Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βαρετή η Ισπανία, μόνο 1-2 φάσεις με γρήγορη αλλαγή μπάλας, η Πορτογαλία έβγαλε 2 αντεπιθέσεις, η μία σταμάτησε άδικα για φάουλ ενώ υπήρχε πλεονέκτημα καθαρότατο, ενώ η δεύτερη στο 90' δεν κατέληξε στα δίχτυα απο τον Ρονάλντο, κρίμα που πήγε στο αριστερό. Γενικά ο Ρονάλντο έπαιξε πάλι καλά, δεν μπορώ να πω.

Δεν έχει τύχη η Ισπανία στον τελικό νομίζω. Βλέπω επικράτηση Γερμανίας. Φυσικά ακόμα πιο άνετα θα νικούσε την Πορτογαλία, αλλά και την Ισπανία την έχει.

Τι να κάνουμε...Εγώ ήθελα Πορτογαλία να το παίρνει να δούμε και κάτι διαφορετικά αλλά δεν.

ΥΓ. Οι Πέπε/Ράμος/Πικέ πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα (ο Πέπε έριξε και ξύλο, αλλά είχε φοβερές τοποθετήσεις). Και βάρεσαν και τα πέναλτυ πολύ καλά.

ΥΓ2. Ο Ράμος μόνο με τη Ρεάλ βαράει στο διάστημα; Και free kick καλύτερα απο Ρονάλντο και πέναλτυ; :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν έχει τύχη η Ισπανία στον τελικό νομίζω. Βλέπω επικράτηση Γερμανίας. Φυσικά ακόμα πιο άνετα θα νικούσε την Πορτογαλία, αλλά και την Ισπανία την έχει.

Τι να κάνουμε...Εγώ ήθελα Πορτογαλία να το παίρνει να δούμε και κάτι διαφορετικά αλλά δεν.

Γιατί αποκλείεις την Ιταλία;

Εγώ πιστευώ θα πάει τελικό και θα το σηκώσει.

Δημοσ.

Γιατί αποκλείεις την Ιταλία;

Εγώ πιστευώ θα πάει τελικό και θα το σηκώσει.

Την ξέχασα!!

Δίνω σίγουρα παραπάνω πιθανότητες στη Γερμανία, αλλά μπορεί.

Εγώ προσωπικά δε θέλω Ισπανία να το σηκώσει. Άντε πριν έπαιζε και την καλύτερη μπάλα, τώρα η Πορτογαλία με ενδεκάδα μισής δυναμικότητας ήταν ακριβώς στο 50-50 να της πάρει τη νίκη.

Δεν θέλω πάλι Ισπανία, και αυτό το πάλι είναι που κάνει τη διαφορά.

Ας το πάρει αυτός που θα παίξει καλύτερα τουλάχιστον, γρήγορο ποδόσφαιρο, ας είναι και αντεπιθέσεων.

Δημοσ.

Εαν δεν βαλει τον Πεδρο μεσα βασικο να δουμε λιγο ταχυτητα στο παιχνιδι της Ισπανιας ο τελικος θα ειναι μια αηδια και μιση. :eek: Κλασικο ισπανικο παιχνιδι οπως ολα τους σε αυτο το Euro δηλαδη.

Μπουσκετς ηταν με διαφορά ο καλυτερος σημερα. Παρα πολυ καλος. Φοβερη ψυχραιμια σε ολα. Αρχοντικο στυλ. Και πολυ καλος κοφτης/αμυντικος και ξερει και 1000 κιλα μπαλα με αψογα κοντρολ και μοιρασμα του παιχνιδιου εκπληκτικο.

Ινιεστα, Πικε, Ραμος, Κασιγιας καλοι. Πεδρο πολυ καλος.

Σιλβα μετριος, Φαμπρεγκας το ιδιο, Ναβας το ιδιο, Τσαβι και Αλονσο το ιδιο, Αλμπα μετριος επισης. Νεγρεδο κακος. Αρμπελοα ουτε κρυο ουτε ζεστη.

Δικαιο αποτελεσμα. Καλυτερη ομαδα οι Ισπανοι.

Ο Γιορεντε απορω τι χειροτερο θα εκανε απο Τορες( :eek: ), Φαμπρεγκας(που ειναι πολυ μετριος στα τελευταια ματς) και Νεγρεδο?? :fear:

Δημοσ.

Τι σούπες είναι αυτές που βλέπουμε ωρέ?

Απο το 1993 αρχισε. 1994 στο μουντιαλ ηταν φανερο. Τα μουντιαλ, το ειχα παρατηρησει απο παλιοτερα, αναλογως με την ταση προς το ειδος ποδοσφαιρου που θα παιχτει εκει, δινουν και την πορεια που θα ακολουθηθει μετα και απο τις συλλογικες ομαδες στην Ευρωπη κυριως(στην Ν.Αμερικη παιζουν παντα το γνωστο ανοιχτο και αρκετα αφελες ποδοσφαιρο, στην Αφρικη σημαδευουν τα δοκαρια επειδη ειναι ασπρα(bad humor ok :-D ), στην Αφρικη βασικα παιζουν πολυ ατομικα οποτε και αυτοι δεν επηρεαζονταν τοσο απο τα μουντιαλ) ως προς τον τυπο ποδοσφαιρου που θα παιχτει και τα συστηματα.

Απο το 1994 και μετα λοιπον, οι ομαδες αρχισαν δειλα δειλα να εφαρμοζουν καποιες ψευτοζωνουλες αμυνας και να βαζουν και τους εξτρεμ να μαρκαρουν και να γυρνανε και λιγο πισω. Πρωτογνωρα πραγματα για τοτε. Αυτη η καταραμενη ζωνη αμυνας λοιπον αρχισε δειλα δειλα να αναπτυσσεται στα μυαλα των προπονητων. Ο Αξιαξ του 1995 την εφαρμοσε αλλά με ΟΙΚΤΡΟ πραγματικα τροπο. Οποιος θυμαται τι γινοταν ηταν απιστευτο! Εαν ξεφευγε ενας παικτης και χωνωταν αναμεσα στους παικτες της ζωνης τοτε τελος! Εβγαινε φατσα τετ α τετ. Πολυ κακη εφαρμογη αλλά δικαιολογημενα αφου ηταν στα σπαργανα τοτε αυτο το τερατουργημα που καταστρεφει το θεαμα(μαζι με το οτι ΟΛΟΙ οι παικτες πλεον μαρκαρουν).

Το 2002 ηταν η ναυαρχιδα της αμυνας. Εκει αρχισε ολο το κακο. Και μετα φανηκε και στην Ευρωπη στο Τσαμπιονς Λιγκ οπου ολες οι ομαδες υιοθετησαν στοιχεια απο τις πετυχημενες ομαδες του μουντιαλ και αρχισε το δραμα.

Πλεον? Ενα δραμα. Ζωνη αμυνας εξω απο την μεγαλη περιοχη, με 9 παικτες και εναν μόνο μπροστα που μαρκαρει και αυτος βεβαια. Αντε κανε ευκαιρια. Αντε κανε αντεπιθεση. Το αλατοπιπερο του ποδοσφαιρου. Οι αντεπιθεσεις! Ειδος προς εξαφανιση. :( :( Μόνο εαν μια ομαδα χανει και παιζονται τα τελευταια 10 λεπτα μπορει η αλλη να βγαλει καμια αντεπιθεση....

Δημοσ.

η Γερμανια εχει καλη ομαδα, αν και εσυ δεν την γουσταρεις...

εγω νομιζω οτι η Γερμανια θα κερδισει στο τελικο ;)

η Interwetten που λες βλεπω οτι εχει 1,40 τωρα για την Γερμανια :rolleyes:

να δουμε τι θα γινει αυριο που παιζει με την Ιταλια... ^_^

Δημοσ.

οκ τι να πεις.πρέπει να αλλάξει κάποτε αυτό πάντως.πρέπει να σκέφτονται και το θέαμα ,που είναι τα γκόλ και η μαγεία αυτού του αθλήματος

Δημοσ.

Καλα δεν χαθηκαν και τα γκολ και η μαγεια.

Πολυ πολυ.............777777 πολυ...... πολυ αμυνα πεφτει αλλά και παλι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...