Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλας λογω στοιχηματος ετσι, εγω ειχα ριξει Χ/2 Σουηδια (αρα ειμουν μεσα) αλλα μας τα χαλασε το 1/1 της Γαλλιας :( :P

http://www.youtube.com/watch?v=HAryO-0e3rg

τους εχω παιξει οβερ του πουθεναδες!!αν μπει κανα γκολ μεχρι το 60 κατι γινεται..

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τους εχω παιξει οβερ του πουθεναδες!!αν μπει κανα γκολ μεχρι το 60 κατι γινεται..

Σκουρα τα πραματα πολυ... αλλα ποτε μην λες ποτε, παντως κριμα γιατι τουλαχιστον 2 γκολ με τις φασεις που ειχε το παιχνιδι μεχρι τωρα επρεπε να μπουν...

Δημοσ.

Συνολικα πιο καλη η Ουκρανια την βλεπω να κερδιζει 1-0, η 2-0. Και ο Yermolenko πολυ καλος.

Δημιουργικα ανυπαρκτοι μεχρι στιγμης οι Σουηδοι,ομαδα χωρις φαντασια,βαρετη.

Βαρετη η Σουηδια πραγματικα. Πλησιαζει την Γαλλια σε αυτο. :eek:

Παντως δεν θιξατε το μεγα γεγονος. Ουκρανια-Σουηδια και στις κερκιδες βρισκονται τα πιο φοβερα απο ολες τις αποψεις οντα θηλυκου γενους του Euro μαζεμενα.

Δημοσ.

ιμπρααααααααααααααααα

ρε mjbulls τι να θιξουμε;;δυο πλανα εχει κανει ο χαλβας ο σκηνοθετης...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

1-1 ρε οπτιμουσσσσας!!!!!

Γερος γερος... Οι αμυντικοι περιμεναν τον γερο να περασει το δρομο :-D

Αντε να πληρωθεις να χασω και εγω την Σουηδια για να μην τα ακουσουν οι Γαλλιδες... :rolleyes:

Παντως, ενα απο τα πιο ωραια παιχνιδια, δοκαρι, 2 γκολ μεχρι τωρα και τρομερος ρυθμος και στα 55 λεπτα!

Δημοσ.

να τν πιασεις τν σουηδια!!εχω παιξει και οβερ μαζι με νικη σουηδιας!!!βασικα κατσε να μπει κ αλλο γκολ μην φαμε καμια ξενερα

Δημοσ.

να τν πιασεις τν σουηδια!!εχω παιξει και οβερ μαζι με νικη σουηδιας!!!βασικα κατσε να μπει κ αλλο γκολ μην φαμε καμια ξενερα

Αν δεν πεσει αυτος ο ρυθμος το οβερ το 'χεις κλειδωσει... :-D

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη να το οβερ...

Αν και μου θυμιζει το παιχνιδι της Ισπανιας-Ιταλιας ωπου και εκει ηταν τετοιος ο ρυθμος και 1-1 στα πρωτα λεπτα του 2ου ημιχρονου(καπου στο 60-65') και εμεινε το 1-1... :fear:

Δημοσ.

Αν δεν πεσει αυτος ο ρυθμος το οβερ το 'χεις κλειδωσει... :-D

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη να το οβερ...

Αν και μου θυμιζει το παιχνιδι της Ισπανιας-Ιταλιας ωπου και εκει ηταν τετοιος ο ρυθμος και 1-1 στα πρωτα λεπτα του 2ου ημιχρονου(καπου στο 60-65') και εμεινε το 1-1... :fear:

2-1!!!!!!

Δημοσ.

2-1!!!!!!

Για αυτό μου άρεσε αυτός ο παιχτης...

Πωσα παιχνιδια εχω ριξει με τον αδερφο μου στο φιφα Μιλαν-Γιουβεντους(αυτος τον Del Piero και εγω τον Shevsy :D )

Aντε να το γυρισει η Σουηδια ... :P

Edit

Αυτά βλέπει ο Σαντος και επιμένει με τον Γκέκα και τον Λύμπε :P

Γιατί δεν την άφησε του άλλου που ερχόταν απο την αλλη πλευρα που ειχε καλυτερη θεση; ... :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...