Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε ενα γκολ...

Ρε συ, το 'χω να μπει γκολ απο το 31-40 :devil: ...

το χανουν οι ιταλοι ρε;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Γκοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ 1-0 στο 38' και μικρο ταμειο για αυριο :D

Παμε για 2-3Goals τωρα...

Κριμα, αν δειτε στις προηγουμενες σελιδες ειπα για Ντι Ναταλε ή Πιρλο με φαουλ ... :mad:

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθω να δω τα ματς μεσω livestreaming της EΡΤ και μου βγαζει μηνυμα "Το περιεχομενο δεν ειναι ειναι διαθεσιμο

λογω πνευματικων δικαιωματων,τα αθλητικα γεγονοτα μεταδιδονται μονο εντος Ελλαδας"

Παιζει κατι με την ip?Ειμαι Κερκυρα.

Δημοσ.

Προσπαθω να δω τα ματς μεσω livestreaming της EΡΤ και μου βγαζει μηνυμα "Το περιεχομενο δεν ειναι ειναι διαθεσιμο

λογω πνευματικων δικαιωματων,τα αθλητικα γεγονοτα μεταδιδονται μονο εντος Ελλαδας"

Μαλλον... :rolleyes:

Δημοσ.

μπες στο webtv απο το σαιτ της ΕΡΤ

εγω εκει το βλεπω

Δημοσ.

τι μου βγαζεις τν μπαλοτελι μωρε πουθενα;;;ο κασανο δν μπορει να παρει τα ποδια του

Δημοσ.

τι μου βγαζεις τν μπαλοτελι μωρε πουθενα;;;ο κασανο δν μπορει να παρει τα ποδια του

Και εβαλε Ντι Ναταλε μεσα... Αν δεν τον εβαζε καθολου, να παρουμε τα λεφτα μας πισω απο πρωτο σκορερ :D

Δημοσ.

Και εβαλε Ντι Ναταλε μεσα... Αν δεν τον εβαζε καθολου, να παρουμε τα λεφτα μας πισω απο πρωτο σκορερ :D

γινεται αυτο?

οχι ρε Κροατια

Δημοσ.

γινεται αυτο?

οχι ρε Κροατια

Nαι, αν δεν παιξει καθολου και τον βαλεις σκορερ παιρνεις τα λεφτα σου πισω...

Δεν ξερω αν ισχυει σε ολες τις εταιρειες...

Δημοσ.

Nαι, αν δεν παιξει καθολου και τον βαλεις σκορερ παιρνεις τα λεφτα σου πισω...

Δεν ξερω αν ισχυει σε ολες τις εταιρειες...

για τον Οπαπ ισχυει?

Δημοσ.

για τον Οπαπ ισχυει?

Δεν γνωριζω, το 'παιξα εδω κυπρο σε εταιρεια 'Royal HighGate' :rolleyes:

Ρωτα κανα παιδι απο Ελλαδα, γιατι εδω Κυπρο ναι μεν εχουμε και Οπαπ αλλα δεν ειναι και τοσο φημισμενο μιας κει εχουμε αλλες 10δες εταιρειες :D

Αλλο πραμα τωρα, η Ιταλια μου φαινεται ομαδα 45λεπτου(ισως και μιας ωρας ~ 60 λεπτα) ή είναι η ιδεα μου... Παντως παιζει ωραια μπαλιτσα και χαιρομαι που την επαιξα απο την αρχη για νικητρια της διοργανωσης, πιστευω θα παει ψηλα...

Ομως φαινεται οτι οταν κουραζεται ο Πιρλο δεν εχει λυσεις στον παγκο ( ; )

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...