MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μακριά και από το παραθαλάσσιο εξοχικό όμως ( ) με τους πολλαπλάσιους αισθητήρες υγρασίας όποιος αγοράζει νέο book.. ΠΗΓΗ
ektor7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Για ποιο παραθαλασιο εξωχικο?! Στη Κυπρο θα πρεπει να το πουλανε χωρις εγγυηση!Ετσι κι'αλλιως απο τους πρωτους μηνες του καλοκαιριου θα βγεναι εκτος,λογο της υγρασιας!
panos2000gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στα imac "απαγόρεψαν" στους χρήστες το κάπνισμα για το γνωστό πρόβλημα με τις οθόνες. Τώρα στα MACBOOK Retina τους αναγκάζουν να αγοράζουν και έναν αφυγραντήρα Ωραίοι εκεί στην Apple...
mentoras99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Update Απλά να πώ ότι παράγγειλα τελικά το Base Retina με 16GB ram τελικά .. Σκέφτηκα ότι αφού δεν θα μπορώ να το αναβαθμίσω στο μέλλον θα ήταν καλύτερα να δώσω ακόμα 200 ευρώ για να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο "καλυμμένος" .. Γύρω στις 2-8 Αυγούστου σύμφωνα με το order status θα το έχω στα χέρια μου .. Can't wait ! Απο που το παρηγγειλες;
NiCk_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Απο που το παρηγγειλες; Το παράγγειλα online στην Αγγλία ..
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Το παράγγειλα online στην Αγγλία .. ebay? apple store? amazon? αλλο?
NiCk_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ebay? apple store? amazon? αλλο? Apple Store χρησιμοποιώντας την φοιτητική έκπτωση ..
alexx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Apple Store χρησιμοποιώντας την φοιτητική έκπτωση .. Ποσο ειναι η εκπτωση?
NiCk_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ποσο ειναι η εκπτωση? Αγόρασα το δικό μου 1664 στερλίνες αντί 1959 στερλίνες που είναι η κανονική του τιμή ( 295 στερλίνες λιγότερα ) .. Νομίζω ότι αντιστοιχεί σε 15% έκπτωση .. Επίσης σου δίνουν δωρεάν μια gift card αξίας 70 στερλίνων για το app store που είναι σίγουρα ένα ωραίο bonus ..
mentoras99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Apple Store χρησιμοποιώντας την φοιτητική έκπτωση .. Μπορει καποιος απο ελλαδα, να παραγγειλει απο apple store αγγλιας? Νομιζα οτι αυτο δεν γινεται!
NiCk_ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μπορει καποιος απο ελλαδα, να παραγγειλει απο apple store αγγλιας? Νομιζα οτι αυτο δεν γινεται! Δεν γίνεται .. Είμαι Αγγλία
NitromanseR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δεν έχω δουλέψει ποτέ Mac αλλά σήμερα πήγα στο Apple store και πραγματικά φαίνονται πολύ εντιπωσιακά τα νέα MacBook Pro (ιδιαίτερα με τη Retina)!
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μια χάρη Αν κάποιος έχει αποκτήσει το καινούριο με την nVidia θα τον παρακαλεσω να τρέξει το novabench (Δωρεάν είναι στο AppStore) και εκεί που μετράει τα frames να δει αν αρχικά είναι χαμηλά και μετά ανεβάζει τα frames απότομα..
NiCk_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μια χάρη Αν κάποιος έχει αποκτήσει το καινούριο με την nVidia θα τον παρακαλεσω να τρέξει το novabench (Δωρεάν είναι στο AppStore) και εκεί που μετράει τα frames να δει αν αρχικά είναι χαμηλά και μετά ανεβάζει τα frames απότομα.. Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να μπορώ να το δοκιμάσω ! Η παραγγελία μου επιτέλους ετοιμάζεται για shipment μετά από 3 βδομάδες αναμονής ! Πρέπει να βρώ κάτι να κάνω γιατί νομίζω ότι κάθε 5 λεπτά θα μπαίνω μέσα στο order status site για να δώ αν υπάρχει κάποια αλλαγή
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Χαχα να το πάρεις και να το χαρείς όσο τίποτα άλλο η απορία δεν υπάρχει πια χάθηκε μόλις σήμερα το πρωί.. ) > http://www.insomnia.gr/topic/421901-mac-os-x-on-x86-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-mac-os-x-%cf%83%ce%b5-pc/page__view__findpost__p__4871395
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα