teoqq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα σας παίδες, Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για αγορά νέου υπολογιστή για gaming και όχι μόνο. Αναλυτικότερα : Όσο αναφορά το gaming μιλάω για παιχνίδια WoW/LOL/Dota2/FM οπότε από τα λίγα που ξέρω τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν κάποιες απαιτήσεις.Βέβαια δεν θα γίνει και τίποτα αν δεν παίζω για παράδειγμα το WoW με very high γραφικά. Τώρα το "όχι μόνο" πάει στο ότι αρκετές φορές ασχολούμαι με προγράμματα τύπου photoshop,απλά δεν θέλω να περιμένω 10-15λεπτά να δω ένα preview ή να κάνω export ένα αρχείο. Ποσό που διαθέτω είναι έως 600(Τώρα αν πάει 610-620 δεν θα με ενοχλήσει) Θέλω ΜΟΝΟ το κουτί (Ούτε οθόνη/ηχεία κτλπ). *Αν ξέχασα να αναφέρω κάτι πείτε μου Σας ευχαριστώ **Επίσης αν μπορείτε να βοηθήσετε : Χθες έβλεπα μια ταινία στον υπολογιστή που έχω και έγινε διακοπή ρεύματος.Από τότε προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή και τίποτα.Πιο συγκεκριμένα,τα λαμπάκια/cooler/κτλπ δουλεύουν κανονικά απλά δεν ακούω το γνωστό "μπιπ" όταν ανοίγει ο υπολογιστής και στην οθόνη δεν βλέπω τίποτα(βασικά δεν παίρνει σήμα καν να ανοίξει η οθόνη,δηλαδή το φως της οθόνης αναβοσβήνει όπως όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής.Κάηκε κανά τροφοδοτικό ?
stm00192 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλο θα ηταν να μας αναφερεις και ποια οθονη εχεις.. αν και τα παιχνιδια που παιζεις δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις !
teoqq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μια Samsung Syncmaster έχω αλλά ακριβώς το μοντέλο θα το αναφέρω μόλις γυρίσω σπίτι διότι βρίσκομαι στην δουλειά τώρα. Περίεργο,γιατί εγώ νόμιζα ότι το WoW έχει μεγάλες απαιτήσεις σαν παιχνίδι !
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ποιά Samsung Syncmaster; Πες ακριβς αν θέλεις μοντέλο. Επίσης το wow είναι παιχνίδι του 2004. Μπορείς να το παίξεις στο ulta ακόμα και με μια 4850. Πες μου ακριβώς την οθόνη σου για να σου βρούμε σύνθεση Ποιό τροφοδοτικό έχεις μπορείς να γράψεις λίγο ; Αφού έγινε η διακοπή μύρισε καθόλου καμμένο;
teoqq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Samsung Syncmaster 2243SN αυτή είναι η οθόνη μου. Ναι γνωρίζω ότι είναι 2004 παιχνίδι (και πιο πίσω..) απλά με τα expansion που βγαίνουν δεν αλλάζουν και οι απαιτήσεις?Εγώ το λέω γιατί για παράδειγμα στο προηγούμενο expansion έπαιζα μια χαρά,σε αυτό όμως δεν μπορώ να κάνω πχ 25αρι raid ούτε και με very poor γραφικά(βέβαια ο υπολογιστής μου είναι και 6ετιας).Τεσπα,εσείς είστε οι ειδικοί και για αυτό απευθύνομαι σε εσάς παιδιά.
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν βάλεις +80 ευρώ μπορείς να πας στην 7850 και είσαι άρχοντας αλλά επειδή είπες 600 εγώ προτείνω αυτό Επίσης στο μέλλον αν μαζέψεις λεφτά μπορείς να βάλεις έναν ssd
teoqq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Για την 7850 που λες εννοείς αυτήν με κωδικό 005-2257 στα 240,49 ? Επίσης επειδή έχω ακούσει κάποια πράματα για τους ssd , μπορείς να με προτίνεις έναν για να το έχω στο μυαλό μου?
