Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι αυτο βλεπω!!εναν ποδοσφαιριστη πες μου που δεν χανει κλασικες ευκαιριες...αν δεν ηταν καλος ποδοσφαιριστης δεν θα παιζε στν εθνικη ισπανιας

Sent from my iPhone using Insomnia

E ναι, δεν αντιλέγω, η ποινή σου απεναντι στον Μπουφον μια είναι :D :P , η Ιταλία πλήρωσε πιστεύω την γρήγορη ισοφάριση που έβαλε τους Ισπανούς στο παιχνίδι παρα πολύ γρήγορα...

βρηκα καλυτερο..οσο μυαλο εχεις για να προσπαθεις να του βαλεις απευθειας φαουλ στο 90 απο τα 30 μετρα!:mrgreen:

Δημοσ.

ναι αυτο βλεπω!!εναν ποδοσφαιριστη πες μου που δεν χανει κλασικες ευκαιριες...αν δεν ηταν καλος ποδοσφαιριστης δεν θα παιζε στν εθνικη ισπανιας

Sent from my iPhone using Insomnia

Αλλο να χασω κλασικες ευκαιριες και αλλο να χανω συνεχεια ολη την χρονια. Και ειδικα η 2η ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ!

Τι να λεμε? Παλι στην τελευταια φαση ουτε πασα δεν μπορεσε να δωσει. :eek: 2η φορα!! Ουτε πασα. Ειναι καθαρα παραφωνια σε αυτη την Ισπανια.

Ο ΝτιΝαταλε μπηκε μεσα, μια κλασικη ευκαιρια του παρουσιαστηκε εβαλε γκολ.

Ο Τορες ειχε 2 το ιδιο μεγαλες και εκανε.... ο,τι να'ναι. Ο,τι εκανε ολη την χρονια.....

Δημοσ.

Δεν ξέρω εκει στην Ελλάδα, αλλά εδώ στην Κύπρο, οι speakers λες και η Ισπανία είναι δικια μας ομάδα...

Ενδεικτική φάση, οταν ο Πίρλο παει να σκάσει λόμπα-πασα σε συμπαίκτη του και λεει ''εξυζητιμένη προσπάθεια από τον Πίρλο'', και όταν κάνουν κατι τέτοια οι Ισπανοί, ''Εκπληκτικο ποδόσφαιρο, και μπλα μπλα...''

Η Ιταλία δίκαια πήρε τον βαθμό!

βρηκα καλυτερο..οσο μυαλο εχεις για να προσπαθεις να του βαλεις απευθειας φαουλ στο 90 απο τα 30 μετρα!:mrgreen:

Χαχα :-D :P

Οταν ο Μπουφον φαει ένα τέτοιο γκολ θα καταλάβει πως ήρθε η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του... :P

Δημοσ.

Αλλο να χασω κλασικες ευκαιριες και αλλο να χανω συνεχεια ολη την χρονια. Και ειδικα η 2η ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ!

Τι να λεμε? Παλι στην τελευταια φαση ουτε πασα δεν μπορεσε να δωσει. :eek: 2η φορα!! Ουτε πασα. Ειναι καθαρα παραφωνια σε αυτη την Ισπανια.

Ο ΝτιΝαταλε μπηκε μεσα, μια κλασικη ευκαιρια του παρουσιαστηκε εβαλε γκολ.

Ο Τορες ειχε 2 το ιδιο μεγαλες και εκανε.... ο,τι να'ναι. Ο,τι εκανε ολη την χρονια.....

μετα τα οργια που εκανε οταν ηταν στην λιβερπουλ δικαιουται να κανει 1.5 κακη χρονια..

ουτε ξεχασε την μπαλα που ηξερε ουτε τιποτα..απλα ειναι πολυ ντεφορμε..

οταν λες οτι δεν το εχει πλεον στα 28 του χρονια μου ειναι δυσκολο να συνεχισω την κουβεντα..

αποψη σου βεβαια..

και για να κρινεις εναν επιθετικο δεν κοιτας μονο το γκολ..κοιτα και τις κινησεις που κανει και οτι ειναι μεσα στις φασεις..

Δημοσ.

