ata1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Λοιπόν έχω καταλήξει στη σύνθεση ενός micro atx το οποίο έχει τροφοδοτικό στα 230W.Ποιός επεξεργαστής μπορεί να δουλέψει σταθερά με αυτό.Είμαι μεταξύ celeron 1.8 μέχρι 2,0 ή atlon xp 1.8 μέχρι 2,2.Αν παίζει ρόλο το σύστημα θα έχει ένα μόντεμ εσ. και μια low end ΑGP πάνω σε Jetway VIAP4M266A μητρική.
georgeadams Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2003 Η μητρική που αναφέρεις ΔΕΝ κάνει για Athlon αλλά μόνο για Celeron και P4. Πάντως δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το τροφοδοτικό σου αν δεν "φορτώσεις" πολύ το σύστημα. Κοιτούσα πριν λίγο από περιέργεια στο site της shuttle (που βγάζει εκείνα τα μικροσκοπικά "ΜPC" σε σχήμα κύβου) και είδα πως έχει μηχανάκια με μητρικές nForce2 Ultra400 με υποστήριξη AthlonXP 3200+, καθώς και με Intel 865G με υποστήριξη για P4 3.2GHz και όλα αυτά με τροφοδοτικά 200W...
ata1983 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2003 Λάθος το έθεσα βγαίνει και μια άλλη μητρική με socet A για να συνδυαστεί με το cpu.Σωστό αυτό με τη shuttle κ απ'ότι ξέρω βγήκαν αξιόπιστα κ έχουν και υδρόψυκτο!!Πάντως φαντάζομαι με ένα celeron θα έχω πιο ύσηχο το κεφάλι μου με το συγκεκριμένο τροφοδ.thanks φίλε μου πάντως με έχεις σώσει αυτές τις μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.