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ναι αυτή λεω. Υπαρχουν και λιγο πιο φτηνες στα 230 αν ψαξεις. Για ssd ότι έχεις ακούσει αλήθεια είναι Άλλο PC με ssd άλλο με μηχανικό. Πραγματικά αξίζει δε στο λεώ έτσι. Είναι η καλύτερη αναβάθμιση για την απόκριση του συστήματος σου που μπορείς να κάνεις.Απλά για μένα εσύ που θέλεις gaming καταστάσεις να εστιάσεις στην κάρτα γραφικών.Λοιπόν υπάρχουν διάφοροι όπως Samsung 830 ή Corsair Per PRO ή Intel 330 ή Crucial M4. Πολοί καλοί όλοι πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Αν μου πεις και πόσο διαθετεις θα σου πω σιγουρα
stm00192 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μια εναλλακτική απο εμενα παλι σε ΑΜD.. Αν μπορέις να διαθέσεις τα παραπανω χρήματα θα συμφωνήσω ότι η 7850 είναι καλύτερη επιλογή..
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 O 8120 που γράφει ο stm είναι καλύτερος γενικά σαν CPU αλλά 1)ο Phenom II κλοκάρετε πολύ πιο ευκολα 2) Στα games δεν θα δεις σημαντικές διαφορες 3)Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμα με τους BD που η AMD δεν τα έχει λύσει...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 O 8120 που γράφει ο stm είναι καλύτερος γενικά σαν CPU αλλά 1)ο Phenom II κλοκάρετε πολύ πιο ευκολα Μπα, μια χαρά κλοκάρεται και ο bd αλλά αυτό από πότε είναι κριτήριο? 2) Στα games δεν θα δεις σημαντικές διαφορες Έτσι είναι. Καμία, όχι σημαντικές. 3)Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμα με τους BD που η AMD δεν τα έχει λύσει... Όπως? Τα όποια τεχνολογικά θέματα της amd πώς έχουν να κάνουν με το θέμα? Το ότι η amd υπολόγιζε τον 8120 για hi end επεξεργαστή και απέτυχε σ αυτό παταγωδώς, δεν σημαινει πώς δεν είναι πολυ καλή λύση για σχετικά οικονομικά συστήματα.
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 1) Απλά λέω ότι έχει αυτήν τη δυνατότητα επιπλέον. Δεν είναι κριτήριο σίγουρα. 3)Καλή λύση για τα οικονομικά συστήματα pc μπορεί να είναι αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει για τους BD υπάρχουν θέματα υψηλών θερμοκρασιών και γενικά θα προτιμούσα για οικονομικό gaming pc τον δοκιμασμένο Phenom II ... Γενικά πιστέυω ότι OI BD ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση ever . Στην προκειμένη βέβαια περίπτωση ίσως να σκεφτόταν και τον 8120 μη φάει κάνα bottleneck να βάλει 7850 και πάνω.
stm00192 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 O 8120 που γράφει ο stm είναι καλύτερος γενικά σαν CPU αλλά 1)ο Phenom II κλοκάρετε πολύ πιο ευκολα 2) Στα games δεν θα δεις σημαντικές διαφορες 3)Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμα με τους BD που η AMD δεν τα έχει λύσει... Συμφβνώ απολύτως απλά ο 965 is very hard to find these days. Απο την άλλη υπάρχει και ή λύση καποιου Intel 4πυρηνου, πχ i5 2320 με μια Ζ77, Ζ68 μητρική αλλά χωρίς την δυνατότητα oc.
petranthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Συμφβνώ απολύτως απλά ο 965 is very hard to find these days. Απο την άλλη υπάρχει και ή λύση καποιου Intel 4πυρηνου, πχ i5 2320 με μια Ζ77, Ζ68 μητρική αλλά χωρίς την δυνατότητα oc. O 2320 είναι πολυ πιο ακριβός, και σε συνδυασμό με τη πιο ακριβή Ζ77 m/b ξεφεύγει η τιμή της συγκεκριμένης πρότασης. Κατα τα άλλα συμφωνούμε...
teoqq Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αν μπορώ να σας βοηθήσω δεν νομίζω να κάνω overclock διότι δεν γνωρίζω κιόλας. Η πρώτη πρόταση με τον Phenom II με ικανοποιεί αρκετά.Τώρα αν πηγαίναμε το budget στα 700-750 θα μπορούσαμε να βάλουμε SSD ? Επίσης θα μπορούσατε να με πείτε όσο πιο απλά γιατί για παράδειγμα δεν με προτείνεται κάποιον Intel ? Λόγω τιμής κυρίως? Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα