Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα ο πλατινη για ξεκαρφωμα ειπε γερμανια ισπανια..αλλες θελει να σπρωξει μαλλον..
optimus_crime Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα ο πλατινη για ξεκαρφωμα ειπε γερμανια ισπανια..αλλες θελει να σπρωξει μαλλον.. Αι για σου... +1
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εγω θελω ιταλια ελλαδα στο τελικο να παμε στα πεναλτυ με 0-0 εννοειται στη κανονικη διαρκεια και να το παρουμε... Όσο και να θες δεν νομίζω να γίνεται αυτό Ο νικητής Ελλάδα-Γερμανία παίζει Ιταλία-Τσεχία
MJBulls23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αυτος ο Κονοπλιανκα τι παικτης ειναι? Φοβερος! Ειχε φανει και απο τον 1ο αγωνα βεβαια οτι ειναι εξαιρετικος. 22 ετων ειναι και ειναι ακρως εξελιξιμος και ξεχωριζει σαφως. Αντε ρε Βρυζα τι καθεσαι λοιπον? Θελουμε καποιον για αλλαγη του Γεωργιαδη αριστερα. Ειναι βεβαια λιγακι ακριβος, 7 500 000 € κανει περιπου, και μετα απο το πολυ καλο Euro που κανει θα ανεβει κανα μισο με ενα εκατομμυριο αλλά ΠΑΟΚ εισαι.
invisible07 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Η Αγγλία δεν πάει πουθενά έτσι..Παθητικό ποδόσφαιρο στυλ Τσέλσι,απορώ τόσα χρόνια έχουν μεγάλες προσδοκίες πάμε για το ένα το άλλο δεν παίρνουν τίποτα και ησυχάζουν.. έχουν κάποιους καλούς παίχτες αλλά από σύνολο μέχρι τώρα 0!!
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 λογικα ο πλατινη για ξεκαρφωμα ειπε γερμανια ισπανια..αλλες θελει να σπρωξει μαλλον.. νομιζω οτι βρηκαμε την μια,ολοκαθαρο γκολ και χωρις ριπλευ φανηκε..
kirileman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 @invisible Με το ποδόσφαιρο που λες, αλλά το πήρε. Στο μεταξύ, άλλη μια σφαγή στο euro. Η μπάλα μισό μέτρο μέσα, φάνηκε και στο live, αλλά ο επόπτης δεν είδε, δεν άκουσε. (όχι πως δεν χαίρομαι, γιατί περιμένω να μου δώσει πίσω τα χαμένα + κέρδος)
SpirtouLisS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ουτε βοηθος γραμμης ουτε ο εποπτης ειδαν το γκολ της ουκρανιας...μαλλον μονο αυτοι δε το ειδαν. ευνοικη για την αγλλια διαιτησια σχετικα δεν δοθηκε και καθαρη κιτρινη στον τερι πριν.
invisible07 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 @kirileman Το γούσταρα από μια άποψη που το πήρε γιατί όλοι ήθελαν clasico στο τελικό λες και μόνο Ρεαλ Μπάρτσα έπαιζαν, καλό είναι να υπάρχουν και αλλάγες δεν μου αρέσει να θεωρούνε κάτι δεδομένο στο ποδόσφαιρο αλλά μου την έσπασε το αντιποδόσφαιρο που έπαιξε ώρες ώρες.. Ναι μετά την Ελλάδα παίρνουν σειρά και άλλες για σφάξιμο.. Το θέμα είναι ότι και η UEFA δεν κάνει τίποτα και μην πείτε για τους επόπτες τις γραμμής τους είδα
Kasrith Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καθαρό γκολ. Η μπάλα πέρασε την γραμμή ναι αλλά, δυστυχώς, ήταν offside όταν εκτελέστικε η μπάλα απο την άμυνα... Οπότε κρίμα που δεν μπορούσαν να βαλούν 2 φάσεις απο τις 100 που χαν οι μλκς
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Η μπάλα πέρασε την γραμμή ναι αλλά, δυστυχώς, ήταν offside όταν εκτελέστικε η μπάλα απο την άμυνα... Οπότε κρίμα που δεν μπορούσαν να βαλούν 2 φάσεις απο τις 100 που χαν οι μλκς Κι εγώ στο αν πέρασε τη γραμμή αναφέρθηκα. Άλλο το offside, που για να πω την αλήθεια δεν παρατήρησα όσο έβλεπα το παιχνίδι, αλλά απ' τη στιγμή που δε δόθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα