Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα προβλημα.Εχω παλιο μηχανημα. P4 στα 3.2Ghz , 4gb DDR2 , Ati X700<256mb> , 450w τροφοδοτικο.

Πριν 10μερες εκανα φορματ και εβγαλα τα ΧΡ και εβαλα WIN7 64bit , αλλαζοντας παραλληλα το τροφοδοτικο μoυ με ενα ΤΗERM.750w και την καρτα γραφικων με μια Ati Radeon HD4830 512mb.

Ενω ολα λοιπον ηταν μια χαρα..

Ξαφνικα οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι <L.O.L.> το pc αρχιζει και ΚΟΛΑΕΙ..και η CPU ακουμπαει ακομα και το 100% στην ΧΡΗΣΗ της. Εχοντας γενικα ενα μεσο ορο 85-90% σταθερη χρηση ΟΣΟ ειναι ΑΝΟΙΧΤΟ το παιχνιδι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΑ LOW ΟΛΑ και με ακομα και αυτο, ΔΕΝ αλλαζει κατι.

Το εχω δει να λειτουργει και σε χειροτερα PC το συγκεκριμενο και δεν κολαγε καθολου.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ PC MOY.

ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΚΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PC ΑΝΟΙΧΤΟ!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ?

υγ." το κουτι το καθαρισα στο φορματ. οπως και τους ανεμηστηρες<εχω 5 συνολικα μεσα στο κουτι> και νεα παστα εβαλα."

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τον αναβαθμισμένο υπολογιστή σου παίζεις και διαφορετικά παιχνίδια απο αυτα που έπαιζες? πιο σύγχρονα ας πούμε ?

Ο επεξεργαστής που εχεις να ξέρεις οτι πλεον δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε σύγχρονα παιχνίδια όπως και σε πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών.

Σε ποιο παιχνίδι σου βαράει 100% ?

Δημοσ.

Με τον αναβαθμισμένο υπολογιστή σου παίζεις και διαφορετικά παιχνίδια απο αυτα που έπαιζες? πιο σύγχρονα ας πούμε ?

Ο επεξεργαστής που εχεις να ξέρεις οτι πλεον δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε σύγχρονα παιχνίδια όπως και σε πιο σύγχρονες κάρτες γραφικών.

Σε ποιο παιχνίδι σου βαράει 100% ?

Παιζω μονο το League Of Legents. TIΠΟΤΑ αλλο.

Το εχω παιξει και σε χειροτερο μηχανημα. Αρα τωρα που εβαλα νεα καρτα και τροφοδοτικο δεν πρεπει να επαιζε καλυτερα? ή εστω το ιδιο? Γιατι κολαει τοσο πολυ? και Γιατι η χρηση της CPU εκτοξευεται εκει πανω ενω πριν δεν το εκανε?

Μηπως παιζουν ρολο τα 64bit των Win7 που εβαλα αντι για τα ΧΡ?

Δηλαδη εννοεις οτι ο επεξεργαστης <ειναι 7ετιας btw> ανταπεξερχεται χειροτερα με την νεα καρτα?<δν ειναι καινουργια, ειναι 2χρονων απο φιλο που του επαιζε τελεια.>

Ο θορυβος που ακουω τοσο εντονα απο την ψυκτρα του επεξεργαστη δεν ειναι συμαντικο?Συν οτι παρολο τα 5 ανεμηστηρακια το κουτι ανεβαζει θερμοκρασια!

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας απο τον επεξεργαστή ακούγεται πιο πολύ διότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο φουλ και ανεβάζει θερμοκρασίες, το γεγονός οτι εχεις πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί δεν βοηθάει την θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Πόση μνήμη εχεις στο σύστημά σου ?

Σε τι ανάλυση παίζεις το παιχνίδι και που εχεις βάλει την ευκρίνεια γραφικών ?

Δημοσ.

