Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα ξεχασμένα σε στοιχηματικο site 20 ευρώ και τα έπαιξα under 1,5 στο απογευματινό ματς. 5 γκολ!

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρήκα ξεχασμένα σε στοιχηματικο site 20 ευρώ και τα έπαιξα under 1,5 στο απογευματινό ματς. 5 γκολ!

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Και δεν τα ριχνες στην Πορτογαλια, να τα διπλασιασεις περιπου... :rolleyes:

Υ.Γ

2-0,,, Με απογοητευσε η Ολλανδια σημερα... :(

Α ρε Van Persie, εχασες 2 φασεις που δεν χανονται και να τα μας τωρα... :fear:

Δημοσ.

Κι εγω Ιταλια υποστηριζω!!

Χασαμε τρια κουπονια ηδη...

Ολλανδια να παρει το τροπαιο, στον τελικο Ολλανδια-Ιταλια ή Ολλανδια-Ρωσια...

Μας εμεινε Ιταλια να παρει το τροπαιο, και Balotelli(1ος σκορερ-μην ρωτησετε γιατι,κ@^λα της στιγμης :D), αυτα ειναι τα δυνατα, εχω και κατι αλλα που περνω κατω απο 50, μακαρι να τα πιασω εκεινα γιατι βλεπουμε ενα φανταστικο Euro χωρις φαβορι...

Εdit

Να το 1-2 με την παιχτουρα :-D

Αντε τουλαχιστον ισοπαλια, με 1 ποντο η Ολλανδια τωρα εχει πιθανοτητες, και με ποια σεναρια;

Δημοσ.

Αυτο με τον Μπαλοτελι ειναι επικο χαχχχα :mrgreen:

Oντως, ολοι μου λενε θα βαζει ενα γκολ θα τρωει 4 κοκκινες :rolleyes:

Εγω τους λεω : ''κακιες''

Παντως πονταρα πως ειναι μικρος σε ηλικια και θελει την διακριση... Αλλα μαλλον του πηρε την θεση ο Ντι Ναταλε(και δικαιο μαλλον...)

Δημοσ.

Αντε τουλαχιστον ισοπαλια, με 1 ποντο η Ολλανδια τωρα εχει πιθανοτητες, και με ποια σεναρια;

Αν πάρει το Χ σήμερα, περνάει σίγουρα αν κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική την Πορτογαλία και η Γερμανία κερδίσει τη Δανία.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως. Όλο μου το τσι στον Kuyt.

Δημοσ.

Αν πάρει το Χ σήμερα, περνάει σίγουρα αν κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική την Πορτογαλία και η Γερμανία κερδίσει τη Δανία.

Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως. Όλο μου το τσι στον Kuyt.

Αν μεινει στους 0 η Ολλανδια, νικησει την Πορτογαλια και η Γερμανια νικησει Δανια τοτε περνουν οι ''Ουρανιε''?

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά η Ολλανδία παίζει να τα βρίσκει δύσκολα και με την Ελλάδα...

Δημοσ.

καλά η Ολλανδία παίζει να τα βρίσκει δύσκολα και με την Ελλάδα...

Οντως τραγικη...

Τραυματιστηκε και ο Sneider, αν ειναι κατι σοβαρο... :fear:

Forza Italia αυριο!

Nα χασει βαθμους και η Ισπανια(χλωμο αλλα ποτε μην λες ποτε) ετσι ωστε να πεσει η Ιταλια με 2ο του Δ' Ομιλου, (Την Γαλλια την αποκλειω, αρα Σουηδια-Αγγλια-Ουγκρανια...)

Στα μετρα της...

Ακου σεναρια... :P

Δημοσ.

Αν μεινει στους 0 η Ολλανδια, νικησει την Πορτογαλια και η Γερμανια νικησει Δανια τοτε περνουν οι ''Ουρανιε''?

Αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει πρώτα το ποια ομάδα συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια (στην περίπτωση αυτή Δανία - Ολλανδία), τότε φοβάμαι πως η Ολλανδία μόλις αποκλείστηκε.

Μαλακίες λέω, αφού και οι τρεις θα έχουν από ένα 3ποντο. Αλλιώς θα κριθεί.

Τέλος πάντων, αυτά υποτίθεται είναι τα κριτήρια.

Tie-breaking criteria

If two or more teams are equal on points on completion of the group matches, the following criteria are applied to determine the rankings:

1. higher number of points obtained in the matches among the teams in question;

2. superior goal difference in the matches among the teams in question (if more than two teams finish equal on points);

3. higher number of goals scored in the matches among the teams in question (if more than two teams finish equal on points);

4. superior goal difference in all the group matches;

5. higher number of goals scored in all the group matches;

6. position in the UEFA national team coefficient ranking system;

7. fair play conduct of the teams (final tournament);

8. drawing of lots.

Δημοσ.

Αν ισχύει αυτό που έχω διαβάσει, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει πρώτα το ποια ομάδα συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια (στην περίπτωση αυτή Δανία - Ολλανδία), τότε φοβάμαι πως η Ολλανδία μόλις αποκλείστηκε.

Στο τελος της μεταδοσης που εβλεπα τον αγωνα, ειπαν πως θα κριθει στην διαφορα τερματων...

Πολυ μπερδεμα με αυτα τα σεναρια... :fear:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...