος είναι κομμένος στα 2 και ο ενας ειναι φορτωμένος με ταινίες.. όταν όμως πάίζει ταινίες δεν παρατηρώ καμία εμπλοκη, ακόμα και αν πηγή είναι το φλασάκι ... ούτε στην sidebar βλέπω να μου κάνει μεγάλη χρήση ο επεξεργαστής ή η μνήμη γιαυτο οι υποψίες μου στρέφονται στον δίσκο

Τί εννοείς, ότι τον έχεις προσαρμόσει με δύο διαμερίσματα;

Αν ναι, τότε είναι φυσικό αυτό με τις ταινίες να είναι οκ διότι τo κάθε λειτουργικό επιρρεάζει μόνο το διαμέρισμα που είναι το ίδιο εγκατεστημένο.

Τώρα για το θέμα του μητρώου, φρόντισέ το και βλέπουμε...

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα όλα τα παραπάνω, άλλαξα και θέση υποδοχής στο ασύρματο ποντίκι μου γιατί μου έκανε τα δικά του και βλέπω μία κάποια βελτίωση ... όταν βρω καιρό θα προσπαθήσω να το συμαζέψω περισσότερο. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...