MoviemakerGr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Ελπίζω να άξιζει η αναμονή για όσους περιμέναμε.. Μια επιφύλαξη έχω μόνο .. πως θα ταιριάξουν οι λίγο αυξημένες θερμοκρασίες των ivy με την είδη αυξημένη θερμοκρασία λειτουργίας των Mac.
Atapia Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Τι έγινε ρε παιδιά; Έφυγε ο Jobs και δίνουν απλόχερα τα update; και οι iMac με retina σύμφωνα με αυτό..http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1371332
panos2000gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μια επιφύλαξη έχω μόνο .. πως θα ταιριάξουν οι λίγο αυξημένες θερμοκρασίες των ivy με την είδη αυξημένη θερμοκρασία λειτουργίας των Mac. Αν υπάρχει θέμα θερμοκρασιών, τότε λογικά θα πρέπει να περιπένουμε ακόμη ένα χρόνο μέχρι να βγουν οι ivy bridge 2 ή όπως αλλιώς θα λέγονται που θα διορθωνουν το πρόβλημα. Να θυμίσω ότι το MACBOOK PRO 2010 με i5 και i7 είχαν σημαντικά θέματα θερμοκρασιών, τα οποία διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στα μοντέλα του 2011 με τους i7 sandy-bridge. Μπορεί να είμαι και από τους πρώτους που θα πάρουν το νέο MBP, αλλά με πλήρη γνώση ότι τα νέα μοντέλα θα συνοδεύονται από τις γνωστές "παιδικές" ασθένειες.
Tablet Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Είναι classic πλεον λίγο πριν βγουν τα καινουργια αρχίζουν και εμφανίζουν λίγο λίγο τα υποτιθέμενα specs να ετοιμάζει ο κοσμος πορτοφόλι..
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν υπάρχει θέμα θερμοκρασιών, τότε λογικά θα πρέπει να περιπένουμε ακόμη ένα χρόνο μέχρι να βγουν οι ivy bridge 2 ή όπως αλλιώς θα λέγονται που θα διορθωνουν το πρόβλημα. Να θυμίσω ότι το MACBOOK PRO 2010 με i5 και i7 είχαν σημαντικά θέματα θερμοκρασιών, τα οποία διορθώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στα μοντέλα του 2011 με τους i7 sandy-bridge. Μπορεί να είμαι και από τους πρώτους που θα πάρουν το νέο MBP, αλλά με πλήρη γνώση ότι τα νέα μοντέλα θα συνοδεύονται από τις γνωστές "παιδικές" ασθένειες. Οι Sandy ως επεξεργαστές είναι πραγματικά εξαιρετικοί από θερμοκρασίες.αυτός είναι και ο λόγος που οι ivy αν και μεταγενέστεροι δεν μπόρεσαν να τους ανταγωνιστούν.
panos2000gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Οι Sandy ως επεξεργαστές είναι πραγματικά εξαιρετικοί από θερμοκρασίες.αυτός είναι και ο λόγος που οι ivy αν και μεταγενέστεροι δεν μπόρεσαν να τους ανταγωνιστούν. Μην ξεχνάμε ότι και η Intel 4000 GPU που θα ενσωματώνουν οι ivy bridge θα είναι κατά πολύ ισχυρότερη από την Intel 3000. Λογικά θα επηρεάσει και αυτή ελάχιστα τις θερμοκρασίες προς τα επάνω. Θα συμφωνήσω για τους sandy bridge...ότι καλύτερο έχει επιδείξει η Intel τα τελευταία χρόνια.
Tablet Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Οι Sandy ως επεξεργαστές είναι πραγματικά εξαιρετικοί από θερμοκρασίες.αυτός είναι και ο λόγος που οι ivy αν και μεταγενέστεροι δεν μπόρεσαν να τους ανταγωνιστούν. E κάτσε ντε πως το έγβαλες αυτο το συμπέραμσα;; Ούτε μήνα δεν έχουν κλείσει οι ivy bridge
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 E κάτσε ντε πως το έγβαλες αυτο το συμπέραμσα;; Ούτε μήνα δεν έχουν κλείσει οι ivy bridge Αφού ξέρεις ότι τα συγκριτικά γίνονται αμέσως μόλις κυκλοφορούν οι καινούριοι επεξεργαστές.αν το ψάξεις ελάχιστα θα το βρεις πολύ εύκολα αυτό που σου λέω.
Tablet Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Είναι ποιο ζεστά.. τουλάχιστον έτσι δείχουν αλλα ας δώσουμε λίγο χώρο και χρόνο για να το πούμε σίγουρα.. Kαι τα Air λένε για Retina.. Παιδια θα γίνει τωρα στα pro να μου το θυμηθείτε... @panos2000 εαν εχω δικιο θέλω δώρω το καινούργιο pro καπάκι..
panos2000gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Kαι τα Air λένε για Retina.. Παιδια θα γίνει τωρα στα pro να μου το θυμηθείτε... @panos2000 εαν εχω δικιο θέλω δώρω το καινούργιο pro καπάκι.. Εύχομαι ολόψυχα να βάλουν και retina για να ανταμειφθεί η πολύμηνη αναμονή σου. Από την πλευρά μου εξακολουθώ να διατηρώ μια επιφυλακτική στάση για το καινούργιο. Πάντως προπαραγγελία πολύ δύσκολα θα κάνω, αν πρώτα δεν διαβάσω 2-3 reviews από έγκυρα sites. Όλα αυτά φυσικά αν θα παραμείνουμε στο ευρώ....με δραχμή θα κοιτάμε στο ebay για μοντέλα του 2006 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2012 από panos2000gr
fuku Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Εγω πάλι είμαι σίγουρος για retina, πιστεύω πως η apple στηρίξετε στο κομμάτι της οθόνης για να πουλήσει και λογικό μου ακούγεται
Tablet Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Kαι εγω το πιστεύω είναι το trend της τώρα.. Αυτό θα πουλήσει στην ουσία..
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σκεφτείτε το > Φτάνει η HD 3000 k HD 4000 για retina ? Γιατί αν δώσει Ιvy nNidia k retina μαζί (δεν το βλέπω) πόσο θα το κοστολογήσει ??
Tablet Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Σκεφτείτε το > Φτάνει η HD 3000 k HD 4000 για retina ? Γιατί αν δώσει Ιvy nNidia k retina μαζί (δεν το βλέπω) πόσο θα το κοστολογήσει ?? βγαινει περίπου 60-70 € παραπάνω που απ'οτι λέγεται θα το απορροφήσει η εταιρία.. http://www.macrumors.com/2012/05/16/retina-resolution-displays-to-add-up-to-100-to-apples-macbook-pro-costs/
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βγαινει περίπου 60-70 € παραπάνω που απ'οτι λέγεται θα το απορροφήσει η εταιρία.. http://www.macrumors.com/2012/05/16/retina-resolution-displays-to-add-up-to-100-to-apples-macbook-pro-costs/ Αυτό το κόστος είναι μόνο για την οθόνη,το ερώτημα που παραμένει όμως είναι η HD 3000 k 4000 την καλύπτουν ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα