Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

13αρι και 15αρι με διαφορετικό form factor και ίδιο βάρος??? Κάτι δεν μου κολλάει :rolleyes:

Κοντός ψαλμός...

Πως βγαινει το συμπερασμα οτι 13 κ 15αρι θα εχουν ιδιο βαρος , αλλα διαφορετικο form factor?Εχασα κατι?

Σε αυτο που παρεθεσε ο tr3quart1sta βλεπω το 15 μονο..

-------------

edit:

Αναφερεσαι και στο χθεσινο 13αρι.

Πιστευω πως ή δεν ισχυει το χθεσινο ή το 13 που ειναι αρκετα φθηνοτερο δεν θα το αλλαξουν ακομα. Αν και μου φαινεται πολυ περιεργο κατι τετοιο.

Δημοσ.

Πως βγαινει το συμπερασμα οτι 13 κ 15αρι θα εχουν ιδιο βαρος , αλλα διαφορετικο form factor?Εχασα κατι?

Σε αυτο που παρεθεσε ο tr3quart1sta βλεπω το 15 μονο..

edit:

Αναφερεσαι και στο χθεσινο 13αρι.

Πιστεύω πως ή δεν ισχυει το χθεσινο ή το 13 που ειναι αρκετα φθηνοτερο δεν θα το αλλαξουν ακομα. Αν και μου φαινεται πολυ περιεργο κατι τετοιο.

Ναι εκεί αναφέρομαι...με ίδιες διαστάσεις και supedrive , το 13αρι κρατάει όπως φαίνεται το υπάρχον form factοr.

Για το 15αρι (εφόσον πάντα είναι αληθινή η φωτό) μένει να δούμε αν η RETINA θα είναι επιλογή ΒΤΟ ή θα μπει και στα standard μοντέλα. Από ότι άλλη βέβαια θυμάμαι ότι η APPLE θα επέστρεφε σε NVIDIA GPU στα καινούργια μοντέλα. Δεν ξέρω κάτι δεν μου στέκει κάλα...είμαι λιγάκι επιφυλακτικός.

Δημοσ.

Επισης η τιμη(AU$2499) του base 15" macbook pro ειναι στο θεο...

Τελικά δεν είναι ψέμα ότι η αγορά ενός MACBOOK PRO σε "ανεβάζει" κοινωνική ταξή και η Apple φροντίζει να μας το υπενθυμίζει τακτικά :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμ... όλες οι κοινωνικές τάξεις, ιδεατές είναι. huh.gif

Δημοσ.

Επισης η τιμη(AU$2499) του base 15" macbook pro ειναι στο θεο...

Είναι 1974 ευρώ. Τόσο δεν κάνει και τώρα;

Δημοσ.

Είναι 1974 ευρώ. Τόσο δεν κάνει και τώρα;

Δυστυχώς η Apple ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στην Ευρώπη. Το συγκεκριμένο να το υπολογίζεις στην Ελλάδα 2300-2400 ευρώ ή 1.440.000 δραχμές αν αργήσει μερικούς μήνες να έρθει :)

Δημοσ.

Για να δουμε αυριο τι θα δουμε. Παντως retina οθονες το εχουν σχεδον σιγουρο για 15αρια και μαλλον και στα ΜΒΑ.

Το λειτουργικο θα ειναι γνωστη αναθμιση με καθρευτακια και χαντρες για ιθαγενεις, ειμαι περιεργος να δω με τις μπαταριες τι θα γινει για τις νεες οθονες.

Δημοσ.

Για να δουμε αυριο τι θα δουμε. Παντως retina οθονες το εχουν σχεδον σιγουρο για 15αρια και μαλλον και στα ΜΒΑ.

Στα Macbook Air δεν βλέπω κάποια αύξηση τιμών σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα, οπότε εκεί είναι μειωμένες οι ελπίδες για retina. Ίσως αρκεστούν σε αναβαθμίσεις cpu και usb 3.0.

Δημοσ.

Στα Macbook Air δεν βλέπω κάποια αύξηση τιμών σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα, οπότε εκεί είναι μειωμένες οι ελπίδες για retina. Ίσως αρκεστούν σε αναβαθμίσεις cpu και usb 3.0.

CPU σιγουρα θα εχουμε καινουργιες, λογικα και usb 3, το βασικοτερο ειναι η μνημη να ειναι 8αρα η να αναβαθμιζεται σε 8. Τα 4 δεν φτανουν ουτε για ζητω.

Δημοσ.

στα iMac θέλω να δω τι στο διάολο θα κάνουν με αυτά τα απαράδεκτα panel..

τι ωρα ειναι η παρουσίαση (ελλάδα)

έντιτ

8;00?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...