Σε ποιο παλιό σύστημα δεν παίζει γιατί τα lower setting δεν θα τα πλησιάζουν καν είναι παιχνίδι που τρέχει full s

Σε adobe air είναι

Ήδη παλιό το σύστημα ακόμα κ για τα low setting

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, με την x700 στα XP έπαιζε ΟΚ με τα settings που χες και με τα ίδια settings με 4830 & Win7 σέρνεται;

Επειδή μιλάς για cpu usage ( το οποίο btw πώς το παρακολουθείς κατά το gaming; OSD; ) κι όχι για fps.

Σε ποιο παλιό σύστημα δεν παίζει γιατί τα lower setting δεν θα τα πλησιάζουν καν είναι παιχνίδι που τρέχει full s

Σε adobe air είναι

Τόσο χάλια το google translate;

Δημοσ.

To ότι τα Win7 είναι 64bit ενώ ο επεξεργαστής όχι δεν έχει σημασία?? Με 3.2Ghz δεν παίζει να έχει πρόβλημα απόδοσης το LOL, εδώ στα minimum requirements ζητάει 2Ghz και ούτε καν διπύρηνο.

Δημοσ.

To ότι τα Win7 είναι 64bit ενώ ο επεξεργαστής όχι δεν έχει σημασία??

αν επεξεργαστής δεν υποστηρίζει 64bit = δεν μπορείς να κάνεις εγκ/ση 64bit λειτουργικό

:-(

Δημοσ.

Δε ρίχνεις μια ματια στο control panel να δείς τι πήζει τον επεξεργαστή; Είναι σίγουρα το Process του LOL; Κάνε και update στους drivers, βγάλε τα τσουμπλέκια του aero, να κερδίσεις πόρους, θέλει τιποτα c++ Redistributables; Αν ειναι ξαναρίxτα απο πάνω και αυτά. Δε πιστεύω να τρέχεις κανα αντιβιοτικό του θανάτά απο πίσω;

Δοκίμασε και κάνα άλλο game να δείς αν είναι γενικό το κακό.

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας απο τον επεξεργαστή ακούγεται πιο πολύ διότι ο επεξεργαστής δουλεύει στο φουλ και ανεβάζει θερμοκρασίες, το γεγονός οτι εχεις πολλούς ανεμιστήρες στο κουτί δεν βοηθάει την θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Πόση μνήμη εχεις στο σύστημά σου ?

Σε τι ανάλυση παίζεις το παιχνίδι και που εχεις βάλει την ευκρίνεια γραφικών ?

Να τους βγαλω μερικους δλδ?

4GB RAM DDR2 το γραφω στο πρωτο ποστ.

ΣΤΑ LOW ολα τα εχω. Ειναι αδικαιολογητο να κολαει. Αναλυση 1920χ1080 <οσο σηκωνει η καρτα και το μονιτορ μ δλδ . Αλλα και να την κατεβασω..το ιδιο πραγμα γινεται ακομα και στο 1024χ768.

Σε adobe air είναι

Δεν σε καταλαβα φιλε.

Στα lower το εχω το παιχνιδι και σερνεται ετσι.

Ενας φιλος μου με ιδιο επεξεργαστη και χειροτερη καρτα γραφικων και μικροτερο τροφοδοτικο και 2GB ram σε XP του παιζει τελεια στα NORMAL settings!!! ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ.

Αν κατάλαβα καλά, με την x700 στα XP έπαιζε ΟΚ με τα settings που χες και με τα ίδια settings με 4830 & Win7 σέρνεται;

Επειδή μιλάς για cpu usage ( το οποίο btw πώς το παρακολουθείς κατά το gaming; OSD; ) κι όχι για fps.

Τόσο χάλια το google translate;

Επαιζε καλυτερα απο οτι τωρα φιλε..αλλα οχι κ εντελως ΟΚ.

Και τωρα στα ιδια LOW SETTINGS και με την 4830 κ win7 64bit κολαει!!

ΑΠΟΡΩ.

Το κοιταω απο task manager των windows->επιδοσεις->Χρηση CPU <δεν εχω αλλο τροπο>.

Εχεις να προτεινεις κατι?

To ότι τα Win7 είναι 64bit ενώ ο επεξεργαστής όχι δεν έχει σημασία?? Με 3.2Ghz δεν παίζει να έχει πρόβλημα απόδοσης το LOL, εδώ στα minimum requirements ζητάει 2Ghz και ούτε καν διπύρηνο.

Το εχω σκεφτει και αυτο αν το προβλημα ειναι ο επεξεργαστης μου και ειναι πολυ μικρος για τα 64αρια. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο το προβλημα.

Αλλα σιγουρα το L.O.L. δεν επρεπε να κολαει ετσι με οτι εχω πανω και ας ειναι και παλιο το μηχανημα μου.

αν επεξεργαστής δεν υποστηρίζει 64bit = δεν μπορείς να κάνεις εγκ/ση 64bit λειτουργικό

:-(

Αρα για να με αφησε να τα βαλω..υποστηριζει?

Pentium 4 prescot 3.2Ghz αν θυμαμαι σωστα ειναι ο δικος μου.

Αρα αν ουτε αυτος ειναι το προβλημα..τοτε τι?

Προγραμματα και διαφορα δεν εχει μεσα το pc ειναι αδειο απο format.

Δε ρίχνεις μια ματια στο control panel να δείς τι πήζει τον επεξεργαστή; Είναι σίγουρα το Process του LOL; Κάνε και update στους drivers, βγάλε τα τσουμπλέκια του aero, να κερδίσεις πόρους, θέλει τιποτα c++ Redistributables; Αν ειναι ξαναρίxτα απο πάνω και αυτά. Δε πιστεύω να τρέχεις κανα αντιβιοτικό του θανάτά απο πίσω;

Δοκίμασε και κάνα άλλο game να δείς αν είναι γενικό το κακό.

Πως το βλεπω απο το c.p. το τι πηζει τον επεξεργαστη?

Στο task manager παντως οταν ειναι ανοιχτο το LOL αυτο δειχνει να εχει την μεγαλυτερη χρηση στην μνημη.

<σημειωση: Οταν το παιχνιδι ειναι κλειστο πεφτει στο 0-10% και στην χειροτερη να παει 30% και αυτο μονο αν ανοιξω πολλους browser και αρχιζει και κολαει λιγο το συστημα.>

Drivers Καρτας γραφικων? δεν εχω 1βδομαδα που την εβαλα και τους κατεβασα απο το site της ΑΜD.

Drivers για τα υπολοιπα μου βγηκε η παναγια να βρω γιατι οπως ειπα ειναι 7χρονων η μητρικη και μεχρι Vista εβγαλαν. Αν και πολλα τα αναγνωρισαν μονα τους τα WIN7 εκτος καρτας ηχου και καποιες υποδοχες 1394 που βρηκα Manual και τα κατεβασα εγω.

Με το "τσουμπλεκια του aero" τι εννοεις φιλε? Γιατι δεν τοχω καθολου με αυτα.

C++ κατεβηκε μαζι με τα DIREXT απο οτι θυμαμαι. Τωρα αν εννοεις κατι αλλο με το "c++ Redistributables" πες μου γιατι ουτε αυτο το καταλαβα. :S

Oσο για προγραμμα..ΚΑΝΕΝΑ. Δεν εχει τιποτα μεσα το pc<σκεψου ουτε τα OFFICE>

Aλλο παιχνιδι..με το παλιο συστημα, επαιζα και WOW στα LOW τσουλαγε..οχι τελεια αλλα επαιζες!! Τωρα με αυτο δεν το εχω δοκιμασει.

Έβαλες του drivers της ati από το site της amd?

Ναι .

Μπηκα στο ΣΙΤΕ και μου κατεβασε ενα προγραμμα που βρισκει αυτοματα drivers. Και τους βρηκα απο εκει και τους εβαλα!

Δημοσ.

Λογικό να σου παίρνει την μνήμη. Για να δείς ποιο process σε γονατίζει, στον task manager πήγαινε στο tab processes και σορταρε με CPU (κανε κλικ πάνω στον τίτλο CPU του Grid).

Οποτε απο drivers θεωρητικά είσαι κομπλέ αλλα γενικά δεν είναι και πολυ καλή ιδέα 64bito OS σε τόσο παλιο hardware, θα δυσκολευτείς πολύ με τους drivers. Πιο εύκολα θα το ξαναστήσεις σε XP x86 απο την αρχη παρά να κάνεις troubleshooting.

Disable Aero on Windows 7 or Vista

Δημοσ.

και γω όταν τα είχα δοκιμάσει σε παρόμοιο υπολογιστή (3,2 , 2,5 gb ram, gpu 4830) κολλούσε άσχετα που οταν είχα πάρει τον επεξεργαστή έλεγε ότι υποστηρίζει 64bit συστήματα. Πιο μετά διαπίστωσα ότι η μητρική που έχω δεν έχει drivers για τα windows 7, οπότε έβαλα και πάλι τα XP.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα προβλημα.Εχω παλιο μηχανημα. P4 στα 3.2Ghz , 4gb DDR2 , Ati X700<256mb> , 450w τροφοδοτικο.

Πριν 10μερες εκανα φορματ και εβγαλα τα ΧΡ και εβαλα WIN7 64bit , αλλαζοντας παραλληλα το τροφοδοτικο μoυ με ενα ΤΗERM.750w και την καρτα γραφικων με μια Ati Radeon HD4830 512mb.

Ενω ολα λοιπον ηταν μια χαρα..

Ξαφνικα οταν παω να παιξω ενα παιχνιδι <L.O.L.> το pc αρχιζει και ΚΟΛΑΕΙ..και η CPU ακουμπαει ακομα και το 100% στην ΧΡΗΣΗ της. Εχοντας γενικα ενα μεσο ορο 85-90% σταθερη χρηση ΟΣΟ ειναι ΑΝΟΙΧΤΟ το παιχνιδι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΑ LOW ΟΛΑ και με ακομα και αυτο, ΔΕΝ αλλαζει κατι.

Το εχω δει να λειτουργει και σε χειροτερα PC το συγκεκριμενο και δεν κολαγε καθολου.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ PC MOY.

ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΚΤΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PC ΑΝΟΙΧΤΟ!

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ?

υγ." το κουτι το καθαρισα στο φορματ. οπως και τους ανεμηστηρες<εχω 5 συνολικα μεσα στο κουτι> και νεα παστα εβαλα."

Έκανες πλήρη απεγκατάσταση τους drivers της προηγούμενης κάρτας γραφικών. Υπάρχει πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

Λογικό να σου παίρνει την μνήμη. Για να δείς ποιο process σε γονατίζει, στον task manager πήγαινε στο tab processes και σορταρε με CPU (κανε κλικ πάνω στον τίτλο CPU του Grid).

Οποτε απο drivers θεωρητικά είσαι κομπλέ αλλα γενικά δεν είναι και πολυ καλή ιδέα 64bito OS σε τόσο παλιο hardware, θα δυσκολευτείς πολύ με τους drivers. Πιο εύκολα θα το ξαναστήσεις σε XP x86 απο την αρχη παρά να κάνεις troubleshooting.

Disable Aero on Windows 7 or Vista

Nαι στις διεργασιες το LOL τρωει την μεγαλυτερη.

Απλα δν καταλαβαινω γιατι να τρωει τοσο πολυ. :S Ενω σε χειροτερο συστημα δεν τρωει καθολου!! :S

64αρια XP? σκεφτομαι αν ειναι να ξανα-περασω τοσο κοπο με drivers να το γυρισω σε 32αρια αλλα win7.

Θα κανω και αυτο με το AERO και θα δω τι παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...