Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 3ο με κράτησε καλύτερα από το 2ο παιδιά. Περισσότερη δράση αλλά και στιγμές κατά την γνώμη μου που προσπαθεί να βγάλει συναίσθημα η πρωταγωνίστρια η μικρή αλλά είναι και αχρείαστο το παίζει και χάλια.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραίο επεισοδιάκι το 5ο...με κράτησε κάπως καλύτερα από τα προηγούμενα και σιγά σιγά τώρα που φτάσανε στην βάση του Μονρο ελπίζω σε πιό μεγάλες μάχες...

Δημοσ.

Δεν την παλευει η σειρα παιδια γιατι ηδη εχασε πολυ κοσμο που την παρατησε απο τα πρωτα επεισοδια. Και να στρωσουν τωρα το σεναριο, ειναι αργα πλεον, εχει καει στο χυλό. Το casting ειναι τελειως μαπα και μονο ο μαυρος αξιζει τελικα. Εγω θα τον εβαζα στο ρολο του αρχηγου μονρο, παρα το παλληκαρι που εχουν τωρα με τη γλυκαναλατη φατσα.

Τι να κανουμε, αυτα εχει η ζωη. Μερικες σειρές ειναι losers και μερικές winners!

Δημοσ.

Δεν την παλευει η σειρα παιδια γιατι ηδη εχασε πολυ κοσμο που την παρατησε απο τα πρωτα επεισοδια. Και να στρωσουν τωρα το σεναριο, ειναι αργα πλεον, εχει καει στο χυλό. Το casting ειναι τελειως μαπα και μονο ο μαυρος αξιζει τελικα. Εγω θα τον εβαζα στο ρολο του αρχηγου μονρο, παρα το παλληκαρι που εχουν τωρα με τη γλυκαναλατη φατσα.

Τι να κανουμε, αυτα εχει η ζωη. Μερικες σειρές ειναι losers και μερικές winners!

Είσαι σίγουρος?

http://insidetv.ew.com/2012/10/16/revolution-ratings-surge/

Και λίγο trolling

http://www.cracked.com/blog/the-10-dumbest-things-tv-so-far-this-season/

Δημοσ.

sorry για το "μαυρος" αλλα βλεπω τοσες πολλες σειρες ταυτοχρονα και ολα τα ονοματα στο μυαλο μου εχουν γινει σουπα!

:unsure:

Μη δινετε τοση σημασια στα αρθρα, που μπορει και να ειναι στημενα απο τις εταιρειες. Αν δεν σας αρεσει εσας τους ιδιους η σειρα, το αρθρο θα σας αλλαξοπιστησει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τρελή μουφα η σειρά.

Πως έχει συνεχίσει? Το έχω σταματήσει στο 5ο...τελικά δεν παλευόταν γι' άλλα.

Δημοσ.

Ρε παιδια τί την βλεπετε αν δεν σας αρεσει; Ελεος δηλαδη.Ή γιατι ασχολειστε με το τοπικ. Τα ιδια σε καθε τοπικ...

• Like 1
Δημοσ.

Πως έχει συνεχίσει? Το έχω σταματήσει στο 5ο...τελικά δεν παλευόταν γι' άλλα.

Όσο πάει και χειρότερα. Πιο τραγικές και υπερβολικές ερμηνείες δεν έχω ξανά δει, ειδικά αυτός ο Μονρο, δεν παλεύετε.

Κρίμα πάντως, γιατί παίζουν και πολλοί αγαπητοί ηθοποιοί, όπως ο "Gus" από το breaking bad. Σε αυτή την σειρά όλοι φαίνονται λες και είναι κομπάρσοι της πλάκας.

Πολύ σπάνια παρατάω σειρά αλλά στο τελευταίο επεισόδιο ήμουν στο τσακ να το κλείσω στην μέση. Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω πάντως, έτσι και αλλιώς δεν βλέπω να μένουν και πολλά επεισόδια ακόμα. Έτσι όπως πάει σιγά μην δεν γίνει cancel.

Σκηνοθέτες, παραγωγοί, κτλ. θέλουν κρέμασμα.

PS. Καλό τουμπανακι αυτή η Σπυριδακος πάντως :P

• Like 1
Δημοσ.

Το παράτησα στο τρίτο επεισόδιο, μετά το skyfall είναι η δεύτερη σειρά που παρατάω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...