Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν το μεταξύ το ποιο γελοίο είναι

ότι δεν υπάρχει καμία λογική στο να μην χρησιμοποιούνται κανονικά όπλα.

Εφόσον ο άλλος στο τρέιλερ πυροβολεί με όπλο του 1800 ποια η λογική να μην πυροβολεί ένα μοντέρνο όπλο.

Επίσης ποια η λογική να μην δουλεύουν οι μηχανές εσωτερικής καύσης;

Αφού το ρεύμα κόπηκε, δεν σταμάτησε να παίρνει φωτιά η βενζίνη.

αυτο το τελευταιο το σκεφτηκα και εγω και απορουσα

λες και κλεινεις το κουμπι της εφαρμογης της φυσικης στον κοσμο

κατι τετοιο ναι, αν μπορουσαν να το δικαιολογησουν καπω...

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετά λάθη, αλλά...

...μέσα στα 15 χρόνια που μεσολαβούν, θα έχουν την άνεση να δικαιολογήσουν αρκετά.

Όπως π.χ. τα πρώτα χρόνια, να χρησιμοποιούσαν την νέα τεχνολογία (που δεν απαιτεί ηλεκτρισμό), και όταν αυτή εξαντλούνταν, να πήγαιναν σε προηγούμενης γενιάς. Αλλά νταξ, κι εμείς αν είχαμε 45 λεπτά στην διάθεσή μας, δεν θα μπορούσαμε να τα εξηγήσουμε όλα.

Δημοσ.

πηγα σημερα να τη παρω με το καλο απ τον θειο και πολλα< ξαδερφια> την θαβανε :shock: .τοσο χαλια ειναι βρε παιδια η σειρα; δηλ να μη γεμισω το λαπτοπ με πιο πολυ ρευμα; :confused:

Δημοσ.

Στη σειρά επειδή είδα το πρώτο επεισόδιο λέει ότι ανατράπηκαν πολλοί νόμοι της φυσικής.Πάντως τείνω να συμφωνήσω ότι πρόκειται για μια κακή σειρά.Θα δω ακόμα δύο επεισόδια αλλά μέχρι εκει .Δεν νομίζω ότι αξίζει παραπάνω.

Δημοσ.

Εξωγήινοι αχρηστεύουν τις ηλεκτρικές συσκευές με ένα πεδίο, το οποίο μαγικά μενταγιόν το εξουδετερώνουν. Θεωρίες συνομοσίας, βία, σεχ.. καλά το πάω?

Πέρα από την υπόθεση νομίζω ότι και οι ηθοποιοί είναι κάκιστοι.

Δημοσ.

Κακίες: πόσα επεισόδια λέτε ότι θα προβληθούν πριν κοπεί;

Το feedback που πήραν πάντως απο την leaked εκδοση δεν ήταν καλό. Αν έχουν την δυνατότητα να διορθώσουν κάποια πραγματάκια μπορεί να την βγάλουν την σεζόν

Δημοσ.

κατά 99% έχει γυριστεί ήδη όλη η season...

Αποκλείεται όλη εκτός αν είναι μονο 10 επεισόδια όποτε πάσο. Αλλα εγω μιλάω για μοντάζ οχι αλλαγές σεναρίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...