Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακουσατε τις δηλωσεις του Crynaldo για τους Δανους που φωναζαν συνεχως το ονομα του Μεσι;

Ελεος, ρε συ στις 3 φασεις σου ο Μεσι θα παταγε την μπαλα θα περιμενε να περασει ο τερματοφυλακας και θα τον ξαναπερνουσε και θα σκοραρε. Α! Ακου και το 2ο σεναριο, θα τον κρεμαζε πριν μπει στην περιοχη :D

O μονος ανθρωπος που στο παιχνιδι Γερμανια-Πορτογαλια ολοι εκαναν ντουζ αυτος αλλαζε κομωση -.-

Δημοσ.

Δυστυχώς λείπει πολύ ένας Μέσι απο αυτό το Euro. Καλές ομάδες, καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά μια ρημάδα κούρσα δεν έχω δεί απο κανέναν. Να βάλει κάτω τη μπάλα ένας και να περάσει 2-3 παίκτες ρε παιδί μου. Ούτε καν ο πολυδιαφημισμένος Ρονάλντο που πλέον έχει μάθει να σκοράρει μόνο απο ασίστ συμπαικτών του και πέναλτι. Αποδεικνύει συνεχώς γιατί είναι πολύ πίσω απο τον Μέσι σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

Δυστυχώς λείπει πολύ ένας Μέσι απο αυτό το Euro. Καλές ομάδες, καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά μια ρημάδα κούρσα δεν έχω δεί απο κανέναν. Να βάλει κάτω τη μπάλα ένας και να περάσει 2-3 παίκτες ρε παιδί μου. Ούτε καν ο πολυδιαφημισμένος Ρονάλντο που πλέον έχει μάθει να σκοράρει μόνο απο ασίστ συμπαικτών του και πέναλτι. Αποδεικνύει συνεχώς γιατί είναι πολύ πίσω απο τον Μέσι σε όλους τους τομείς.

μηπως οταν παιξει ο Ρουνει στο 3ο αγωνα να κανει κατι τετοιο

Δημοσ.

Θα ΄ναι και το τελευταιο της Αγγλιας... :rolleyes:

Δεν την βλεπω να περνα... :P

:lol: :lol:

κατσε να γινει και ο δευτερος αγωνας

παντως εχει πολλες ελλειψεις για να πεις οτι μπορει να διεκδικησει κατι

Δημοσ.

:lol: :lol:

κατσε να γινει και ο δευτερος αγωνας

παντως εχει πολλες ελλειψεις για να πεις οτι μπορει να διεκδικησει κατι

Ηδη σκεφτομαι το 1Χ της Σουηδιας και το -1- ξερο :D

Αλλα να δουμε πως θα τα παμε σημερα πρωτα...

Δημοσ.

Ηδη σκεφτομαι το 1Χ της Σουηδιας και το -1- ξερο :D

Αλλα να δουμε πως θα τα παμε σημερα πρωτα...

η σουδοι ειναι μπουρδελο στ αποδυτηρια!!πλακωθηκαν μετα τν αγωνα με τς ουκρανους ο ιμπρα με τν βοηθο προπονητη!κ χωριστηκαν σε δυο στρατοπεδα..ο μελμπεργκ και ο λαρσον ειναι εναντιον του ιμπρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

η σουδοι ειναι μπουρδελο στ αποδυτηρια!!πλακωθηκαν μετα τν αγωνα με τς ουκρανους ο ιμπρα με τν βοηθο προπονητη!κ χωριστηκαν σε δυο στρατοπαιδα..ο μελμπεργκ και ο λαρσον ειναι εναντιον του ιμπρα

Ναι το ακουσα...

Ισα ισα , μακαρι να ανεβει και αλλο η τιμη :D :P

Δημοσ.

η σουδοι ειναι μπουρδελο στ αποδυτηρια!!πλακωθηκαν μετα τν αγωνα με τς ουκρανους ο ιμπρα με τν βοηθο προπονητη!κ χωριστηκαν σε δυο στρατοπεδα..ο μελμπεργκ και ο λαρσον ειναι εναντιον του ιμπρα

μπαχαλο δηλαδη

κακο αυτο

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...