Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, ξερει κανεις απο κωδικα να μας πει αν πηραν στοιχεια απο γνωστή γλώσσα ή απλά στην παραγωγή έγραψαν οτι να 'ναι;

Αφορα το τελευταιο επεισόδιο.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησα πριν 10 λεπτά να βλέπω αυτή τη σειρά. Είμαι στο πρώτο επεισόδιο, δεν κάνω τον κόπο να ψάξω παλαιά ποστ απο εδω αλλα ειμαι σίγουρος πως θα πέφτει τρελό κράξιμο. Από το πρώτο 5λεπτο καταλαβα ότι πρόκειται για ακόμα μία σειρά με πολλά κενά και λάθη στη σκηνοθεσία :P

πχ: στα 4:30 λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Μετά από 15 χρόνια χωρίς ηλεκτρισμό. Και αυτός ο τύπος φοράει τέτοια γυαλιά μυωπίας. Yeah sure. Και μη μου πείτε ότι τα είχε από πριν, γιατί προφανώς και δε το δέχομαι. Είναι σε άριστη κατάσταση για 15+ χρονών γυαλιά υπο τις συνθήκες που διαδραματίζεται η σειρά. 

Ωχ τι άλλο έχω να δω, αν αντέξω μετά τα 2-3 πρώτα επεισόδια  :blink:

post-121105-0-80738500-1395625208_thumb.jpg

Δημοσ.

Φίλε Νίκος κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και κάνε τη delete asap. Υπάρχουν εξαιρετικές σειρές διαμάντια(ειδικά παλιότερες) και είναι κρίμα να σπαταλάς το χρόνο σου σε αυτή τη σαχλαμάρα :P . Πλοκή για γέλια, όλο τους πιάνουνε, αυτογλυτώνονται, casting τραγικό.. αυτό και το arrow βλασφημώ τη μέρα που έβαλα στην κοπέλα μου να τα δεί και OMG ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ και είμαι αναγκασμένος να τα παρακολουθώ μαζί της κάθε φορά. Καλή τηλεθέαση :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχα δε πειράζει μωρέ θα βλέπω μερικά επεισοδιακια καθε φορά που δεν έχω τι να κάνω. 

:shifty: 

Πάντως εγώ της κοπέλας της τα έχω κόψει από νωρίς αυτά! Φαντάζεσαι τώρα να καθόμουν να βλέπω vampire diaries, true blood, dracula, κλεμμένα όνειρα και βαλς με 12 θεούς; :lol:  Καλα πλάκα κάνω, δε μου ζήτησε ποτέ να δω τέτοια μαζί της, για ταινίες με ζαλίζει αλλά εγώ δεν. :P 

χμμμ πάντως τα γυαλιά του τα πήρε σίγουρα μετά από 8 μήνες από το blackout.

Επεξ/σία από .::NikoS::.
Δημοσ.

Ξεκίνησα πριν 10 λεπτά να βλέπω αυτή τη σειρά. Είμαι στο πρώτο επεισόδιο, δεν κάνω τον κόπο να ψάξω παλαιά ποστ απο εδω αλλα ειμαι σίγουρος πως θα πέφτει τρελό κράξιμο. Από το πρώτο 5λεπτο καταλαβα ότι πρόκειται για ακόμα μία σειρά με πολλά κενά και λάθη στη σκηνοθεσία :P

πχ: στα 4:30 λεπτά του πρώτου επεισοδίου. Μετά από 15 χρόνια χωρίς ηλεκτρισμό. Και αυτός ο τύπος φοράει τέτοια γυαλιά μυωπίας. Yeah sure. Και μη μου πείτε ότι τα είχε από πριν, γιατί προφανώς και δε το δέχομαι. Είναι σε άριστη κατάσταση για 15+ χρονών γυαλιά υπο τις συνθήκες που διαδραματίζεται η σειρά. 

Ωχ τι άλλο έχω να δω, αν αντέξω μετά τα 2-3 πρώτα επεισόδια  :blink:

Μπορει να ειχε αλλα 100 ζευγαρια οταν εγινε το μπλακαουτ (εκατομμυριουχος ηταν), και ως μυωψ, οταν τελικα εφυγε (γιατι μπορει να εφυγε μετα 2-3 χρονια απο το σπιτι του), να πηρε αλλα 1-2 ζευγαρια μαζι του...

Μην κολλας σε τετοιες λεπτομερειες.

Δημοσ.

Μπορει να ειχε αλλα 100 ζευγαρια οταν εγινε το μπλακαουτ (εκατομμυριουχος ηταν), και ως μυωψ, οταν τελικα εφυγε (γιατι μπορει να εφυγε μετα 2-3 χρονια απο το σπιτι του), να πηρε αλλα 1-2 ζευγαρια μαζι του...

Μην κολλας σε τετοιες λεπτομερειες.

Ναι όντως και εξάλλου θα έχει πιο σημαντικά πράγματα να κολλήσω αργότερα ε; :P

Δημοσ.

Ναι όντως και εξάλλου θα έχει πιο σημαντικά πράγματα να κολλήσω αργότερα ε; :P

Αναλογα τι παεριμενεις απο καθε σειρα, δεν ειναι ολες οι σειρες true detective, ουτε πρεπει να περιμενουμε και να τις κρινουμε ολες το ιδιο.

Κι εμενα η αρχη με ψιλοκουρασε, αλλα στο τελος της πρωτης σεζον, και αρχη της δευτερης που μπαινουν κι αλλοι παραγονετες στο παιγνιδι, μου αρεσε πολυ.

Γουστα ειναι αυτα βεβαια.

Δημοσ.

Καλά στο s01e09 που είμαι ακόμα με τραβάει να την δω. Θα δείξει... Γούστα είναι αυτά σίγουρα, δε μπορει να αρέσει σε όλους. 

Απλά εγώ με τις ταινίες/σειρές έχω θέμα με τις λεπτομέρειες :P είμαι ικανός να δω κατι που δεν μου κολλαει και μετά να ψάχνω παλαιότερα επεισόδια για να το επιβεβαιώσω όντως. Και μπορεί να μιλάμε για μία μικρή λεπτομέρεια που δεν επηρεάζει καν την τροπή απλά έτσι δε μου κόλλαγε. 

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

επειδή ήταν season finale, λόγω το κοψίματος έγινε series πράγμα που δεν ήταν προγραμματισμένο...

• Like 1
Δημοσ.

απο τις καλυτερες ξενες σειρες δρασης, εχει παρει βραβειο ΕΜΜΥ

στην Αμερικη ειναι πρωτη σειρα σε τηλεθεαση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...