sistah Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δεν λες την χρήση που το θες? Έχω αυτό http://www.skroutz.gr/s/65076/Logitech-Illuminated.html?from=autocomplete Απλά τέλειο! To εχει μια φιλη μου αυτο το πληκτρολογιο και πραγματικα ειναι πολυ smooth. Γραφω σαν τρελη μ'αυτο, παρ'ολο που γενικα δεν γραφω πολυ γρηγορα. Πολυ ελαφρα keys. Βεβαια η τιμη ειναι τσιμπημενη και πολυ μουρατο. Για games δεν ειναι, αλλα εχω παιξει CoD και LoL ικανοποιητικα.
DAZ Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οτι πληρωσεις περνεις οποτε τα λευτα μην τα υπολογιζεις.
petranthe Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Οτι πληρωσεις περνεις οποτε τα λευτα μην τα υπολογιζεις. Διαφωνώ κάθετα. Αν είναι έτσι πάνε σκάσε 300 ευρώ για το πιο καγκούρικο keyboard με 100 φωτισμούς πάνω και όποια άλλη βλακεία σκεφτούν για να σας πάρουν τα λεφτά. Παραπάνω από 60-70 ευρώ για gaming keyboard είναι σαν να βάζεις τα λεφτά σου σ' ενα φάκελο και να τα πετας στη Θάλασσα. Εκτός αν είσαι ο Husky και παίζεις professional gaming.
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Διαφωνώ κάθετα. Αν είναι έτσι πάνε σκάσε 300 ευρώ για το πιο καγκούρικο keyboard με 100 φωτισμούς πάνω και όποια άλλη βλακεία σκεφτούν για να σας πάρουν τα λεφτά. Παραπάνω από 60-70 ευρώ για gaming keyboard είναι σαν να βάζεις τα λεφτά σου σ' ενα φάκελο και να τα πετας στη Θάλασσα. Εκτός αν είσαι ο Husky και παίζεις professional gaming. To illuminated πάντως κάθε άλλο παρά καγκουριά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα