Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά γίνεται να βάλεις 64bit Windows7 σε pentium4 prescott (ή Northwood)?

Εγώ σε κάποια φάση είχα δοκιμάσει να περάσω 64bit σε P4 3Ghz Prescott και θυμάμαι μου εβγαζε ότι η CPU μου δεν υποστηρίζει 64bit.

Περίεργο μου φαίνεται...

Δημοσ.

Εγώ σε κάποια φάση είχα δοκιμάσει να περάσω 64bit σε P4 3Ghz Prescott και θυμάμαι μου εβγαζε ότι η CPU μου δεν υποστηρίζει 64bit.

Περίεργο μου φαίνεται...

Όχι, δε γίνεται. Λογικά κάποιο λάθος θα κάνει ο ts.

Δημοσ.

Παιδιά είχαν βγει windows XP 64bit επι εποχές pentium 4 το θέμα είναι οτι υπάρχει ενας pentium 4 στα 3.2 που υποστιρίζει 64bit και ενας άλλος pentium 4 στα 3.2 ο οποίος δεν υποστιρίζει 64bit

Οταν ρώτησα ποιον Pentium 4 εχει θέλουμε την ακριβή ταυτότητα και οχι απλός pentium 4 3.2Ghz

Pentium 4 Αυτος εδω είναι στα 3.2 Mhz με 2mb cache αλλά βγήκε το πρώτο 4μηνο του 2005 !

Το παλικάρι λεει οτι τον αγόρασε το 2004 !!

Αν υποθέσουμε οτι εχει κάνει λαθος την χρονιά ο φίλος που αγόρασε τον επεξεργαστή τότε ο συγκεκριμένος υποστιρίζει 64bit

Δημοσ.

Α μάλιστα.... οπότε αν είναι socket 478 δεν ειναι 64bit ενώ αν είναι PGA775 είναι απο τους 64βιτ P4...

Γιατί εγώ πχ έχω έναν P4 Prescott στα 3.40Ghz και δεν είναι 64bit (socket 478)

Δημοσ.

Ρε παιδια και εγω εχω εναν Pentium 4 στα 3,6 απο τους πρωτους διπυρινους που βγηκαν,πριν τους core2duo ο οποιος ειναι 32bitος

2004 αν θυμαμε καλα ξταν η χρονια που τον αγωρασα και socket Lga 775

Sent from a parallel universe using Insomnia

Δημοσ.

Περίεργο μου φαίνεται...

Παιδια και ομως γινεται. Γιατι λειτουργει το δικο μου με 64αρια. Και εγω δεν ηξερα αν τα σηκωνε..αλλα δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα.

Παιδιά είχαν βγει windows XP 64bit επι εποχές pentium 4 το θέμα είναι οτι υπάρχει ενας pentium 4 στα 3.2 που υποστιρίζει 64bit και ενας άλλος pentium 4 στα 3.2 ο οποίος δεν υποστιρίζει 64bit

Οταν ρώτησα ποιον Pentium 4 εχει θέλουμε την ακριβή ταυτότητα και οχι απλός pentium 4 3.2Ghz

Pentium 4 Αυτος εδω είναι στα 3.2 Mhz με 2mb cache αλλά βγήκε το πρώτο 4μηνο του 2005 !

Το παλικάρι λεει οτι τον αγόρασε το 2004 !!

Αν υποθέσουμε οτι εχει κάνει λαθος την χρονιά ο φίλος που αγόρασε τον επεξεργαστή τότε ο συγκεκριμένος υποστιρίζει 64bit

Φιλε δεν βρισκω το κουτι του για να δω ποιος ακριβως ειναι. Και δεν καθομαι να τον ξανα-λυσω ολοκληρο μιας και η ψυκτρα κουμπωνει κατω απο την μητρικη και θελουν ΟΛΑ εξω και παλι μεσα.

ΤΟ PC σιγουρα το αγορασα τελη 2004 και το πηρα κομματι κομματι και το εφτοιαξα μονος μου και ειχα παρει ακριβα και καλα πραγματα. Σιγουρα υποστηριζε τα 64αρια τα ΧΡ γιατι τα ειχα βαλει μια περιοδο και αυτα.

Α μάλιστα.... οπότε αν είναι socket 478 δεν ειναι 64bit ενώ αν είναι PGA775 είναι απο τους 64βιτ P4...

Γιατί εγώ πχ έχω έναν P4 Prescott στα 3.40Ghz και δεν είναι 64bit (socket 478)

775 ειναι φιλε. :)

Ρε παιδια και εγω εχω εναν Pentium 4 στα 3,6 απο τους πρωτους διπυρινους που βγηκαν,πριν τους core2duo ο οποιος ειναι 32bitος

2004 αν θυμαμε καλα ξταν η χρονια που τον αγωρασα και socket Lga 775

Sent from a parallel universe using Insomnia

Φιλε δεν ξερω πως μπορεις να δεις αν ειναι 32 ή 64αρης αλλα εφοσον παιζει στα 64αρια..λογικα εχω 64αρη.<το 2004 εκανε περιπου 250ε αυτος που εχω>

Τελικα μετα απο 1 βδομαδα με την νεα ψυκτρα που του εβαλα..και αφου διεγραψα ΠΑΛΙ ολους τους drivers και τους ξανα-εβαλα..τα ανεμηστηρακια του PC τα μονταρα ξανα ωστε να υπαρχει καλυτερη κυκλοφορια του αερα μεσα στο PC πλεον δειχει 32-38 βαθμους θερμοκρασια το panel του κουτιου!! και δειχνει να ανταποκρινεται αρκετα καλα<οχι τελεια>!!

Το loading στο παιχνιδι LOL εγινε 2φορες πιο γρηγορο και δεν κολαει σχεδον καθολου μεσα στο game..αν εξαιρεσουμε μια στο τοσο που του βαραει<με τα γραφικα ακομα ολα στο low βεβαια>!

Επισης δοκιμασα και εβαλα και το DIABLO III και περιεργος παιζει και αυτο!! Βεβαια κολαει καπως οταν γινεται πανικος μεσα σε καποιο dungeon..αλλα ακομα και με αυτο ειμαι ευχαριστημενος για το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Προφανως το προβλημα ηταν ειτε στην παλια ψυκτρα που εκανε σαν μουρλη ή σε καποιο driver που για καποιο λογο εκανε διενεξη με καποιον αλλο.

ΘΑ ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για τις απαντησεις σας και την βοηθεια σας. Εισασταν τελειοι!

Δημοσ.

σε παρακαλω γινε πιο σαφεις με τα specs σου.

Αποκλειτε να σε αφισε να βαλεις 64bit windows σε αυτο το cpu.

1. ειναι παλια motherboard λογικα. με ide? σωστα?

2. go run/cmd - enter. type chkdsk c: /r μετα Υ και restart. (bad sector checker)(περιπου θελει 2-3 ωρες

3. καλο ειναι να Ξερεις οτι τα ide motherboard μετα απο καπια χρονια εχει απολια το ide controler και δεν κανει respont στο cpu.

4. να απανεργοπειησεις το aero και kill τα tree proceess που ειναι αχρηστα.

Δημοσ.

[...]

3. καλο ειναι να Ξερεις οτι τα ide motherboard μετα απο καπια χρονια εχει απολια το ide controler και δεν κανει respont στο cpu.

[...]

Αν ισχύει αυτό, που δεν το χω ακούσει ποτέ αλλά για να το λες φαντάζομαι κάτι αν χεις υπόψη, σίγουρα δεν είναι ο κανόνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...