Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το MacRumors ανακαλύφτηκαν μετρήσεις στο Geekbench που αφορούν τα επερχόμενα MacBook pro 9.1 και iMac 13.2 και μάλιστα με Mountain lion.

Έχει ένα ενδιαφέρων να προσέξετε τα χαρακτηριστικά τους.

post-227308-0-16541800-1336982998_thumb.jpg post-227308-0-13233600-1336983021_thumb.jpg

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To macbook pro 9.1 είναι το 13αρι ή το 15αρι;

Δεν υπάρχει απάντηση .. μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε αλλά σε κανένα μήνα θα ξέρουμε οπότε ότι και να πούμε τώρα θα είναι παρακινδυνευμένο.

Δημοσ.

Ίσως υπερβολικά αισιόδοξο να αναμένει κάποιος quad core σε 13αρι από την Apple. Θα πρέπει να υπάρχει ένας σαφής διαχωρισμός μεταξύ των 2 μοντέλων (MBP 13" και MBP 15"), οπότε η λογική λέει ότι το 13αρι θα χρησιμοποιεί dual core ivy bridge και οι αντίστοιχοι τετραπύρηνοι θα τοποθετηθούν στα 15αρια.

Κατά την γνώμη μου λοιπόν οι παραπάνω μετρήσεις, αν και εφόσον ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα θα αφορούν το 15αρι μοντέλο (όχι το entry level φυσικά).

Δημοσ.

Με δεδομένο τον i7 στα air δεν νομίζω να ισχύσει αυτός ο διαχωρισμός.. αλλά είπαμε .. εικασίες.. :-)

Εδω το 9to5mac το πάει ακόμα παρακάτω και μιλάει για USB 3 και Retina.

Δημοσ.

Με δεδομένο τον i7 στα air δεν νομίζω να ισχύσει αυτός ο διαχωρισμός.. αλλά είπαμε .. εικασίες.. :-)

Θα πρέπει να ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα όμως...άλλο dual core i7 και άλλο quad core i7.

Η διαφορά είναι χαοτική.

Δημοσ.

and-super-fast-usb-3-3/"]9to5mac[/url] το πάει ακόμα παρακάτω και μιλάει για USB 3 και Retina.

Το USB 3 πάει "παρεούλα" με τον ivybridge, οπότε λογικά είναι αναπόφευκτο. Για την retina είμαι απαισιόδοξος, αλλά μακάρι να μπεί. Θα είναι πολύ μεγάλη αλλαγή προς τα εμπρός.

Δημοσ.

Θα πρέπει να ξεχωρίζουμε μερικά πράγματα όμως...άλλο dual core i7 και άλλο quad core i7.

Η διαφορά είναι χαοτική.

Σωστό αλλά μιλάμε για pro κ επόμενη γενιά.. και θα επιμείνω είναι πρώιμη αυτή η συζήτηση θα μάθουμε soon..

Εγώ περιμένω δε το Mac pro. αυτό είναι στα δικά μου κυβικά αν και όταν και πάλι αν..

Επισκέπτης
Δημοσ.

ΜΑΛ*ΚΙΑ !! Μεθαύριο μου έρχεται το macbookpro.

Δημοσ.

Τι Macpro περιμένετε ρε παιδια;;

12πυρινο ειναι τωρα και παιρνει μεχρι 64 gb ram!!!!!

μονο thunderbolt δεν εχει

Aμφιβάλλω εαν 10 ανθρωποι στον πλανητη χρειάζονται κάτι πιο δυνατο!

Μην ζητάμε απλα για να ζηταμε το Macpro ειναι ακόμα και για παρα παρα παρα παρα παρα πολυ ακομα state of the art

Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά ίσως κάποιος που θα επενδύσει ένα σκασμό χρήματα οι 12 cores να μην τον ενδιαφέρουν τόσο όσο η ενσωμάτωση σε λιγότερους πυρήνες, της τεχνολογίας όμως του 2012 για να πάρει κ όλο το βάθος χρόνου χρήσης.

ΜΑΛ*ΚΙΑ !! Μεθαύριο μου έρχεται το macbookpro.

Θα το χαρείς και αν σου λείψει κάτι όπως τα USB 3 θα το επανεξετάσεις το 2013.

Δημοσ.

Δεδομένου πως τα 13αρια pro 2011 είναι τα 8.1

σύμφωνα με το δημοσίευμα εαν ισχύει τα 9.1 δεν θα αναφέρεται στα

13αρια;

Λεμε τωρα..

Δημοσ.

Δεδομένου πως τα 13αρια pro 2011 είναι τα 8.1

σύμφωνα με το δημοσίευμα εαν ισχύει τα 9.1 δεν θα αναφέρεται στα

13αρια;

Λεμε τωρα..

Πολύ λογικό ακούγεται αυτή την απορία είχαμε και πιο πάνω και καταλήξαμε ότι δεν είναι πολύς καιρός ακόμα για να μάθουμε με σιγουριά..

Εμένα μου άρεσε ένα project που τους παρουσίαζε με γυαλί στο πάνω μέρος αλλά δεν το βλέπω σύντομα να υλοποιείται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...