Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 εβδομάδες μετά την τελευταία μου απάντηση στο θέμα και πλέον μπορώ επίσημα να πώ ότι το έχω στα χέρια μου .. Ουσιαστικά θα το είχα περίπου 1 βδομάδα πρίν, αλλά είχα πάει διακοπές και έτσι καθυστέρησε το πράγμα B) Ακόμα δεν έχω προλάβει να το χαρώ μιας και κάνω clean install τα Mountain Lion, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι κάτι περισσότερο από θετική .. Θα κάνω αναλυτικά τις πρώτες μου εντυπώσεις όσο πιο σύντομα μπορώ .. Αν έχει κάποιος οτιδήποτε που θέλει να ρωτήσει, μετά χαράς να απαντήσω ..

• Like 1
  • Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2 εβδομάδες μετά την τελευταία μου απάντηση στο θέμα και πλέον μπορώ επίσημα να πώ ότι το έχω στα χέρια μου .. Ουσιαστικά θα το είχα περίπου 1 βδομάδα πρίν, αλλά είχα πάει διακοπές και έτσι καθυστέρησε το πράγμα B) Ακόμα δεν έχω προλάβει να το χαρώ μιας και κάνω clean install τα Mountain Lion, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι κάτι περισσότερο από θετική .. Θα κάνω αναλυτικά τις πρώτες μου εντυπώσεις όσο πιο σύντομα μπορώ .. Αν έχει κάποιος οτιδήποτε που θέλει να ρωτήσει, μετά χαράς να απαντήσω ..

Κατ'αρχήν καλορίζικο!!!!

Εγώ θέλω να μου πεις εντυπώσεις από την super renina display (χρώματα,γωνίες κτλ).

Δημοσ.

Κατ'αρχήν καλορίζικο!!!!

Εγώ θέλω να μου πεις εντυπώσεις από την super renina display (χρώματα,γωνίες κτλ).

Ευχαριστώ φίλε, να 'σαί καλά ! Έχουν ειπωθεί ήδη πάρα πολλά για την retina, αλλά πρέπει να επαναλάβω το ότι κάποιος πρέπει να την δεί από κοντά για να την εκτιμήσει .. Τα viewing angles και τα χρώματα είναι αισθητά βελτιωμένα σε σχέση με τα MBPs της προηγούμενης γενιάς με τα οποία μπορώ να συγκρίνω .. Πλέον, η προηγούμενη μου οθόνη μου φαίνεται κάπως "blurry" :-) Μοναδικό παράπονο ( αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι ) είναι το ότι το glare του γυαλιού έχει μειωθεί αρκετά αλλά ακόμα υπάρχει σε μικρότερο βαθμό ..

Αυτό που με εντυπωσίασε με την retina και θεωρώ πως είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα είναι το πως φαίνονται τα γράμματα στην οθόνη .. Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο το πόσο ευδιάκριτα και "crisp" είναι, και αυτό κάνει το διάβασμα των διαφόρων σελιδών πόλυ πιο εύκολο για τα μάτια μου .. Ελπίζω η πιο κάτω εικόνα να δίνει μια ιδέα ..

http://img832.imageshack.us/img832/9513/screenshot20120807at411.png

Τέλος να πώ ότι δοκίμασα τα διάφορα resolutions αλλά έμεινα στο "best for retina" ... Το 1680 και 1920 δίνουν κάποιο extra space αλλά έχουν λίγα performance issues ( lag σε γεμάτα sites ) και χάνουν λίγη από την ευκρίνεια της οθόνης ..

• Like 1
Δημοσ.

Διχως retina δεν μπορεις να διαβασεις την εικόνα που εστειλες..

Ολα ιδια μας φαινονται εμας...Γιατι δεν βαζεις την τερμα αναλυση;;

Κανε και ενα review να δουμε ταχυτητα be the first εδω με το retina στα χερια..

Καλορίζικο! :)

• Like 1
Δημοσ.

Διχως retina δεν μπορεις να διαβασεις την εικόνα που εστειλες..

Ολα ιδια μας φαινονται εμας...Γιατι δεν βαζεις την τερμα αναλυση;;

Κανε και ενα review να δουμε ταχυτητα be the first εδω με το retina στα χερια..

