stm00192 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Επειδή σε βλέπω από όλα τα προηγούμενα λίγο μπερδεμένο κάθισα κ σου έφτιαξα αυτό που εγώ θεωρώ κορυφαίο σε όλα ακόμα και αν αλλάξεις γνώμη αύριο. Θέλεις κορυφαίο Gaming ? το έχεις. Θέλεις και o/c ? το έχεις Θέλεις και 40 εφαρμογές ανοιγμένες όλες μαζί ? το έχεις. + αυτό > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 Μας κάνουν σύνολο 1515.22 Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να δώσεις λιγότερα θυσιάζοντας κάτι από τα 3 που σου είπα πιο πάνω. Κουτι δεν βλέπω ομως και θα ανέβει και αλλο το budget... Πραγματικά έχω περιέργια να δώ απο που θα κοψεις και σε τι κουτι θα βάλεις σύστημα των 1500Ε.
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 λοιπον εχω καταληξει σε μια συνθεση και θελω τις αποψεισ και τι συμβουλες σασ για να αλλαξω κατι η οτιδηποτε αλλο!επεξεργαστης:ιντελ ι5 3570κμητρικη:asus p8z77 v deluxeram:corsair vengeance 8gb dual channel ddr3 memory kit cmz8gx3m2a186τροφοδοτικο!corsair professional series gold ax 750ψυχτρα: nokuta nh-d14ssd: corsair performance pro series 128gbhhd:western digital caviar green 2tbκαρτα γραφικων: εδω θελω τις γνωμες σας gtx680 ή 7970υπαρχει ηδη κουτι corsair 600t οθονη μια samsung 24'' 1920*1080(αργοτερα θα παρω κατι καλυτερο!)το ποσο που διαθετω ειναι στα 1500 πανω κατωδεν θα χρησιμοποιησω ιδιαιτερα προγραμματαυπαρχει ποντικι πληκτρολογιο και λογισμικο Κουτι δεν βλέπω ομως και θα ανέβει και αλλο το budget...Πραγματικά έχω περιέργια να δώ απο που θα κοψεις και σε τι κουτι θα βάλεις σύστημα των 1500Ε. χαχα έλα παραδεξου το θα γίνουμε φιλαράκια στο τέλος... +1
xrhstos910 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 κουτι υπαρχει το εγραψα corsair 600t sorry μπορει να μην ειμαι ειδικος αλλα η δικια μ η συνθεση δεν ειναι ας πουμε πιο ισορροπημενη
stm00192 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 χαχα έλα παραδεξου το θα γίνουμε φιλαράκια στο τέλος... +1 Ok ακυρο my bad this time! +1 στην σύνθεση του Movie για μια και μοναδική ... στα μεγαλα μονο budget τα παει καλα το μονο που θα άλλαζα θα ήταν ο σκληρός και θα έβαζα αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=undefined&step=undefined κουτι υπαρχει το εγραψα corsair 600t sorry μπορει να μην ειμαι ειδικος αλλα η δικια μ η συνθεση δεν ειναι ας πουμε πιο ισορροπημενη Κοκολινακο αγορι μου παλι εσυ εισαι?? ψαχνεσαι για μονιμο ban ετσι? τι νομιζες δεν θα σε καταλαβαινα?
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 κουτι υπαρχει το εγραψα corsair 600t sorry μπορει να μην ειμαι ειδικος αλλα η δικια μ η συνθεση δεν ειναι ας πουμε πιο ισορροπημενη Δεν είναι κακή πετάς χρήματα όμως χωρίς λόγο.. Κατέβηκα λίγο από την πολυτέλεια του Deluxe που κ εμένα μ'αρεσει κ σου έβαλα ένα πιο φτηνό πλήρες κ μάχιμο. Πήγα Samsung SSD και δεν πληρώνεις την ειδική σειρά της Corsair με διαφορές που δεν θα δεις ούτε σε μετρήσεις.. Έφυγα από τον αμφισβητούμενο Green και πήγα ίσως στην καλύτερη σειρά που υπάρχει σε μηχανικό. Αυτά μου έδωσαν το δικαίωμα να σου βάλω την ναυαρχίδα των επεξεργαστών γιατί τα χρήματα που δίνεις τον δικαιούνται. Φυσικά όπως λέω πάντα εμείς δίνουμε ιδέες για να πάει το δικό σου μυαλό παρακάτω οπότε όσες περισσότερες επιλογές τόσο περισσότερη τροφή κ γνώση.. εσύ είσαι ο τελικός που θα πάρει όλες τις αποφάσεις γιατί το πιο σημαντικό απ'ολα είναι εσύ να νιώσεις γεμάτος. Ok ακυρο my bad this time! +1 στην σύνθεση του Movie για μια και μοναδική ... στα μεγαλα μονο budget τα παει καλα το μονο που θα άλλαζα θα ήταν ο σκληρός και θα έβαζα αυτόν http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=6&sub=0&pmanuf=21&sort=undefined&step=undefined Κοκολινακο αγορι μου παλι εσυ εισαι?? ψαχνεσαι για μονιμο ban ετσι? τι νομιζες δεν θα σε καταλαβαινα? ΛΟΛ ! γι'αυτο εξαφανίστηκε ? να ψάξω IP ?
stm00192 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δεν είναι κακή πετάς χρήματα όμως χωρίς λόγο.. Κατέβηκα λίγο από την πολυτέλεια του Deluxe που κ εμένα μ'αρεσει κ σου έβαλα ένα πιο φτηνό πλήρες κ μάχιμο. Πήγα Samsung SSD και δεν πληρώνεις την ειδική σειρά της Corsair με διαφορές που δεν θα δεις ούτε σε μετρήσεις.. Έφυγα από τον αμφισβητούμενο Green και πήγα ίσως στην καλύτερη σειρά που υπάρχει σε μηχανικό. Αυτά μου έδωσαν το δικαίωμα να σου βάλω την ναυαρχίδα των επεξεργαστών γιατί τα χρήματα που δίνεις τον δικαιούνται. Φυσικά όπως λέω πάντα εμείς δίνουμε ιδέες για να πάει το δικό σου μυαλό παρακάτω οπότε όσες περισσότερες επιλογές τόσο περισσότερη τροφή κ γνώση.. εσύ είσαι ο τελικός που θα πάρει όλες τις αποφάσεις γιατί το πιο σημαντικό απ'ολα είναι εσύ να νιώσεις γεμάτος. ΛΟΛ ! γι'αυτο εξαφανίστηκε ? να ψάξω IP ? Ασε εστειλα ήδη report!! εχει ανοιξει καμια 10αρια account και σημερα την πατησε και τρωνε το ενα μετα το αλλο ban.
xrhstos910 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ολα κατανοητα απολυτως!!!ο corsair δεν ειναι καλυτερος απο τον samsung πρωτη φορα ανοιξα λογαριασμο εδω!
stm00192 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 ολα κατανοητα απολυτως!!!ο corsair δεν ειναι καλυτερος απο τον samsung πρωτη φορα ανοιξα λογαριασμο εδω! Ευχομαι να λες αλήθεια.. αν και ο τροπος γραφης σου θυμιζει απιστευτα τον τραγικο κοκο... τεσπα .. πλεον ειναι στα χερια τον mod και θα κρινουν αυτοι!!
xrhstos910 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 τελευται ερωτηση για να κλεισω το τοπικ!ενας 3770(κ) θα μπουρουσε να μ προσφερει κατι παραπανω η ειναι ασκοπος με την εωωοια οτι δεν κανω video editing η δεν χρησιμοποιω βαρια βαρια προγραμματα
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Θα σου προσφέρει μόνο καλύτερη μεταπώληση ενδεχομένως αν χρειαστεί,και την ευκαιρία να ασχοληθείς με το o/c. Αν το κρατήσεις δε τόσα άπειρα χρόνια ώστε να μην φτάνει η ισχύς του θα μπορείς να δώσεις άλλα 0.5GHz με 2 ρυθμίσεις στο bios.
xrhstos910 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 μιλησα για τον 3770κ σε σχεση με τον 3570κ και για τα παιχνιδια κατα κυριο λογοπου θελω τον υπολογιστη
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Όχι στο gaming δεν θα έχεις καμιά διαφορά όπως και σε όποια απλή εφαρμογή, Μην το παρακάνουμε όμως γιατί αυτοί οι 2 επεξεργαστές μόνο ίδιοι δεν είναι και εμείς εδώ κοντεύουμε να τους εξομοιώσουμε για χάριν οικονομίας.. Εδώ όσο αφορά τα παιχνίδια > http://www.vortez.net/articles_pages/intel_ivy_bridge_core_i5_3570k_core_i7_3770k_review,12.html Εδώ γενικότερα > http://www.vortez.net/articles_pages/intel_ivy_bridge_core_i5_3570k_core_i7_3770k_review,9.html και εδώ AIDA > http://www.vortez.net/articles_pages/intel_ivy_bridge_core_i5_3570k_core_i7_3770k_review,8.html
xrhstos910 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 κατατοπιστικος!μηπως εχεισ να μ δψσεις και εσυ καμια συνθεση??
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Επειδή σε βλέπω από όλα τα προηγούμενα λίγο μπερδεμένο κάθισα κ σου έφτιαξα αυτό που εγώ θεωρώ κορυφαίο σε όλα ακόμα και αν αλλάξεις γνώμη αύριο. Θέλεις κορυφαίο Gaming ? το έχεις. Θέλεις και o/c ? το έχεις Θέλεις και 40 εφαρμογές ανοιγμένες όλες μαζί ? το έχεις. + αυτό > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18723&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 Μας κάνουν σύνολο 1515.22 Από εκεί και πέρα εσύ αποφασίζεις αν θέλεις να δώσεις λιγότερα θυσιάζοντας κάτι από τα 3 που σου είπα πιο πάνω. Και άλλη ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα