Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξεκλειδωσει με bios της 6970, αλλα μηπως αυτο τα +0.75 Volt κανουν ζημια στην καρτα γραφικων με τον καιρο??Μηπως θα ειναι καλυτερα απλα να ξεκλειδωσω τους shaders στο bios της 6950 και να κανω μετα ligo overclock??

Δημοσ.
Εχω ξεκλειδωσει με bios της 6970' date=' αλλα μηπως αυτο τα +0.75 Volt κανουν ζημια στην καρτα γραφικων με τον καιρο??Μηπως θα ειναι καλυτερα απλα να ξεκλειδωσω τους shaders στο bios της 6950 και να κανω μετα ligo overclock??[/quote']

Καμια ζημια δεν προκειται να παθει η καρτα απο τα +0,75 , μην ανησυχεις και απολαυσε την νεα σου καρτα!

Δημοσ.

Με το μανισιο bios με ξεκλειδωμενους τους shaders μεχρι ποιες συχνοτητες μπορω να κανω overclock(για 24/7 full stable)??

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ στο έχουμε πει 100 φορές αλλά επιμένεις... Δεν θα πάθει τίποτα η κάρτα σου!

Οι πρώτες reference 6950/6970 ήταν ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ όταν πρωτοκυκλοφόρησαν. Αλλά λόγω marketing σε κάποιες "κλείδωσαν" τους shaders τις χρόνισαν και λίγο χαμηλότερα και τις "ονόμασαν" 6950. Τις άλλες τις άφησαν στην αγορά ως 6970. Ένα απλό BIOS έκανε την διαφορά, κι εσύ τώρα έβαλες το "σωστό". Καταλαβαίνεις τώρα γιατί δεν πρόκειται να πάθει τίποτα? :)

Αυτά που γράφεις παραπάνω και έχεις κάνει και BOLD ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ REFERENCE υλοποιήσεις...

Δημοσ.

οκ τοτε θα ξαναφλασσαρω σε 6970 και θα την αφησω ετσι...αλλα 2 τελευταιες ερωτησεις...

1) Αυτα τα +0.75 Volt ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα κανουν ζημια στην καρτα??(με βαση αυτα που μου ειπες μαλλον εννοεις οτι δεν θα παθει καμια ζημια η καρτα)

2) Να δωσω +20% στο CCC ή οχι??Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου η οχι αλλα μηπως μου ριχνει τις επιδοσεις αν το ενεργοποιησω??

Αν εμενα με το παλιο bios και απλα ξεκλειδωνα τους shaders και μετα εκανα overclock μεχρι τι συχνοτητες στα ρολογια να καταφερνα να εχω για 24/7 100% stable??

Δημοσ.

Βάλε το BIOS της 6970 όπως λέει στον οδηγό και άστο έτσι. Μην πειράξεις τίποτε άλλο...

Το OC στις VGA δεν αξίζει ιδιαίτερα. Παίρνεις πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που χάνεις (υψηλότερες θερμοκρασίες).

No offence, αλλά εγώ ότι είχα να πω το είπα σε αυτό το topic. Έχεις ανοίξει ένα θέμα που αν ψάξεις ένα χρόνο πίσω στο Insomnia θα βρεις δεκάδες παρόμοια. Τότε ήταν fresh news και όλοι αγχώνονταν "πως και "γιατί" και "αν" και "ίσως καλύτερα" και άλλα παρόμοια. Τώρα πια είναι κάτι πολύ κοινό αυτό που έκανες και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι.

Άντε καλοδούλευτη και καλή συνέχεια

Δημοσ.

Οκ την ξαναφλασσαρα και θα την αφησω ετσι....Thanks για τις συμβουλες και τον χρονο σου και sorry αν σε κουρασα με τις ερωτησεις μου απλα επειδη ειμαι αρχαριος ηθελα να ειμαι σιγουρος πως δεν θα παθει καμια ζημια η καρτα γιατι μετα θα μενα ετσι για πολυ καιρο μεχρι να μαζευα λεφτα να παρω αλλη...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...