Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραιο γκολ!!!παμε αλλο ενα ρε τζαγκοεφ να τς τελειωσεις!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο διαιτητης θα μας τρελανει τελειως. Τους σπρωχνει τους Πολωνους με τα 1000. :mad: Τι φαουλ δεν εδωσε παλι?? :mad: Και ηταν και κοκκινη καρτα ισως για αυτο δεν το εδωσε. Μόνος του εφευγε.

Τετοιο σπρωξιμο εχει να γινει απο το μουντιαλ του 2002 στην Ν.Κορεα.

Οι Πολωνοι εχουν το ελευθερο να κλαδευουν! :eek:

Δημοσ.

Είμαι ελληνοπολωνος αλλα αυτή η τραγωδία της διαιτησίας υπέρ τον Πολωνόν δε παλευεται έλεος !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν έχει τελειώσει τιποτα ακόμα!

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/greece/ta-senaria-prokrishs-ths-elladas.1814238.html

αν κοιταξουμε τι μας δινουν στοιχηματικες εταιριες εχουμε 5 αποδοση το οποιο μεταφραζεται σε 20% περιπου..μια στις 5 θα περναμε..

το καλο ειναι οτι ξεκιναμε τον αγωνα απο κατω,μονο τοτε παιζουμε σοβαρα..η εθνικη ελλαδος μου θυμιζει τον σαηντακ απο τα ποκεμον..

Δημοσ.

Θα ξεσπάσουμε στους Γερμανούς για την ήτα που δεχθήκαμε από τους Δανούς. :-D :-D :-D

http://www.ad.nl/ad/nl/5624/sportwereld/photoalbum/detail/3031088/354938/6/Nederland---Duitsland-immer-pikante-burenruzie.dhtml

Ελα μωρη ομαδαρα! Μαζι με Ιταλια η 2η αδυναμια μου :-D

Για αυτο εριξα και τελικο Ολλανδια-Ιταλια :rolleyes: :mrgreen:

Δημοσ.

Ελα μωρη ομαδαρα! Μαζι με Ιταλια η 2η αδυναμια μου :-D

Για αυτο εριξα και τελικο Ολλανδια-Ιταλια :rolleyes: :mrgreen:

δεν θελω να στο χαλασω αλλα τελικος ειναι αγγλια-γαλλια..παντως η ολλανδια σημερα θα κερδισει..

Δημοσ.

δεν θελω να στο χαλασω αλλα τελικος ειναι αγγλια-γαλλια..παντως η ολλανδια σημερα θα κερδισει..

Θα περασουν οι δυο χειροτερες ομαδες;

... :-D

Ειδικα η Αγγλια...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...