SoulisMafia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εγώ πιστεύω οτι θα παεί τελικό η Πορτογαλία.Στα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχω δει είναι η πιο οργανώμενη ομάδα αν και δεν έχει σοβαρό επιθετικό
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εξω φρενων ο Μπλαχιν και προσωπικα νομιζω οτι εχει απολυτο δικιο. http://www.sport-fm.gr/article/560815 Μετά το ατυχές περιστατικό, ο Μπλαχίν ηρέμησε και μίλησε για το παιχνίδι και τον μη καταλογισμό του γκολ. «Τι τους χρειαζόμαστε τους πέντε διαιτητές», αναρωτήθηκε για να δικαιολογήσει τα λεγόμενά του: «Δεν είδαν ούτε την αγκωνιά του Κάρολ, ούτε τα φάουλ του Τέρι. Η UEFA έβαλε τον Κολίνα να μας ενημερώσει ότι οποιαδήποτε χρήση του αγκώνα είναι κάρτα, όπως και όλα τα φάουλ από πίσω. Δεν έγινε τίποτα από αυτά σήμερα. Είδατε κάποια κάρτα; Γράψτε ότι θέλετε, τα είδατε μόνοι σας, δεν θέλω να κάνω κριτική στο διαιτητή».
Porg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Κρύψτε λόγια έχω ποντάρει στον Κασσάι για να παίξει τον τελικό
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Προλαβε και βγηκε το κλασσικο πλεον video : http://www.sport-fm.gr/article/560833
MJBulls23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Εξω φρενων ο Μπλαχιν και προσωπικα νομιζω οτι εχει απολυτο δικιο. http://www.sport-fm.gr/article/560815 Χανει ομως το δικιο του οσον αφορα τη φαση του γκολ, καθως επρεπε να διαμαρτυρεται επισης για τον μη καταλογισμο παραβασης απο θεση οφσαιντ κατα της Ουκρανιας. Γιατι εαν εμπαινε γκολ θα ηταν αδικια εις βαρος της Αγγλιας. Δεν τον βλεπω ομως να διαμαρτυρεται για αυτο..... Εγιναν 2 λαθη. Σε αυτη τη φαση. Ουτε παραβαση λογω αντικανονικης θεσης οφσαιντ δωθηκε, ουτε γκολ δωθηκε οπως επρεπε. Ομως ουσιαστικα δεν υπηρξε καμια αδικια προς καμια ομαδα σε εκεινη τη φαση. Αρα? Αρα ολα μια χαρα σε εκεινη τη φαση και κανείς δεν πρεπει να μιλαει για αδικια σε εκεινη τη φαση.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Χανει ομως το δικιο του οσον αφορα τη φαση του γκολ, καθως επρεπε να διαμαρτυρεται επισης για τον μη καταλογισμο παραβασης απο θεση οφσαιντ κατα της Ουκρανιας. Γιατι εαν εμπαινε γκολ θα ηταν αδικια εις βαρος της Αγγλιας. Δεν τον βλεπω ομως να διαμαρτυρεται για αυτο..... Εγιναν 2 λαθη. Σε αυτη τη φαση. Ουτε παραβαση λογω αντικανονικης θεσης οφσαιντ δωθηκε, ουτε γκολ δωθηκε οπως επρεπε. Ομως ουσιαστικα δεν υπηρξε καμια αδικια προς καμια ομαδα σε εκεινη τη φαση. Αρα? Αρα ολα μια χαρα σε εκεινη τη φαση και κανείς δεν πρεπει να μιλαει για αδικια σε εκεινη τη φαση. Η λογικη μου ειναι η εξης και ειναι απλη.Εστω δεν ειδαν το οφσαιντ γιατι αν ειδες το παιχνιδι η εναλλαγη εγινε γρηγορα, και οταν παιζουν γρηγορες ομαδες αυτο συμβαινει συχνα. Αν ο Ουκρανος επιθετικος το εχωνε με την μια ,χωρις να γινοταν κοντρα στον Αγγλο παικτη,οπως εγινε στην φαση,το γκολ θα γινοταν αποδεκτο.Ετσι δεν ειναι?Δεν χωρει αμφιβολια για αυτο.Καμμια. Οπως εξελιχθηκε η φαση,ειναι αδιανοητο να μην δει καθαρα οτι περασε την γραμμη η μπαλα οταν την ειδε ολος ο πλανητης απο την τηλεοραση.Αυτο λεμε,οχι αν γενικα θα ηταν δικαιο η αδικο να θεωρηθει ορθο το γκολ.Αυτα που ανεφερεις ειναι απολυτως λογικα και ουδεις σοβαρος ανθρωπος θα διαφωνουσε μαζι σου. Και ρωταει ο υποψιασμενος φιλαθλος.