Ντελ Μπόσκε εδώ δε παίζουμε Manager, στην πραγματικότητα ο Γιορέντε είναι 2 κλάσεις ανώτερος απο τον βαρύ και τελειωμένο Τόρες. Έλεος.

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι παντως, μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο ομάδες, αντε να δούμε και μπάλα και αύριο με το Γαλλία-Αγγλία, υπερ της Γαλλίας θα 'μαστε... :-D

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι παντως, μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο ομάδες, αντε να δούμε και μπάλα και αύριο με το Γαλλία-Αγγλία, υπερ της Γαλλίας θα 'μαστε... :-D

θα παιξει και ο εμβιλα μαλλον!!!επομενως θα κατεβουν πληρεις οι γαλλοι!!ευκολα θα τους παρουν τους λουζερ αγγλους!λειπει και ο ρουνει..

Δημοσ.

θα παιξει και ο εμβιλα μαλλον!!!επομενως θα κατεβουν πληρεις οι γαλλοι!!ευκολα θα τους παρουν τους λουζερ αγγλους!λειπει και ο ρουνει..

Σκεφτόμουν και Benzema για πρωτο σκορερ, αλλά και Γαλλία σε place 1-4 αλλά δεν έπαιξα τιποτα τους Γάλλους, από αυτό τον όμιλο μόνο Σουηδία έχω για νικήτρια :fear: . Κάτι ψιλά έριξα ετς για πλάκα :P

Δημοσ.

μετα τα οργια που εκανε οταν ηταν στην λιβερπουλ δικαιουται να κανει 1.5 κακη χρονια..

ουτε ξεχασε την μπαλα που ηξερε ουτε τιποτα..απλα ειναι πολυ ντεφορμε..

οταν λες οτι δεν το εχει πλεον στα 28 του χρονια μου ειναι δυσκολο να συνεχισω την κουβεντα..

αποψη σου βεβαια..

Ναι αποψη μου ειναι οτι τελειωσε. Τερμα ο παλιος καλος Τορες. Ισως ανεβει λιγο, αλλά και παλι καμια σχεση με τον παλιο Τορες.

και για να κρινεις εναν επιθετικο δεν κοιτας μονο το γκολ..κοιτα και τις κινησεις που κανει και οτι ειναι μεσα στις φασεις..

Οχι. Κοιτας ΚΥΡΙΩΣ το αν σκοραρει. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ειναι. Αν δεν μπορει να βαλει γκολ ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

Ντελ Μπόσκε εδώ δε παίζουμε Manager, στην πραγματικότητα ο Γιορέντε είναι 2 κλάσεις ανώτερος απο τον βαρύ και τελειωμένο Τόρες. Έλεος.

Βασικα αυτη τη στιγμη ειναι 3 κλασεις ανωτερος. Βλακεια που επελεξε το ονομα του Τορες(γιατι μαλλον λογω ονοματος τον επελεξε) αντι για τον πολυ καλυτερο Γιορεντε.

Δημοσ.

Ναι αποψη μου ειναι οτι τελειωσε. Τερμα ο παλιος καλος Τορες. Ισως ανεβει λιγο, αλλά και παλι καμια σχεση με τον παλιο Τορες.

Οχι. Κοιτας ΚΥΡΙΩΣ το αν σκοραρει. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ειναι. Αν δεν μπορει να βαλει γκολ ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

Βασικα αυτη τη στιγμη ειναι 3 κλασεις ανωτερος. Βλακεια που επελεξε το ονομα του Τορες(γιατι μαλλον λογω ονοματος τον επελεξε) αντι για τον πολυ καλυτερο Γιορεντε.

δηλαδη ο ντρογκμπα φετος ηταν αχρηστος???:devil:

2 γκολ ο Carroll να 'ούμε.

λες να τον αναστησει ο ροι ο χογκσον?

Δημοσ.

Μπαλα είδαμε μέχρι και στο παιχνίδι της Ελλάδας(!) :P , λίγο χθες μας τα χαλάσανε , αν και η Ολλανδια δεν έπαιξε και άσχημα... Αντε να δούμε και πολλά γκολ επιτέλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...