Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Σήμερα παρέλαβα και έχω ένα πρόβλημα .

Δεν μπορώ να συνδέσω την οθόνη μου!Η οθόνη μου βρίσκεται στην μπρίζα και μου βγάζει ότι δεν έχει συνδεθεί.Μετά συνδέω

το βύσμα(μπλε) στον υπολογιστή και φεύγει το μήνυμα στην οθόνη δηλαδή ότι έχει συνδεθεί.Ανοίγω τον υπολογιστή αλλά τίποτα .. η οθόνη είναι σε κατάσταση όπως όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής.Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα γιατί την δοκίμασα και αλλού . Τι κάνω λάθος ?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Επαναφέρω ξανά το νήμα μου γιατί ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός ακόμα υπολογιστή με σχεδόν τις ίδιες λειτουργίες. Το χρειάζομαι για απλά καθημερινά πράματα του τύπου internet,ταινίες,download κτλ , να τρέχω άνετα κάποιες εφαρμογές του τύπου photoshop και γενικά web design εφαρμογές και από εκεί και πέρα και για gaming (παιχνίδια ιντερνετικά όπως csgo,wow,lol αλλά και μη πχ assasin,pro,fifa). Η αγορά είναι για τον αδερφό μου και το budget φτάνει από 500 μέχρι και τα 600 (σε πολύ ιδιαίτερη περίπτωση ίσως ανέβουμε).

Το κουτί που με προτείνατε και πήρα (και από αυτό γράφω και τώρα  :-D ) είναι σούπερ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Γι αυτό το λόγο έρχομαι ξανά εδώ να ρωτήσω τους ειδικούς.

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.

Για να μην δημιουργήσω καινούργιο νήμα κάνω ένα reply εδώ σχετικά με μια βοήθεια που θα ήθελα.

Πριν σχεδόν 3 χρόνια είχα κάνει την αγορά του desktop μου με βοήθεια του insomnia. Τότε είχα έναν σκληρό και συγκεκριμένα Corsair 120GB Force 3 CSSD-F120GB3-BK Solid State Drive SATA SSD 2.5'' . Θέλω είτε να πάρω ακόμα έναν SSD γιατί τότε ήταν σχετικά αρχή και πήρα μόνο 120GB ενώ τώρα πλέον χρειάζομαι μια αλλαγή, να τον αντικαταστήσω δηλαδή ή να προσθέσω ακόμα έναν.

Μπορείτε να μου πείτε 2-3 προτάσεις ;

Σας ευχαριστώ πολύ  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...