Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά λύστε μου μια απορεία επιδή δεν τα ξέρω και καλά..αν υποθέσουμε πως βγούμε 2η στον όμιλο μας και η Γερμανία 1η στο δικό της θα παίξουμε με τη Γερμανία εναντίον η κάνω λάθος; :unsure:

Επεξ/σία από soso75
Δημοσ.

Παιδιά λύστε μου μια απορεία επιδή δεν τα ξέρω και καλά..αν υποθέσουμε πως βγούμε 2η στον όμιλο μας και η Γερμανία 1η στο δικό της θα παίξουμε με τη Γερμανία εναντίον η κάνω λάθος; :unsure:

Ναι ετσι ειναι, ο 1ος του ομιλου μας πεφτει με τον 2ο του Β' Ομιλου, και αντιστοιχα ο 2ος απο 'μας με τον 1ο. :rolleyes:

Δημοσ.

Σε αυτην την περιπτωση μια νικη κατα της Γερμανιας θα ειχε τρομερη συμβολικη αξια.:devil:

Χαχα :-D

Παιδια με φοβιζει η Ρωσια σημερα, και το διπλο της που αρχικα ηταν πολυ κατω πηρε την ανηφορα απο 2.10 εδω πηγε στο 2.45 :shock:

Καλυτερα για τους μπετατζιδες ή να φοβομαστε; :shock:

Δημοσ.

Να ξέρετε υπάρχει μίσος μεταξύ Ρωσίας κ πολωνιας, ειδικά απο την πλευρά των Πολωνών!

Με την εικονα που εδειξαν οι δυο ομαδες στην πρεμιερα δεν ειναι να ειναι και η διαφορα στα ψιλα(0.10) :whistle:

Η Ελλαδα εχει καλη αποδοση by the way... :rolleyes:

Προσωπικα εριξα σε δυαδα, νικη ελλαδας και ρωσιας, κριμα που δεν εφτασα την ανοδο της Ρωσιας :mad: .

Δημοσ.

παντως και εγω την φοβαμαι την ρωσια δεν ειναι καθολου σταθερη ομαδα..μπορει να πεταξει 3 σε μια καλη και απο την αλλη να φαει 3 απο μια μετρια..αλλα στο 2,50 αξιζει πιστευω εχει παιχτες μπορει να καρφωσουν γκολ απο το πουθενα

Δημοσ.

παντως και εγω την φοβαμαι την ρωσια δεν ειναι καθολου σταθερη ομαδα..μπορει να πεταξει 3 σε μια καλη και απο την αλλη να φαει 3 απο μια μετρια..αλλα στο 2,50 αξιζει πιστευω εχει παιχτες μπορει να καρφωσουν γκολ απο το πουθενα

Και οι Πολωνοι εδειξαν αργοι στην αμυνα, με την γρηγοραδα που εχει η Ρωσια, ειδικα στις αντεπιθεσεις της :fear: δεν σωζονται...

Δημοσ.

Πραγματικά αμφιβάλλω κάποιες στιγμές πως μερικοί παίζουν μπάλα σε τέτοιο επίπεδο. Ποδοσφαιρική εφυία οι Ελληνες ποδοσφαιριστές απλά 0. Ο παίχτης της Τσεχία έκανε κίνηση πόσα μέτρα και ένας δεν ακολούθησε.

Τσίμπα και το 2ο. Μοιρίζει ντόρτι το match. Holeba έξω.

Δημοσ.

γεια σου τοροσιδαρε και χολεμπα. Γεια σου Σαντος προπονηταρα με τον Τζαβελλα στον παγκο μετα το εξαισιο παιχνιδι του χολεβα με την Πολωνια. Σαμαρας χαλκιας κατσουρανα παλι βασικοι

Θα χαρω μια ντροπιαστικη ηττα.

Υγ. βρεχει γκολ χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...