flik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ελπίζω να δούμε καλό ματς με τη Πορτογαλία. Λίγο πιο γρήγορο, πιο ζωηρό. Εμένα η Πορτογαλία μου άρεσε πιο πολύ απο όσο περίμενα. Βλέπεις καμια ντρίμπλα, κανένα καλό σουτ. Με την Ισπανία είναι σαν να βλέπω το ίδιο έργο ξανά. Και εχθές πάλι δεν ευχαριστήθηκα αγώνα. Νομίζω η Γερμανία θα το πάρει παιδιά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ποιες ειναι οι δισταυρωσεις στα ημιτελικα? Εγω στη Γερμανια δεν εχω εμπιστοσυνη παντως. Πχ στα παιχνιδια των ομιλων δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο. Εχει παντως τεραστιο ροστερ. Η Ισπανια απτην αλλη, ποιοτικα ειναι ανωτερη απο τις αλλες 4 ομαδες που εχουν μεινει αυτη τη στιγμη, αλλα δε φτανει μοναχα η ποιοτητα. Θα πρεπει απο δω και εμπρος να σταματησει να ειναι τοσο νωχελικη και συναμα κουραστικη. Η Ιταλια αν περασει σημερα ειναι η κλασσικη Ιταλια που μπορει να σε συρει με 0-0 και υπνο ως τα πεναλτι και να στο παρει. Η Πορτογαλια σαν μοναδες δεν εχει τιποτα το εντυπωσιακο εκτος απο 1-2 παιχτες, ομως ειναι αρκετα επικινδυνη ομαδα γιατι εχει εκρηξη και ταχυτητα. Η μονη ομαδα που βλεπω ως αουτσαιντερ ειναι η Αγγλια σε περιπτωση που περασει.
optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ποιες ειναι οι δισταυρωσεις στα ημιτελικα? Ισπανια-Πορτογαλια κ' Γερμανια-Ιταλια(Αγγλια), χεχε
flik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Η Πορτογαλια σαν μοναδες δεν εχει τιποτα το εντυπωσιακο εκτος απο 1-2 παιχτες, ομως ειναι αρκετα επικινδυνη ομαδα γιατι εχει εκρηξη και ταχυτητα. Ακριβώς, είναι σίγουρα κατώτερη η Πορτογαλία γι' αυτό και είναι απίθανο να περάσουν. Αλλά αυτή η έκρηξη και η ταχύτητα μου έχει λείψει. Να βγει μια επίθεση γρήγορη, όλοι μαζί, λίγο χύμα. Δεν υπάρχει πλέον το απρόβλεπτο. Η Ισπανία και κενό χώρο να βρει δεν θα πάει για αντεπίθεση. Θα περιμένει σιγά σιγά να γεμίσει το μισό γήπεδο, ναανέβουν και οι αμυντικοί της ακόμα στο κέντρο, να κλειστούν οι αντίπαλοι στην περιοχή τους και θα κάνουν ένα σωρό πάσες (πολλές φορές όντως φανταστικές πάσες) μέχρι να βρουν ένα εκατοστό κενό για να κάνουν τη μπαλιά τρύπα. Δε χρειάζεται σε αυτό το στυλ ποδοσφαίρου ούτε η ταχύτητα ούτε η ντρίμπλα. Με κούρασε λίγο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Βεβαια, flik, για να ξεκολησεις σαν ομαδα απο το στατικο ποδοσφαιρο πρεπει και ο αντιπαλος να ανεβει. Οταν σου ταμπουρωνονται και οι αντιπαλοι δεν εχεις αλλες επιλογες απο το να ζαλιζεις την μπαλα μεχρι να δημιουργησεις καμια τρυπα.
