Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 858
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eντάξει χάσαμε απο τους Γερμανούς - αλλά δώσαμε την μάχη μας. Αλλά ο τελικός προβλέπεται δυνατός και καυτός.

Εγώ θα ήθελα 2 μη φαβορί ζευγάρια για τον τελικό.

Ισπανία - Ιταλία

Ιταλία - Πορτογαλλία

Την Γερμανία δε τη θέλω με τίποτα! Εκεί να πέσει 3 - 4 θέση.

Απο αποδόσεις η Ιnterwetten που παίζω δίνει 4,2 στην Ισπανία - Ιταλία και

7,50 στην Ιταλία - Πορτογαλία!

Δεν είναι και άσχημα πιστεύω...

https://www.interwetten.com/el/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1/l/406659/euro-final

Δημοσ.

Έλεος με το κάθε χταπόδι, ελέφαντα, καγκουρό που προβλέπει νικητή αγώνων και πρέπει να το δω ως είδηση. Έλεος και τρισέλεος.

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι αφησε παλι τον γιορεντε παγκο... Ειναι κριμα να παιζει ο νεγκρεδο κι οχι αυτος. Ειμαι με την Πορτογαλια σημερα, παμε ρε Κριστιανο!

Καλα γιατι δεν αφησε πλεονεκτημα τωρα?!

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι αφησε παλι τον γιορεντε παγκο... Ειναι κριμα να παιζει ο νεγκρεδο κι οχι αυτος. Ειμαι με την Πορτογαλια σημερα, παμε ρε Κριστιανο!

Καλα γιατι δεν αφησε πλεονεκτημα τωρα?!

Ηθελα να ξερα κι εγω με ποια λογικη ριχνει προκλητικο παγκο στον καλυτερο και πιο φορμαρισμενο Ισπανο επιθετικο της σεζον που μας περασε, βαζοντας στη θεση του το καθε πιθανο τσουτσεκι.

Τι διαολο και οι Ισπανοι με βυσματα δουλευουν?

Δημοσ.

Αυτος ο διαιτητης ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Ο Μπρουνο Αλβες ποσους ακομα πρεπει να κλωτσησει/χτυπησει/γκρεμισει για να παρει εστω μια κιτρινη καρτα? :mad: ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ διαιτητης.

Ειναι 1ον πιθανοτατα ερωτευμενος με τον Ροναλντο και του δινει υπερ του φαουλ καθε φορα που παει και πεφτει σε αντιπαλο παικτη και 2ον πρεπει να εχει Πορτογαλικες ριζες διοτι παιζει αρκετα Πορτογαλια στα φαουλ.

Δημοσ.

Ο Μπουσκετς ακομα μια φορα απο τους καλυτερους. Αρχοντας!

Ο Σιλβα για 3ο παιχνιδι μετριος με πολλες λαθος πασες.

απο τα πιο βαρετα παιχνιδια

Ισπανια = βαρεμαρα. Πορτογαλια = υπερβαρεμαρα. Οποτε.....

Δημοσ.

Οι Πορτογαλοι οπως φαινεται εχουν το ελευθερο απο τον διαιτητη να παιζουν με τα γονατα, να σηκωνουν ποδια να κανουν ο,τι θελουν. Κιτρινες? 1 στις 10 φορες που το κανουν.

Τραγικος διαιτητης και υπερ της Πορτογαλιας παιζει.

Δημοσ.

Δε μπορεί τουλάχιστον ο Πέπε να χτυπάει ΜΟΝΟ της Ρεάλ να γουστάρουμε; Αν, μάλιστα, ρίξει καμιά στον Ρονάλντο, θα μιλάμε για epic win!!!

Ρονάλντο θα πετύχει δορυφόρο, το αισθάνομαι. Στο μεταξύ, ο Κασίγιας το πιασε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...