Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σκεφτομαι να αγορασω πληκτρολογιο και δινω μεχρι 85euro. Εχω δει πολλα πληκτρολογια αλλα σε πολλα εχω διαβασει reviews και δεν λενε τα καλυτερα λογια. Εσεις τι μου προτεινετε;

Δημοσ.

Γ μένα μπορείΣ ν πάρεις κτ πιο φθηνό κ τα υπόλοιπα ν τ επενδύσεις αλλού..!!! Γνώμη μ.πάντα!!

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Χρηση τωρα γενικη..Καλο Vassili

Άμα θες γενική γιατί δεν παίρνεις ένα απλό πληκτρολόγιο των 20 ευρώ? Αυτά τα ακριβά είναι για gamers αποκλειστικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άμα θες γενική γιατί δεν παίρνεις ένα απλό πληκτρολόγιο των 20 ευρώ? Αυτά τα ακριβά είναι για gamers αποκλειστικά.

αυτό που linkαρε ο Vasilis δεν είναι για gamers...

Δημοσ.

Για μενα αν θες να ξοδεψεις λιγα σχετικα λεφτα, παρε το X4 της Microsoft. Αλλιως μετα πηγαινε σιγουρα σε καλο μηχανικο οπως αυτο που σου εδειξα.

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω την g27 οποτε racing gammes δεν πεζω με το πληκτρολογιο πεζω μονο action games...Αυτο που εχω τωρα μου εχει βγαελι την πιστη τα κουμπια ειναι πολυ βαρια και δυσκολευεσαι να τα πατησεις ειδικα εγω που ξερω τυφλο συστημα και γραφω γρηγορα. Γι αυτο λοιπον θελω ενα πληκτρολογιο που να εχει παναλαφρα κουμπια το αν κανει 20 οι 80 euro δεν με νοιαζει εγω θελω να μην νιωθω πως παταω το κουμπι. Πολλα ζηταω η μου φενεται; :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω την g27 οποτε racing gammes δεν πεζω με το πληκτρολογιο πεζω μονο action games...Αυτο που εχω τωρα μου εχει βγαελι την πιστη τα κουμπια ειναι πολυ βαρια και δυσκολευεσαι να τα πατησεις ειδικα εγω που ξερω τυφλο συστημα και γραφω γρηγορα. Γι αυτο λοιπον θελω ενα πληκτρολογιο που να εχει παναλαφρα κουμπια το αν κανει 20 οι 80 euro δεν με νοιαζει εγω θελω να μην νιωθω πως παταω το κουμπι. Πολλα ζηταω η μου φενεται; :rolleyes:

Δεν υπάρχει καλύτερο για πληκτρολόγηση από το Logitech Illuminated. Έχει πλήκτρα τύπου laptop - καταπληκτική αίσθηση. Το έχω εδώ και 1,5 χρόνο και αν ήταν να ξαναπάρω αυτό θα έπαιρνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερο για πληκτρολόγηση από το Logitech Illuminated. Έχει πλήκτρα τύπου laptop - καταπληκτική αίσθηση. Το έχω εδώ και 1,5 χρόνο και αν ήταν να ξαναπάρω αυτό θα έπαιρνα.

υπάρχουν τα mechanical :P

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια...Φιλε ThReSh οταν λες mechanical ενοις.........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...