Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω τα windows 7 ultimate και αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ να μπω στα windows με τίποτα. Πάει να μπει, δεν μπαίνει βγάζει μπλε οθόνη και προσπαθεί να διαβάσει την φυσική μνήμη (δεν προλαβαίνω να διαβάσω κάτι άλλο για την αναφορά σφάλματος). Μετά κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στην επιδιόρθωση των windows όπου και αποτυγχάνει.

Προσπαθούσα να μπω σε safe mode και κολλούσε στο αρχείο classpnp.sys. Μέσω ubuntu το άλλαξα το αρχείο φορτώνει κανονικά το safe mode αλλά δεν μπαίνει και εμφανίζει επανεκκίνηση το ίδιο πράγμα.

Μπήκα σε cmd έτρεξα διαγνωστικά, τσέκαρα δίσκους και τα σχετικά αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να κάνω format γιατί είμαι Πάτρα και τα cd τα έχω στην αθήνα...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω κάτι...

Δημοσ.

Εγώ, για αρχή, προτείνω με linux live-cd (π.χ. ubuntu) και έναν εξωτερικό σκληρό να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι και ύστερα ίσως πας για format και επανεγκατάσταση.. Ας περιμένεις όμως και τους υπόλοιπους να δεις τι θα σου πουν..

Δημοσ.

Αρχεία δεν έχω το pc τώρα τ έστησα δούλευε μια χαρά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έκανα εγκατάσταση τους drivers της κάρτας δικτύου.

Το format είναι δύσκολο διότι πρέπει να ανέβω αθήνα να πάρω cd και γενικά προσπαθώ σαν τρελός να το αποφύγω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για τσέκαρε μια στο cpu cooler κάνει θόρυβο?

Δημοσ.

Όχι δεν παρατήρησα διαφορά. Και από τα bios δεν δείχνει να ανεβάζει θερμοκρασία ή κάτι τέτοιο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τότε μάλλον κάτι παίζει με τη μητρική. Το τι δε το ξέρω.

Δημοσ.

Να είναι hardware??? To ubuntu το έτρεξα κανονικά... Έτρεξα διαγνωστικά μνήμης κτλ και δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, αν είχε σχέση με μητρική θα έκανε σαν τρελό το pc...

Όταν κάνει restart στην αρχή και προσπαθεί να διαβάσει τις συσκευές δεν βλέπει καμία.... Scan Devices=No Devices!

Φοβάμαι ότι κάτι γίνετε με τα windows...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...