flik Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σωστά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ενώ βρίσκουν κενό χώρο (σπάνια) δεν πηγαίνουν για αντεπίθεση, αλλά κρατάνε την μπάλα για να κάνουν αυτό που είπα. Εδώ παίζουν χωρίς CF, ενώ έχουν. Και όλη η φιλοσοφία τους είναι αυτή. Φυσικά πολύ καλά κάνουν, αφού είναι αποτελεσματικό και επιθετικά και αμυντικά. Απλά εμένα με κούρασε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Γενικα απτον Ντελ Μποσκε δεν περιμενω να δω θεαμα. Παντοτε εστηνε ομαδες για να παιρνει αποτελεσματα, ασχετα αν το ροστερ που ειχε στη διαθεση του, του επετρεπε να παιζει υπερηχητικη μπαλα. Δεν το ρισκαρε ποτε του ομως.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aυτος ο ΑΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ειναι ο καλυτερος παιχτης των αντιπαλων της Ιταλιας ΠΑΛΙ. Για καμια μπλουζιτσα και κανα ξυλικι καλος ειναι. Στο μεταξυ δεν ψηνονται να συνεργαστουν με τον Κασανο. Αμα παρει μπαλα ο ενας, εξ'ορισμου δε θα δωσει πασα στον αλλον.
MJBulls23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Σωστά, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που ενώ βρίσκουν κενό χώρο (σπάνια) δεν πηγαίνουν για αντεπίθεση, αλλά κρατάνε την μπάλα για να κάνουν αυτό που είπα. Εδώ παίζουν χωρίς CF, ενώ έχουν. Και όλη η φιλοσοφία τους είναι αυτή. Φυσικά πολύ καλά κάνουν, αφού είναι αποτελεσματικό και επιθετικά και αμυντικά. Απλά εμένα με κούρασε. Τους περισσοτερους τους κουρασε. Καποιοι την σιχαινονται πλεον. Ακουγεται επισης οτι καποιοι πλεον την χρησιμοποιουν για υπνωτικο.
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Είναι όντως κουραστική. Μια Μπάρτσα χωρίς Μέσι, Βίγια και κάνα δυο βασικούς ακόμα εκτός είναι αυτή Ισπανία με άπειρα παιχνίδια στα πόδια και κακή αμυντική λειτουργία λόγω κόπωσης.
MJBulls23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 H Αγγλια ειναι πολυ σκληρη για να πεθανει πραγματικα. Η Ιταλια την εχει ξεσκισει κυριολεκτικα, εχει κυριαρχησει σε ολους τους τομεις του γηπεδου, αλλά οι Αγγλοι δεν πεφτουν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Aυτος ο ΑΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ειναι ο καλυτερος παιχτης των αντιπαλων της Ιταλιας ΠΑΛΙ. Για καμια μπλουζιτσα και κανα ξυλικι καλος ειναι. Στο μεταξυ δεν ψηνονται να συνεργαστουν με τον Κασανο. Αμα παρει μπαλα ο ενας, εξ'ορισμου δε θα δωσει πασα στον αλλον. Ποσα + θες?Εχω κουραστει με καποιος που τοαν λες κατι κακο για τον μπαλοτελι αμεσως να στην πουνε.Δεν βλεπω κανεναν παικταρα,ειναι ενας φορ χωρις καλη τεχνικη καταρτιση,ταχυς ψηλος,αλλα δεν ειναι ο φορ που θα πεις οτι την μιση φαση θα την βαλω γκολ.Στυλ σισσε κατι.Τα τελειωματα του δεν ειναι τεχνικα,αλλα τα μπουμπουναει.
optimus_crime Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ποσα + θες?Εχω κουραστει με καποιος που τοαν λες κατι κακο για τον μπαλοτελι αμεσως να στην πουνε.Δεν βλεπω κανεναν παικταρα,ειναι ενας φορ χωρις καλη τεχνικη καταρτιση,ταχυς ψηλος,αλλα δεν ειναι ο φορ που θα πεις οτι την μιση φαση θα την βαλω γκολ.Στυλ σισσε κατι.Τα τελειωματα του δεν ειναι τεχνικα,αλλα τα μπουμπουναει. Μου χει και Ντι Ναταλε εξω... Τοσες φασεις, δεν γινεται, σε καποια θα το βαζε αυτος... Και ουτε αλλαγη δεν μπηκε... πηραμε το πονταρισμα μας πισω...
margaritagr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Και μετα τους φταιει η Ελλαδα που παιζει αμυνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα