Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι γερμανοι μας κραζουν, μακαρι να συνεχισουν ετσι να προκαλουν μεχρι τη μερα του αγωνα, και δε θα ξερουν απο που τους ηρθε

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

rip στον Αλκετα παναγουλια που πεθανε σημερα τα ξημερωματα.

παρτε και μια γευση για το μωρο που μας εχει τρελανει στις κερκιδες του euro 2012

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Hot_eidiseis/h-mousa-ths-ethnikhs-ellados-pshfizei-cristiano-ronaldo-kai-mario-balotelli.1822251.html

Δημοσ.

οι γερμανοι μας κραζουν, μακαρι να συνεχισουν ετσι να προκαλουν μεχρι τη μερα του αγωνα, και δε θα ξερουν απο που τους ηρθε

Εγω παλι φοβαμαι μη φαμε 4-5 γκολ και ζησουμε 2ο ρεζιλικι μετα απο αυτό της Κυριακης.

Δημοσ.

παρτε και μια γευση για το μωρο που μας εχει τρελανει στις κερκιδες του euro 2012

Που ειναι?Δεν βλεπω τιποτε!:shock:

Εγω παλι φοβαμαι μη φαμε 4-5 γκολ και ζησουμε 2ο ρεζιλικι μετα απο αυτό της Κυριακης.

Και οι Τσεχοι φαγανε 4 και οι Ρωσοι που τους τα εχωσαν αποκλειστηκαν απο εμας.Στο ποδοσφαιρο ολα γινονται ,μπορει να φαμε 6 και μπορει να κερδισουμε 1-0 αλλα στυλ Ρωσιας.

Δημοσ.

Ενταξει συμπαθητικη ειναι αλλα οχι τιποτε το εντυπωσιακο. Σαν πορνοσταρ μοιαζει λιγο η μου φαινεται?:devil:

Δημοσ.

Ενταξει συμπαθητικη ειναι αλλα οχι τιποτε το εντυπωσιακο. Σαν πορνοσταρ μοιαζει λιγο η μου φαινεται?:devil:

καλα δεν αποκλειεται να τις κανει προταει ο σειρηνακης.. :devil:

παντως ισχυει πως απο τις αλλες χωρες εχουν δειξει πολυ πιο ωραια κομματια..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...