green gordon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Στα διάλα κοντέ και άσχημε. ωραιο γκολακι ομως. Επισης με τη μεχρι τωρα εικονα τους εχει πιασει θαλασσα τους αγγλους.
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Απαιτώ Carroll, θα τους μαστιγώσει με την κοτσίδα.
MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Τα 10 πιο τιμημένα ευρώ που έχουν περάσει από τα χέρια μου παίχτηκαν σε αυτή την Αγγλία για την κούπα. Πάμε μωρή ρουφιάνα! Σοβαρα? Αγγλια για κουπα? Αυτη που το μόνο που εχει παρει ειναι ενα και μοναδικο παγκοσμιο κυπελλο με γκολ φαντασμα? Παντα υποστηριζα τους Αγγλους σε καποιον βαθμο αλλα και παντα με απογοητευαν. Πως τα καταφερνουν με μια τοσο πολυπληθης χωρα οπου εχουν τεραστια (και την πιο μεγαλη) παραδοση στο ποδοσφαιρο και να πατωνουν στις συντριπτικα περισσοτερες φορες, δεν το εχω καταλαβει. ΥΓ: Μιλνερ πόσο αμπαλος να το στειλει αουτ.
MJBulls23 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ο διαιτητης τι προβλημα εχει με τους Αγγλους και δεν θελει να δωσει φαουλ με τιποτα?
slipknot Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Είδα όνειρο. Ο Γάλλος με το μουστάκι που κοιμάται στις εξέδρες τι να βλέπει άραγε;
Andy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ο Γάλλος με το μουστάκι που κοιμάται στις εξέδρες τι να βλέπει άραγε; καμια μπριζολα!! θα μπει ντεφο...μπορει να το πεταξει... Sent from my iPhone using Insomnia
optimus_crime Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ο Ρουνει γιατί δεν παίζει,τραυματίας; Είναι τιμωριμένος για 2 αγωνιστικές... Τραγικό παιχνίδι σε σχέση που αυτά που περιμενα εγω τουλάχιστον... Αντε να δουμε καλο παιχνίδι τωρα με Σουηδία. Βασικός ο shevhenkko; wtf Eίπαμε παιχτούρα μεγάλη στα νιατα του... Τώρα τι τον βαζεις βασικό.
Andy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 καρφωσε το μωρε μυτογκαααα Sent from my iPhone using Insomnia
optimus_crime Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 καρφωσε το μωρε μυτογκαααα Sent from my iPhone using Insomnia Αν και το δοκαρι το ειχε η Σουηδια, η Ουγκρανια αξιζει να ανοιξει το σκορ... Αν μεχρι το 60' δεν μπει κανα γκολ το βλεπω 0-0 .
Andy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Αν και το δοκαρι το ειχε η Σουηδια, η Ουγκρανια αξιζει να ανοιξει το σκορ... Αν μεχρι το 60' δεν μπει κανα γκολ το βλεπω 0-0 . και εγω
SpirtouLisS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 το αριστερο εξτρεμ της ουκρανιας ο κονοπλιανκα που παιζει βρε παιδια? καλο παιχτακι αν μη τι αλλο 1 γκολ επρεπε να το ειχε πεταξει η ουκρανια
optimus_crime Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 και εγω Αν μιλας λογω στοιχηματος ετσι, εγω ειχα ριξει Χ/2 Σουηδια (αρα ειμουν μεσα) αλλα μας τα χαλασε το 1/1 της Γαλλιας http://www.youtube.com/watch?v=HAryO-0e3rg
benign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Συνολικα πιο καλη η Ουκρανια την βλεπω να κερδιζει 1-0, η 2-0. Και ο Yermolenko πολυ καλος. Δημιουργικα ανυπαρκτοι μεχρι στιγμης οι Σουηδοι,ομαδα χωρις φαντασια,βαρετη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα