Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω προτάσεις για κάρτα γραφικών όσο το δυνατόν φθηνότερη με μόνη απαίτηση να παίζει ικανοποιητικά το ιντερνετικό παιχνίδι bounty hounds online. Μια Asus HD 3450 που έχω δέν τα καταφέρνει.(Αν κάποιος έχει κάποια που μου κάνει π.μ.)

Το σύστημα έχει επεξεργαστή Ε6600 μητρική Asus και 2 γιγα μνήμη, τροφοδοτικό 430 w. Η οθόνη 1600x1050.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

για την 9600gt λεει 512 καλο ειναι αμα παρεις καρτα να παρεις μια με 1gb αλλα το πιο σημαντικο ειναι η ταχυτητα και μετα η μνημη υπαρχουν καρτεσ 2gb πιο αργες απο 512mb χρειαζεσαι καμμια 70€+ για καινουρια αλλιως κοιτα αγγελιες. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=557&card2=554 για συγκρισεις παρε κατι λιγο καλυτερο απο την 9600

Δημοσ.

οχι ειναι πολυ αργη πες το max ποσο που μπορεις να δωσεις

Μέχρι 30 μεταχειρισμένη.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο να υποθεσω οτι δεν εχει εξτρα pci express τροφοδοσια οποτε την παιρνεισ με ανταπτορα αλλα επειδη μοιαζει της πλακας ισως δεν εχει νοημα οποτε δυνατες καρτες που θελουν εχτρα τροφοδοσια δε σου κανουν

εισαι σιγουρος οτι nvidia den soy kanoyn?

Δημοσ.

το τροφοδοτικο να υποθεσω οτι δεν εχει εξτρα pci express τροφοδοσια οποτε την παιρνεισ με ανταπτορα αλλα επειδη μοιαζει της πλακας ισως δεν εχει νοημα οποτε δυνατες καρτες που θελουν εχτρα τροφοδοσια δε σου κανουν

οχι δεν έχει αλλα νομίζω οτι λόγο τιμής και απαιτήσεών μου δεν χρειάζομαι ιδιαίτερα δυνατή.

έχω δοκιμάσει μια 210 και δεν την παίρνει μιάς και δεν βγάζουν καινούργιο Βιος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...