Καλορίζικο! :)

Ευχαριστώ ! Θα βρώ άλλο τρόπο να δείξω την διαφορά οθόνης .. Δεν έβαλα τέρμα την ανάλυση γιατί όπως είπα όταν την δοκίμασα αντιμετώπισα λίγο ( πραγματικά λίγο αλλά με ενοχλέι :P ) lag στο UI και στο scrolling βαρυφορτωμένων σελίδων .. Επίσης τo "best for retina" στο οποίο κατάληξα είναι αυτό που έρχεται standard, φαίνεται εξαιρετικό και ουσιαστικά έχει workspace ανάλογο οθόνης 1440 x 900 το οποίο με βολεύει γιατί δούλευα με αυτό για 6 χρόνια στο προηγούμενο μου Mac ..

Οι επιλογές είναι οι πιο κάτω .. Οι επόμενες δύο αναλύσεις στα δεξία έχουν workspace ανάλογο των οθόνων 1680x1050 και 1920x1080 αντίστοιχα, αλλά optimized για την Retina ..

Θα κάνω ένα review όσο πιο σύντομα μπορώ ! Λογικά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα γράψω μερικά πραγματάκια και θα δοκιμάσω να βγάλω μερικές φωτογραφίες που ίσως να βοηθήσουν και άλλους που σκέφτονται αγορά του ..

post-81996-0-11291600-1344372095_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Πω Πω χαρές ! αυτό που μου αρέσει εμένα είναι η καινουργιλα που μυρίζει και το σωστό πανάκι που θα υπήρχε πάντα δίπλα μου.. :rolleyes: χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα την gift card των 70 στερλίνων που δίνουν δώρο σε αυτούς που αγοράζουν το Mac τους από το educational program της Αγγλίας .. Η κάρτα ήταν μέσα σε ένα φάκελο από εξαιρετικής ποιότητας χαρτί και στο μέσα μέρος έγραφε το πιο κάτω .. Θα μπορούσαν να στείλουν απλά ένα redeem code αλλά όπως λένε "It's the little things that count", και πράγματι δεν θα μπορούσε να αληθεύει περισσότερο :-D

appleig.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω, ανυπομονώ να πάρω και 'γω το δικό μου. Μεγειά σου φίλε!

Να σε ρωτήσω κάτι όμως.: Από θέμα υπερθέρμανσης και θορύβου ανεμιστήρων, πώς πάει;

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω, ανυπομονώ να πάρω και 'γω το δικό μου. Μεγειά σου φίλε!

Να σε ρωτήσω κάτι όμως.: Από θέμα υπερθέρμανσης και θορύβου ανεμιστήρων, πώς πάει;

Ευχαριστώ πολύ φίλε ! Να το πάρεις, είναι εξαιρετικό μηχάνημα ! Θα ανεβάσω ένα μικρό review μέσα στο σαββατοκυρίακο με τις πρώτες μου εντυπώσεις ..

Σε ότι αφορά αυτά που ρώτησες, δεν μπορώ να πώ ότι το έχω πιέσει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής για να μπορώ να ξέρω πως συμπεριφέρεται κάτω από πίεση αλλά σε "κανονική" χρήση οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές και τα fans δεν ακούγονται καν .. Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή έχω ανοικτό το Mail και iTunes στο backround και το Safari ανοικτό με καμιά 10αριά tabs εκ των οποίων το ένα παίζει 1080p video στο Youtube και να πως έχουν τα πράγματα ( εικόνα πιο κάτω ) ..

Υ.Γ. Να πώ ότι άλλαξα το resolution της οθόνης από το "best for retina" στο ακριβώς επόμενο το οποίο είναι το αντίστοιχο μιας 1680x1050 οθόνης αλλά optimized για την Retina .. Έχω λίγο περισσότερο χώρο και τα γράμματα φαίνονται λιγάκι πιο μικρά και αυτό με βολεύει καλύτερα ..

post-81996-0-68618800-1344524650_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

....κάτω από πίεση αλλά σε "κανονική" χρήση οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές και τα fans δεν ακούγονται καν .. Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή έχω ανοικτό το Mail και iTunes στο backround και το Safari ανοικτό με καμιά 10αριά tabs εκ των οποίων το ένα παίζει 1080p video στο Youtube και να πως έχουν τα πράγματα ( εικόνα πιο κάτω ) ..

xα άψογη θερμικη συμπεριφορά και αυτο το 12gb ελευθερη ram....Καλογεμιστη... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...