Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πιο ειναι το τραγουδι που ακουγετε οταν μπενουν οι ομαδες μεσα στον αγωνιστικο χωρο;

http://www.youtube.c...h?v=5EVhiBGvVFc

αυτο λες???δεν εχω ακουσει κατι απλα αυτο ειναι το official song του euro

αν και μου κανει πολυ κλαμπιστικο για να ειναι αυτο!:mrgreen:

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
λες να τον αναστησει ο ροι ο χογκσον?

Χαβαλεδιάζω ελαφρώς, σκέφτομαι όμως να τον ρίξω για πρώτο σκόρερ έτσι για πλάκα. Για τον Hodgson δε ξέρω, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας ο Carroll ξέρει πως αυτό το Euro είναι η ευκαιρία του να δείξει κάτι και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Πάντως λογικά αν είναι να βάλει γκολ στους ομίλους, θα το κάνει μετά το ματς με Γαλλία.

Δημοσ.

2 κλασικές ευκαιρίες

Η δεύτερη ήταν πολύ δύσκολη φάση, δύσκολο να γυρίσεις το κορμί σου προς την μπάλα με την φορά που πήρε...

Αν και να τα λέμε με το όνομα τους, αν έχανε και την 1η φάση θα τα άκουγε από πολλούς καθώς μπορούσε να πασάρει κάτω άνετα :P :rolleyes:

Δημοσ.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ (4-4-1-1): Γκίβεν – Ο' Σέι, Σεν Λέτζερ, Νταν, Γουόρντ – ΜακΓκίντι, Γουίλαν, Αντριους, Νταφ – Κιν – Ντόιλ.

ΚΡΟΑΤΙΑ (4-4-2): Πλετίκοσα – Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς– Ράκιτιτς, Μόντριτς, Βουκόγεβιτς, Πέρισιτς – Μάντζουκιτς, Γέλαβιτς.

Δημοσ.

Χαβαλεδιάζω ελαφρώς, σκέφτομαι όμως να τον ρίξω για πρώτο σκόρερ, έτσι για πλάκα. Για τον Hodgson δε ξέρω, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας ο Carroll ξέρει πως αυτό το Euro είναι η ευκαιρία του να δείξει κάτι και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Πάντως λογικά αν είναι να βάλει γκολ στους ομίλους, θα το κάνει μετά το ματς με Γαλλία.

χαχαχα..και εγω αυτο σκεφτομουν..απλα πιστευω οτι δεν θα προχωρησουν βαθεια στην διοργανωση..απο τους γαλλους βλεπω να χανουν..στους ουκρανους λογικα θα ριξουν ενα τριμπαλο γιατι διαβαζω παντου οτι ειναι κακη ομαδα και χαλια αμυντικα και με σουηδους πιστευω θα σκονταψουν...ειναι και λουζερ κιολας οι αγγλοι...

εγω ως πρωτους σκορερ εχω παιξει gomez,torres,kerzhakov,dzagoev!

Δημοσ.

χαχαχα..και εγω αυτο σκεφτομουν..απλα πιστευω οτι δεν θα προχωρησουν βαθεια στην διοργανωση..απο τους γαλλους βλεπω να χανουν..στους ουκρανους λογικα θα ριξουν ενα τριμπαλο γιατι διαβαζω παντου οτι ειναι κακη ομαδα και χαλια αμυντικα και με σουηδους πιστευω θα σκονταψουν...ειναι και λουζερ κιολας οι αγγλοι...

Αμα ρίξουν και άλλα παστέλια στους Πολωνούς οι Ρώσσοι και προχωρήσουν το βλέπω από 'κει μεριά τον πρώτο σκόρερ :P

Δημοσ.

Αμα ρίξουν και άλλα παστέλια στους Πολωνούς οι Ρώσσοι και προχωρήσουν το βλέπω από 'κει μεριά τον πρώτο σκόρερ :P

για αυτο τον λογο τους επαιξα συν το γεγονος οτι ηταν καραvalue...38 εδινε ο kerzhakov και 190 ο dzagoev!!+ το οτι ειναι ολοι φρεσκοι σε αντιθεση με τις αλλες εθνικες!

και ετσι οπως εχει παει ο ομιλος της γερμανιας μπορει να τυχουν με καμια δανια!!:mrgreen:

Δημοσ.

για αυτο τον λογο τους επαιξα συν το γεγονος οτι ηταν καραvalue...38 εδινε ο kerzhakov και 190 ο dzagoev!!+ το οτι ειναι ολοι φρεσκοι σε αντιθεση με τις αλλες εθνικες!

και ετσι οπως εχει παει ο ομιλος της γερμανιας μπορει να τυχουν με καμια δανια!!:mrgreen:

Ασε την Δανία για εμάς :D Ας πεσουν με Ολλανδια-Γερμανια-Πορτογαλια.

Αν και θέλω να πέσουμε αν περάσουμε με την Γερμανια :devil: , 'ετσι σας γ*** αυτοί που σας χρωστάνε' :D

Δημοσ.

Ασε την Δανία για εμάς :D Ας πεσουν με Ολλανδια-Γερμανια-Πορτογαλια.

Αν και θέλω να πέσουμε αν περάσουμε με την Γερμανια :devil: , 'ετσι σας γ*** αυτοί που σας χρωστάνε' :D

για να πεσουμε με δανια πρεπει να βγουμε πρωτοι!!!η να βγουνε εκεινοι πρωτοι!!οι χιπστεραδες οι πορτογαλοι δεν πανε πουθενα..σπιτι τους τελευταιοι και καταιδρωμενοι!

Δημοσ.

για να πεσουμε με δανια πρεπει να βγουμε πρωτοι!!!η να βγουνε εκεινοι πρωτοι!!οι χιπστεραδες οι πορτογαλοι δεν πανε πουθενα..σπιτι τους τελευταιοι και καταιδρωμενοι!

Τους πορτογαλους η αλήθεια ουτε εγώ τους πιστεύω αλλά με αυτό που είδα χθες με την Ολλανδία, πιστεύω την Δανία.

Αμα μεινει εξω καμια Γερμανία, εκατομυρια κοσμος θα παει προωρα κουβά...

Δημοσ.

Τους πορτογαλους η αλήθεια ουτε εγώ τους πιστεύω αλλά με αυτό που είδα χθες με την Ολλανδία, πιστεύω την Δανία.

Αμα μεινει εξω καμια Γερμανία, εκατομυρια κοσμος θα παει προωρα κουβά...

αν παρει ενα χ εστω απο πορτογαλια ποτε δεν ξερεις!!!αρχιζει το ματς!!παμε ρε ειρε!!!

Δημοσ.

Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι να προχωρήσει η Αγγλία στη διοργάνωση, αλλά όλοι ξέρουν τι παίζει μ' αυτή την ομάδα. Κι εγώ βλέπω Γαλλία στο πρώτο ματς, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις πολλά γίνονται... Είναι και πρώτη αγωνιστική, ποτέ δε ξέρεις. Δε θεωρώ το ποντάρισμα σε Carroll πρώτο σκόρερ στοιχηματική ευκαιρία, αλίμονο. Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Απλά λέω να το ρίξω έτσι for the lulz. Τουλάχιστον μετά θα έχω έναν παραπάνω λόγο να τον κράζω χωρίς ενοχές.

Ο Dzagoev ξεκίνησε δυνατά, ο Kerzhakov αν συνεχίσει έτσι θα βγει πρώτος μπεκάτσας.

Δημοσ.

Βέβαια' date=' βασική προϋπόθεση είναι να προχωρήσει η Αγγλία στη διοργάνωση, αλλά όλοι ξέρουν τι παίζει μ' αυτή την ομάδα. Κι εγώ βλέπω Γαλλία στο πρώτο ματς, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις πολλά γίνονται... Είναι και πρώτη αγωνιστική, ποτέ δε ξέρεις. Δε θεωρώ το ποντάρισμα σε Carroll πρώτο σκόρερ στοιχηματική ευκαιρία, αλίμονο. Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Απλά λέω να το ρίξω έτσι for the lulz. Τουλάχιστον μετά θα έχω έναν παραπάνω λόγο να τον κράζω χωρίς ενοχές.

Ο Dzagoev ξεκίνησε δυνατά, ο Kerzhakov αν συνεχίσει έτσι θα βγει πρώτος μπεκάτσας.[/quote']

ασε φιλε ειχα τρελαθει με κερζακοφ στ πρωτο ματς!!μπορουσε να ειχε βαλει ανετα δυο γκολ...ο dzagoev μακαρι να βαλει 1-2 γκολ στν ομιλο ακομα μπας και τον πουλησω..

χαχαχαχα τι εφαγε ο αλλος;;;;

Α και αυριο απο που και ως που φαβορι οι ουκρανοι;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...