Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Το deal είναι 1) για συσκευασίες των 6 τεμ αλκαλικές μπαταρίες είτε ΑΑ είτε ΑΑΑ α) 7,90 για 3 συσκευασίες, β) 13,90 για 6 συσκευασίες και γ) 25,90 για 12 συσκευασίες και παραλαβή από το κατάστημα και 2) για αποστολή των ίδιων συσκευασιών πανελλαδικά α) 10,90 για 3 συσκευασίες, β) 16,90 για 6 συσκευασίες και γ) 28,90 για 12 συσκευασίες.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμη και στο You μπορείς να πάρεις την εξάδα ΑΑ με 2,5 ευρώ, αν θέλεις λίγες.

Σε ΑΑΑ, αν ψήνεσαι βέβαια για πολλές, γιατί να μήν επιλέξεις το αγγλικό amazon; Με 30 περίπου ευρώ στέλνει πέντε 24άδες, δηλαδή 120 μπαταρίες! Εναλλακτικά με 30€ περίπου μπορείς να πάρεις:

2Χ24=48 ΑΑΑ + 2Χ32=64 ΑΑ.

Αναφέρομαι μόνο στις philips powerlife. Αν πιάσω γενικώς τις «επώνυμες» αλκααλικές, προχθές πήρα από συνοικιακό μαγαζί 10 Maxell AA στα 3€...

Τις «αρχικές τιμές» του link, καλύτερα να μήν τις σχολιάσω. :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

ΠΑιδια επειδη εχω παρει τη συγκεκριμενη παρτιδα μην περιμενετε τρελα ρευματα.ΕΙναι σε αποδοση σαν κανονικες μη αλκαλικες μπαταριες.

ΓΙα συσκευες υψηλων απαιτησεων δεν κανουν.Για τηλεκοντρολ κτλ μια χαρα.

Δημοσ.

ακριβως και εγω το amazon ειχα κατα νου...προχθες παρελεβα Philips PowerLife ΑΑ 32 κομματια 7.5 λιροπουλα

Δημοσ.

παιδια αυτες τις πουλανε στην λαικη 1 ευρω η 6αδα και ειναι ΜΑΠΑ! μονο για ρολογια τοιχου κανουνε οπως ειπε ο απο πανω!

Δημοσ.

Στα σουπερμάρκετς πάντως η12άδα ίδιας μπαταρίας, philips ίδιο μοντέλο, έκανε 3,67Ευρώ. αα ή ααα ίδια τιμή.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στα σουπερμάρκετς πάντως η12άδα ίδιας μπαταρίας, philips ίδιο μοντέλο, έκανε 3,67Ευρώ. αα ή ααα ίδια τιμή.

Ακριβως τοσο πηρα και εγω τη 12αδα απο σουπερμαρκετ. Συνεπως η 18αδα προς 7,9€ δεν αποτελει προσφορα.

Δημοσ.

Ακριβως τοσο πηρα και εγω τη 12αδα απο σουπερμαρκετ. Συνεπως η 18αδα προς 7,9€ δεν αποτελει προσφορα.

αυτο ηταν περσινο :)

Δημοσ.

πάρτε επαναφορτιζόμενες ρε μάγκες να ξεγνιάσετε

Οι οποιες δε κάνουν για ολες τις δουλειες γιατι ειναι 1.2v

μια χαρα κανουν για ολες τις δουλειες

http://www.amazon.co.uk/Conrad-Rechargeable-Battery-rechargeable-batteries/dp/B00594BBIW

http://www.ebay.co.uk/itm/180751886343

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...