Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι όπως οι παλιές glossy...

Εχει μειωθεί κατα πάρα πολύ το εφε οπότε δεν θα υπάρχει το ιδιο πρόβλημα όπως με τα glossy

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω πάντως βλέπω στο 15" χωρίς retina υπάρχει η επιλογη για anti glare. http://www.apple.com/macbook-pro/specs/13-and-15-inch/

ΥΓ. Κυκλοφορούν κανονικα τα κλασσικα mbp,για όσους έχουν πρόβλημα με την έλλειψη στο retina, της anti glare οθόνης και του Ethernet ....

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αλήθεια δεν έχει optical out??

Καλά έχει το macbook white 2007 που έχω και δεν έχει το air του 2012? Τς Τς Τς.frown.png

Λογικό να έχει optical-out ένα μηχάνημα του 2007. Λογικό επίσης και να μην έχει ένα του 2012. Σιγά μη βάλουν και floppy 3,5" επειδή το θέλουν 4-5 χρήστες.

:P

Δημοσ.

Λογικό να έχει optical-out ένα μηχάνημα του 2007. Λογικό επίσης και να μην έχει ένα του 2012. Σιγά μη βάλουν και floppy 3,5" επειδή το θέλουν 4-5 χρήστες.

To άκυρo post του μήνα ή υπάρχει κάποιο βαθύτερο νόημα??? :wacko:

Δημοσ.

Πως? Ή τα εξηγει ολα το smiley?

Παντως τουλαχιστον το retina mbp 15" εχει optical-out. Κριμα που δεν εχει και το air. Για αυτους που συνδεεουν τον υπολογιστη τους με ηχοσυστημα ειναι αισθητα ανωτερη η οπτικη-ψηφιακη συνδεση.

Δημοσ.

Παιδια θα σπαμαρο λιγο αλλα για μην ανοιγω νεο θεμα..

Αξιζει pro 13αρι early 11 i5 με εγγυηση στα 800€ η όχι το δίνει ενας φιλος μου και δεν ξερω εαν αξιζει

Δημοσ.

Κάτσε ρε μάστορα. Εγω στέλνω κατευθείαν ήχο στον ενισχυτή. Δεν θέλω ο ήχος να πηγαίνει στην τηλεόραση. Άσε που δεν μπορεί να πάει γιατί έχει μόνο dvi.

Σταμάτησαν να βγαίνουν ηχοσυστήματα με optical in και δεν το ξέρω?

Δημοσ.

Παιδια θα σπαμαρο λιγο αλλα για μην ανοιγω νεο θεμα..

Αξιζει pro 13αρι early 11 i5 με εγγυηση στα 800€ η όχι το δίνει ενας φιλος μου και δεν ξερω εαν αξιζει

Κανεις;;

Δημοσ.

Εξαρταται ποσο φίλος είναι...Βρισκεις του 2012(ivy bridge) με περιπου 1400 ευρώ.Απο εκει και πέρα υπολογισε.... B)

Το ποσο φιλος που κολλαει;;

Για το αν ειναι οκ το μηχανημα;

E ε600€ ειναι διαφορα πάντως..

Ειναι καλα τα 800 για το i5 του 11?

Δημοσ.

Το ποσο φιλος που κολλαει;;

Για το αν ειναι οκ το μηχανημα;

E ε600€ ειναι διαφορα πάντως..

Ειναι καλα τα 800 για το i5 του 11?

Eνας φίλος ποτε δεν θα σε κοροιδεψει για την αξία του laptop του και τον εμπιστευεσαι αν είναι πραγματικός φίλος,χωρίς να ψάχνεις απο εδώ και από εκει...Αν δεν το θέλεις δεν θα σε υποχρεώσει να το πάρεις και με αυτή την τιμή θα βρεί σιγουρα κάποιον που να το θέλει,περισσότερο απο εσένα...

Δημοσ.

Κοιτα μου ειπε μια τιμη.Ενταξει δεν είναι και αδερφός μου οφειλω ως αγοραστής να ρωτησω και να ψαξω ι γουρουνι στο σακι; ειναι καλη η τιμη που το δινει για τα χαρακτηριστικα του;

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε το καινούριο 13ρι air, 2ghz, 8gb ram, 256 gb ssd. Θα ήθελα μεγαλύτερη οθόνη

αλλά δεν ψηνόμουν και να δώσω 1600 λίρες. Το μηχάνημα πάντως έιναι φοβερό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...