Την στιγμη που ειχαν μεινει 20 λεπτα περιπου ακομη νομιζω,και η Γαλλια εχανε , ηταν τυχαιο που το ακυρωσαν?Αυτο ειναι το θεμα που με απασχολει. Συγνωμη ξεχασα επισης να αναφερω οτι αν προσεξες και το λεει και αυτο ο Ολεγκ,απο ενα σημειο και μετα εκαναν καποια σκληρα φαουλ οι Αγγλοι για να σταματησουν φασεις των Ουκρανων,ειδικα ο Καρολ και ο Τερυ και ο διαιτητης εκανε τα στραβα ματια. Ωραια δηλωση του συντακτη της Bild. «Η δική μου καρδιά, αν και Γερμανός, χτυπά για τους Έλληνες» http://www.sport-fm.gr/article/560862
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ωραια δηλωση του συντακτη της Bild. «Η δική μου καρδιά, αν και Γερμανός, χτυπά για τους Έλληνες» http://www.sport-fm.gr/article/560862 Ποιά ωραία δήλωση ρε Παναγιώτη? Ωραία δήλωση είναι αυτή? "Για τους Έλληνες με τα άδεια πορτοφόλια, που δεν έχουν χρήματα να πιουν ένα ποτήρι κρασί, δεν έχουν χρήματα για ένα πακετάκι τσιγάρα, δεν έχουν χρήματα να πάνε στον οδοντίατρο ή να πληρώσουν το ενοίκιό τους. Και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κερδίσεις όσους δεν έχουν τίποτα να χάσουν -γιατί το μόνο που έχουν πια, είναι μερικά άγονα βουνά, μερικές ξερές ελιές και αδέσποτες γάτες." Το λιγότερο ειρωνική είναι η δήλωση για να μην πώ εμετική. Κάνουμε και καμμιά κωλοτούμπα ενόψει παιχνιδιού αλλά και πάλι η ειρωνία, ειρωνία. Μακάρι την Παρασκευή να έχουμε εκτός των άλλων και ολίγη απο την τύχη του 2004 και να γίνει η πολυπόθητη έκλπηξη. Να δώ τότε τι κωλοτούμπες ή τι χολή θα βγάλει η κωλοφυλλάδα της bild.
kostas_dr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Αδέσποτες γάτες μόνο έμειναν; τους σκύλους τους έφαγαν όλους οι μετανάστες;
Kasrith Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 τους μάζεψαν τους σκύλους οι Ουκρανοί μαζί με τους δικούς στους.. στα πυρά
Millennium Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μην ασχολειστε με κιτρινο τυπο.Τους δινετε αξια και δυναμη ετσι.
benign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σημερα συνοδευσα καποιους εφηβους μαθητες/τριες στην συναυλια των Evanescence και εκει που βρισκομασταν ηρθαν καποιοι τουριστες Γερμανοι νεαροι και κοπελες για την συναυλια και δυο απο αυτους φορουσαν την φανελα ποδοσφαιρου της Γερμανιας. Τους πιασανε συζητηση φιλικα οι δικοι μου και λιγο πριν ξεκινησει η συναυλια τους λενε στα Αγγλικα, ''και μην στεναχωρηθειτε πολυ την Παρασκευη''.
green gordon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σημερα συνοδευσα καποιους εφηβους μαθητες/τριες στην συναυλια των Evanescence και εκει που βρισκομασταν ηρθαν καποιοι τουριστες Γερμανοι νεαροι και κοπελες για την συναυλια και δυο απο αυτους φορουσαν την φανελα ποδοσφαιρου της Γερμανιας. Τους πιασανε συζητηση φιλικα οι δικοι μου και λιγο πριν ξεκινησει η συναυλια τους λενε στα Αγγλικα, ''και μην στεναχωρηθειτε πολυ την Παρασκευη''. Ε τοτε αλλαξε το αβαταρ σου σιγα σιγα...
benign Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ε τοτε αλλαξε το αβαταρ σου σιγα σιγα... Ειχα βαρεθει μεχρι θανατου απλα πηγα γιατι με παρακαλεσαν οι γονεις τους να τους προσεχω.Θα ανταλασσα ολο το ρεπερτοριο τους με ενα κομματι σωστης μουσικης οπως αυτο.(Και παλι αμαρτανω Ροκικα. ) http://www.youtube.com/watch?v=80g3wqkhLDM&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα