MJBulls23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Εγω παντως απορω με αυτους που μου λενε οτι τους αρεσει η Πορτογαλια. Δηλαδη θα τρελαθουμε τελειως. Εγω την Πορτογαλια την θεωρω ενα χάλι μαυρο. Τι ειναι η Πορτογαλια? Μια ομαδα που κανει αμυνα με 700 παικτες και απο εκει και περα γιομες! Οταν δεν κανει γιομες και παει σε "σετ παιχνιδι", τοτε το μόνο που ξερει να κανει καλα ειναι να αλλαζει πασες, αλλά μόνο ανουσιες πασες. Και μόνο εαν ο Νανι ή ο Ροναλντο κανουν καμια καλη ατομικη προσπαθεια τοτε κανει φασεις. Αυτο δεν ειναι παιχνιδι. Μια αηδια ειναι..... Η Τσεχια πολυ πιο πολυ μου αρεσει. Και αν μπει ο Ροσιτσκι στο 2ο ημιχρονο θα εχουμε κλαματα απο τον γνωστο....
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ρονάλντο και Λεμπρόν αρχίζουν να σοβαρεύονται τελευταία, ή είναι η ιδέα μου;
MJBulls23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καιρος ηταν. Η Τσεχια δεν υπηρξε στο γηπεδο στο 2ο ημιχρονο. Δεν κατεβηκε καν. Καμια σχεση με το 1ο ημιχρονο. Κριμα που δεν επαιξε ο Ροσιτσκι. Θα ηταν αλλιως το κεντρο της.
flik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ε όχι και καμία σχέση το 1ο και το 2ο ημίχρονο. Παρόμοια ήταν. Σίγουρα ακόμα χειρότερη η Τσεχία, αλλά δεν θυμάμαι και να κράτησε και πολύ τη μπάλα στα πόδια. Η Πορτογαλία στα 2 τελευταία ματς και κυρίως σήμερα έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο με ατομικές ενέργειες, αλλά υπήρχαν και τέτοιες που τις χρειαζόμαστε βέβαια γιατί στις άλλες ομάδες της Ευρώπης δεν υπάρχει στάλα.
benign Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τρια η τεσσερα επρεπε τουλαχιστον να ειχε ριξει με βαση τις ευκαιριες που εκανε η Πορτογαλια.
panospc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πλάκα θα χει πάντως η τετράδα του Euro 2012 να είναι τα PIGS
flik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το P και το G το έχουμε σίγουρα. Το S θα βγει κατα πάσα πιθανότητα, το I μπορεί να μη κάτσει.
Kasrith Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ρονάλντο και Λεμπρόν αρχίζουν να σοβαρεύονται τελευταία, ή είναι η ιδέα μου; Το είπα και εγώ σήμερα!! Ο Ρονάλντο είναι ο Λεμπρόν της μπάλας... Πλάκα θα χει πάντως η τετράδα του Euro 2012 να είναι τα PIGS Χαχαχα δεν θα μου πήγαινε το μυαλό με τίποτα!
danaz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 τους θεωρώ και τους 2 υπερτιμημένους. Ειδικά ο Ρονάλντο παίζει μονίμως για την πάρτι του. Απλά προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος, και δυστυχώς δεν μπορεί. Και δε μπορεί γιατί για να είσαι ο καλύτερος δε χρειάζεται να προσπαθείς. Απλά σου βγαίνει. Ο Λεμπρόν πάλι ήταν κι αυτός έτσι αλλά φέτος το γύρισε και του βγήκε σε καλό. Πήρε επιτέλους ένα δαχτυλίδι. Εν πάση περιπτώση, τον Κριστιάνο τον θέλω στον τελικό με την Ελλάδαρα μας να βάζει πάλι τα κλάμματα! Θα τους φάμε τους Γερμανούς με τα "δικά" τους παιδιά ;-) http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=242337&Sport=1&Competition=401&Season=79089&Country=7&Team=17457&Round=216881
imperium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Η 11αδα της Εθνικής μας σήμερα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μάκος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Νίνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης Και η 11άδα της Γερμανίας: Νόιερ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ, Σούρλε, Ρόις, Κλόζε
MJBulls23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αν επαιζε η Ελλαδα αντι για την Γαλλια σε αυτον τον προημιτελικο θα ακουγαμε 1002 ανοησιες περι του οτι δεν αξιζουμε να ειμαστε εδω, ολο αμυνα αμυνα και δεν ξερουμε να κανουμε τιποτα αλλο, οτι προσπαθουμε να κλεψουμε το αποτελεσμα, οτι παιζουμε πολυ κακο ποδοσφαιρο, κλπ, κλπ. Τωρα παιζει ομως η μεγαλη Γαλλια ε? BTW αν εχεις Ινιεστα και Τσαβι σε μια ομαδα, θελωντας και μη πετυχαινεις. Εχεις και αυτον τον υπερτερματοφυλακα τον Κασιγιας οποτε εισαι σουπερ φαβορι για να το παρεις. Αν ενας εκ των Ινιεστα, Τσαβι δεν επαιζε θα ελεγα οτι η Γερμανια ειναι το σουπερ φαβορι. Ομως αφου παιζουν αλλαζει το θεμα.... O Mπουσκετς κενταει και σημερα. Περαν των 2 μαζεμενων λαθων σε μισο λεπτο που εκανε στην αρχη του αγωνα μετα ειναι ο κλασικος σουπερ κοφτης που ξερει μπαλαρα. Με Τσαβι, Ινιεστα, Κασιγιας σουπερ τοπ παικτες καθως και τοπ παικτες οπως Αλονσο, Μπουσκετς, Σιλβα, Φαμπρεγκας, Πικε, Ραμος, Πεδρο, Τορες, Γιορεντε, Καθορλα, Ναβας ε τι να πει κανείς?
kirileman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Παιχταράδες έχει αλλά είναι σχετικά κουρασμένοι, λιγάκι ασύνδετοι, ενώ δεν υπάρχει καθαρό φορ. Οπωσδήποτε Πέδρο μέσα. Sent from my GT-I9100 using Insomnia
MJBulls23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Παιχταράδες έχει αλλά είναι σχετικά κουρασμένοι, λιγάκι ασύνδετοι, ενώ δεν υπάρχει καθαρό φορ. Οπωσδήποτε Πέδρο μέσα. 8 απο τους 10 παικτες που παιζουν ειναι της Ρεαλ και της Μπαρτσελονα(5 της Μπαρτσελονα και 3 απο την Ρεαλ) που εχουν παιξει 70000 παιχνιδια φετος. Ειναι κουρασμενοι. Οποτε παιζουν πολυ πολυ συντηρητικα και σε χαμηλοτερους ρυθμους. Αφου τους βγαινει. Μου λεει ενας χθες: αμα παιζει ετσι η Ισπανια δεν θα παει πουθενα. Μα ειναι ηδη στον ημιτελικο αμα δεν το καταλαβες! Ο Πεδρο πολυ καλος χθες. Εδωσε κινηση και ταχυτητα στην Ισπανια κατι που δεν το ειχε. Πρεπει να χωρεσει καπως και αυτος καθως ειναι διαρκης απειλη και μαρκαρει και σαν τρελος κιολας. Λιγο τσαπατσουλης ειναι στην επιθεση βεβαια, στο να τελειωνει τις φασεις.
LRoi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Αν δεν χώσει Γιορέντε φουνταριστό, να πάει σπίτι της η Ισπανία, δεν μπορώ να φάω στα μούτρα άλλο Τόρες ξανά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα