Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Macbook μας σερνεται.

Πιστευετε οτι πρεπει να του κανω ενα φορματ? αν ηταν windows ηξερα οτι αυτη ειναι η λυση, στην περιπτωση του OSx ειναι πρακτικη που εφαρμοζεται?

Δημοσ.

Το Macbook μας σερνεται.Πιστευετε οτι πρεπει να του κανω ενα φορματ? αν ηταν windows ηξερα οτι αυτη ειναι η λυση, στην περιπτωση του OSx ειναι πρακτικη που εφαρμοζεται?

Πες μας αν έχεις βάλει Lion και πόση μνήμη έχεις.

Κατεβασε το onyx ειναι δωρεανSent from my iPhone using Insomnia

Σωστό αλλά πρέπει να ξέρει κ τι κάνει το onyx.

Δημοσ.

τι κανει το onyx;

Δες εδώ. :)

Το Macbook μας σερνεται.

Πιστευετε οτι πρεπει να του κανω ενα φορματ? αν ηταν windows ηξερα οτι αυτη ειναι η λυση, στην περιπτωση του OSx ειναι πρακτικη που εφαρμοζεται?

Το format ξέχασε το, πρόκειται για πρακτική των Windows που δεν αφορά στο Mac OS X.

Σχετικά με την μνήμη που σωστά ανέφερε ο φίλος MoviemakerGr, αν έχεις Lion και 2GB RAM το θέμα είναι αναμενόμενο οπότε προχωράς σε αναβάθμιση της.

Διαφορετικά, για τρέξε μια γενική συντήρηση του συστήματος και βλέπουμε.

Δημοσ.

λοιπον μην το πολυ ψαχνεις φιλαρακι δες ποσο ram εχεις! εαν εχεις 2 μπορεις να το πας μεχρι 8 (εγω το δικο μου το εχω παει μεχρι 8 και ειναι 2008 late mac) εγω εκανα τσεκ με το ONYX (οταν ειχα το ιδιο προβλημα και ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ το onyx) :-) εαν συνεχισει να κανει τα ιδια με αναβαθμηση ram τοτε κανε ενα format δεν ειναι τιποτα βαζεις το cd και ακολουθεις τις οδηγιες απλα κανε ενα backup αυτα που εχεις (εαν εχεις κατι μεσα που να σε ενδιαφερει) αυτα :-) μην το φοβασε το format δεν ειναι σαν τα windows :-) - εαν βαλεις 8ram πετατο και ενα LION και θα ειναι σαν καινουργιο! να με θυμηθεις!

Δημοσ.

ΝΑΙ 2 gb εχω...μετα απο ΟΝΥΧ automation συνεχιζει το ιδια.

οποτε με βλεπω για φορματ, αλλα δε θυμαμαι να ειχε cd στο πακετο.

Να ρωτησω κατι , το audio out ειναι και ψηφιακη οπτικη ινα στα ακουστικα σε αυτο το macbook?

Δημοσ.

σου ειπα δεν κανει τιποτα αυτο το πραγμα :-) (onyx).. οσο για το αλλο που λες δεν γνωριζω... παντως εαν κανεις τα βημματα που σου ειπα θα γινει σαν καινουργιο... παντα εχει cd στο πακετο. ψαξε καλυτερα! :-) εαν δεν εχει πες κανεναν φιλο σου να σου τα δωσει (εαν τα εχει) τα snow leopard..αλλιως τα αγοραζεις εαν δεν θες να δωσεις λεφτα απλα το κατεβαζεις απο torrent. αυτα.

επισεις νομιζω οτι υπαρχει ενα αρχειο μεσα στο mac το οποιο δεν χρειαζεται το cd για να κανεις reinstall απλα δεν ειμαι σιγουρος και δεν ξερω που βρισκετε αυτο . :-)

Δημοσ.

ΝΑΙ 2 gb εχω...μετα απο ΟΝΥΧ automation συνεχιζει το ιδια.

οποτε με βλεπω για φορματ, αλλα δε θυμαμαι να ειχε cd στο πακετο.

Να ρωτησω κατι , το audio out ειναι και ψηφιακη οπτικη ινα στα ακουστικα σε αυτο το macbook?

Γνώμη μου, το θέμα έγκειται στην ανεπάρκεια της RAM.

Δημοσ.

Εαν καθως περναει ο καιρος χρειαζεται περισσοτερη ram και για τις εφαρμογες που δουλευαν αψογα απο την αρχη, τοτε μαλλον εχεις δικιο.

Να ξαναρωτησω, το audio out ειναι και ψηφιακη οπτικη ινα στα ακουστικα σε αυτο το macbook?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...